datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op Pricilla Motman voor de Miss Natural cover!
05 mei 2017 
2 min. leestijd

Stem op Pricilla Motman voor de Miss Natural cover!

Pricilla Motman komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Pricilla én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Pricilla Motman (30) “Ik wil dat vrouwen de regie nemen over het zelfhelend vermogen van het vrouwelijke lichaam”

Ik ben geboren in Suriname en toen ik twee jaar oud was, ben ik met mijn moeder naar Nederland verhuisd. Mijn moeder heeft de Surinaamse cultuur nooit achter zich gelaten en hierdoor ben ik opgegroeid met de tradities en gebruiken uit mijn geboorteland. Ik heb het als kind niet makkelijk gehad en ik moest snel volwassen worden. Ik haalde veel kracht uit creativiteit. Het was mijn drijfveer. Ik heb op eigen initiatief kennis mogen maken met de dans en theaterwereld en op latere leeftijd realiseerde ik dat dans en expressie voor mij meer betekenis kreeg. Het was mijn therapie!

In 2013 ben ik begonnen met AfroBalance, een combinatie van Afrodans en Kemetic Womb Yoga, om dichter bij mijn kern te komen. Het gaf mij de motivatie om op een natuurlijke manier mijn weg te vinden naar mijn innerlijke heler en raadgever. Het heeft mij geholpen om mijzelf te helen en levenservaringen om te zetten in kracht. Maar ik wilde meer. Ik heb te kampen gehad met hormonale problemen waardoor mijn haar is uitgevallen. Ik ging hierdoor twijfelen aan mijn vruchtbaarheid en doordat ik ben opgegroeid met natuurlijke methodes van genezing, ben ik vorig jaar begonnen met MAWUMB.

pricilla-motmanMAWUMB bestaat uit een combinatie van dans, yoga, buikmassages, kruidengeneeskunde en kruidenstomen. Het is een belichaming van de vrouwelijke essentie en het gaat in op het zelfhelend vermogen en het reinigen van de baarmoeder, het hart en de ziel. Ik haal veel inspiratie uit de natuurlijke geneeswijze van mijn voorouders. In mijn cultuur is het bijvoorbeeld heel normaal dat een vrouw na de bevalling vaginaal gaat stomen om de pricila-motmanbaarmoeder en het immuunsysteem van het voorplantingsstel te herstellen. In Suriname is het ook gebruikelijk dat vrouwen met een gekantelde baarmoeder hun buik laten masseren, om de baarmoeder op die manier naar de juiste plek te helpen. Daarnaast worden kruidenmengsels gedronken om het lichaam te ontgiften en te detoxen.

Ik zie het als mijn missie om vrouwen te inspireren en te empoweren in het natuurlijk proces naar zelfheling en bewustwording van de invloed die de baarmoeder in ons leven heeft. Kruidengeneeskunde, vaginaal stomen, buikmassages en WUMB Dance yoga vormen hiervoor de basis. Ik wil dat vrouwen de regie nemen over het zelfhelend vermogen van het vrouwelijke lichaam, door terug te keren naar de basis, terug naar de natuur en op die manier leren wat het lichaam nodig heeft om te kunnen helen. Doormiddel van cursussen leer ik vrouwen hun eigen cyclus kennen en ik leer hen om het vrouwelijke lichaam te waarderen, te eren en te vieren. Tegelijkertijd wil ik taboes die heersen in bepaalde etnische culturen rondom seksualiteit en het vrouwelijke lichaam doorbreken. Ik hoop hiermee de wereld een stukje mooier te maken en een bijdragen te leveren aan een gezondere samenleving.

Pricilla Motman, 30 jaar uit Bergschenhoek

pricilla-motman

Stem op Pricilla Motman en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Pricilla of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Tante Lien
Door

Tante Lien

op 16 May 2017

Go for it girl

Sy alex ander
Door

Sy alex ander

op 16 May 2017

Ben trots op je mijn dochter laat de Here jouw leiden amen veel succes en wijsheid!

Nathalie
Door

Nathalie

op 16 May 2017

Succes lieve Pris Motman, Gods Zegen

Aisha
Door

Aisha

op 19 May 2017

Succes!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading