datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Judith Flapper voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
4 min. leestijd

Stem op Judith Flapper voor de Miss Natural cover!

Judith Flapper komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Judith én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Judith Flapper (50) Leven vanuit je persoonlijke missie is in feite leven vanuit je hart

Ik houd van het leven en ik houd van echt. Dat laatste geldt voor alle onderdelen van mijn leven. Al meer dan 25 jaar doe ik mijn boodschappen in de natuurvoedingswinkel en ik gebruik natuurlijke cosmetica en make up. Ik houd ervan om er mooi uit te zien, maar alleen met dingen die ’s avonds weer af of uit kunnen. Zo heb ik nog nooit mijn haar geverfd (inmiddels is het dan ook voor meer dan de helft wit). Ook als het gaat om mijn geestelijke leven, kies ik voor puur en echt. ‘Permission to be yourself’ staat op een beeldje in onze coachings- en trainingsruimte. Dat pakken we er geregeld bij als we in gesprek zijn met anderen. Het staat ook op de cover van ons boek ‘Leven in balans, en gewoon gelukkig zijn’ dat we onlangs hebben uitgebracht.

Toen ik 17 jaar geleden aan mezelf toegaf dat mijn toenmalige huwelijk me niet meer gelukkig maakte, was ik stiekem al een beetje verliefd aan het worden op Arjen, mijn huidige man. Tijdens één van onze lange strandwandelingen, kon ik opeens onder woorden brengen waarom het zo goed voelde om samen te zijn. Hij verlangde niets, maar dan ook niets anders van mij dan dat ik gewoon puur mezelf was. Niets meer en niets minder. Datzelfde wilde ik van hem. Het was nieuw voor ons allebei, maar het voelde zo goed en natuurlijk dat we al snel niets anders meer wilden.

judith-flapper

We zijn samen gaan leven en ook steeds meer samen gaan werken. Samen bestudeerden we allerlei visies op het mens-zijn en op het menselijk gedrag. Leerzaam, maar in onze beleving nooit helemaal compleet. Vaak eindigt het met een stempel waar je niet zo gemakkelijk meer vanaf komt. Wij zijn gaan onderzoeken in hoeverre je ‘nu eenmaal zo bent’ en waar dat in onze ogen toch niet helemaal (of misschien wel helemaal niet) opgaat. Wij kwamen tot de conclusie dat je het plaatje van een (volwassen) mens zou kunnen schetsen met twee rijtjes eigenschappen die er voor iedereen anders uitzien. Aan de ene kant je aangeleerde eigenschappen, die wij drijfveren noemen, en aan de andere kant een rijtje aangeboren (kern)eigenschappen, die horen bij jouw persoonlijke missie.

Maar wat is jouw persoonlijke judith-flappermissie? Waarvoor ben je hier eigenlijk op aarde? Dat is voor iedereen net een beetje anders. Onze ervaring is dat de meeste mensen zich daar niet of nauwelijks van bewust zijn. Je missie-eigenschappen kun je, in tegenstelling tot je aangeleerde drijfveren, niet afleren. En dat moet je ook niet willen. Jouw missie, of jouw unieke lichtje, brandt altijd, al is het nog slechts op een heel laag pitje. En je missie omvat altijd iets wat je eigenlijk niet niet kunt doen. Vaak vind je het zelf heel normaal wat je doet, want zo ben je gewoon. Meestal zijn het anderen die je kunnen wijzen op wat nou juist zo bijzonder is aan jouw lichtje.

Wat je wel kunt afleren, zijn je aangeleerde eigenschappen, die wij drijfveren noemen. Die zijn in de loop van je leven ontstaan door invloed van je ouders, het gezin, de school, de kerk, de maatschappij, je vrienden, noem maar op. Je drijfveren helpen je om te zijn wie je in jouw ogen of de ogen van anderen zou moeten zijn. Maar: leven volgens je drijfveren kost altijd energie! Terwijl (zoveel mogelijk) leven volgens je persoonlijke missie juist energie oplevert. Kortom: je drijfveren vormen in de loop van je leven een soort grote wolk die komt te hangen voor het licht van je persoonlijke missie. Dat maakt dat natuurlijk en moeiteloos leven helemaal niet zo vanzelfsprekend is, omdat je elke dag weerstand ervaart. In het dagelijks leven, met de mensen met wie je leeft en werkt, in je handelen, in je communicatie, enzovoort.

Tijdens onze trainingen en in ons boek, helpen we mensen om hun eigen persoonlijke missie te ontdekken. Die kun je formuleren aan de hand van je aangeboren (missie)eigenschappen. Zelf hebben we ook onze persoonlijke missie geformuleerd en dat helpt me nog altijd, elke dag. Door dagelijks aandacht aan mijn missie te schenken en aan de dingen die mij energie geven, houd ik mijn lichtje brandend. En als ik voor een moeilijke beslissing sta, hoef ik alleen maar mijn missie erbij te pakken om te weten wat ik moet doen. Leven vanuit je persoonlijke missie is in feite leven vanuit je hart. Ze zeggen wel eens dat je hart fluistert en veel mensen hebben er dan ook moeite mee om hun hart te verstaan. Het duidelijk onder woorden brengen van je missie helpt, omdat het de zaken meer concreet maakt. Het is een benadering waar we al heel veel mensen blij mee hebben gemaakt en die ik graag bij nog veel meer mensen onder de aandacht zou willen brengen.

Judith Flapper, 50 jaar uit Alkmaar

judith-flapper

Stem op Judith Flapper en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Judith of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Annemieke van Zanten
Door

Annemieke van Zanten

op 05 May 2017

Judith Flappen verdient het om op de cover te staan van miss Natural.Heb het prachtige boek gelezen en ben naar de lezing geweest.Het is ontzettend leerzaam Stem.op Judith

Regita van Baar
Door

Regita van Baar

op 05 May 2017

Ik stem op Judith omdat het boek mij zeer aan het denken zet. Heerlijk om iedere avond een stukje te lezen en hier dan op door te denken. Lekker helemaal met mezelf.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading