datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Summer Detox ervaring van Linda, Lisette, Andrea, Jet en Maryam
16 mei 2018 
6 min. leestijd

Summer Detox ervaring van Linda, Lisette, Andrea, Jet en Maryam

Vandaag deel ik met jullie enkele ervaringen van deelnemers aan de Summer Detox 10 dagen kuur zodat je zelf kunt bepalen of deze detox misschien ook voor jou geschikt is. Iedereen deed namelijk mee om verschillende redenen. Zo zat Lisette niet zo lekker in haar vel en wilde Andrea weer een herstart maken met gezonde voeding na ziekte. Je kunt hier hun detox ervaring lezen.

Meer energie en een rustige buik

Detox ervaring van Linda

Het volhouden ging prima. Het viel me achteraf erg mee. Ik heb geen hongergevoel gehad en geen trek in tussendoortjes. De af- en opbouw dagen waren met de heerlijke recepten gewoon genieten. Het enige waar ik last van had was hoofdpijn de eerste twee dagen. Waarschijnlijk door de koffie te laten staan. Ik merk dat ik geen dips meer heb overdag, veel energieker ben en een rustige buik (geen opgeblazen gevoel meer) heb. De workouts vond ik een super begin van de dag. Gelijk wakker fit de dag in kunnen gaan! Ik vond de workouts wel pittig. Als je normaal niet sport lijkt het me echt te hoog gegrepen. Ik vond het leuk te merken dat het elke dag makkelijker ging. Na de detox heb ik zeker meer zelfvertrouwen. Ik ben gelijk een mooie, nieuwe bikini gaan kopen!

Linda, 36 jaar uit Cothen

Ik voel mij letterlijk en figuurlijk lichter

Detox ervaring van Lisette

Al een tijdje zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik was moe en lusteloos. De detoxperiode ging prima. Ik had al eerder een sapkuur gedaan, maar dat was niet te vergelijken met deze Summer Detox. Ik voelde me goed en het programma was compleet en afwisselend. Het mooie van deze detox vind ik dat het gericht is op body & mind. Tijdens de afbouwdagen was ik positief verrast door de heerlijke recepten. De sapdagen gaven me rust omdat ik niet hoefde na te denken over koken en eten. Ik heb niet alle workouts gedaan, maar wel veel. Ik vond het heerlijk om naar enthousiaste Eva te kijken en mee te doen. Het deed me zelfs een beetje denken aan een favoriete workout die ik vroeger op video (ja, lang geleden) deed en grijsgedraaid heb. Het meest inspirerend vond ik de opdracht over passie en jezelf op nummer 1 zetten. Vaak zet ik mijn gezin toch boven mezelf, maar tijdens deze detox nam ik alle tijd voor mezelf. Ik voel me letterlijk en figuurlijk lichter. Het heeft me inzichten en energie gegeven om een nieuwe gezonde weg in te slaan. Ik neem deze zomer 3 bikini’s mee op vakantie. America, here I come!

Lisette, 43 jaar uit Den Haag

Herstart gezonde voeding na ziekte

Detox ervaring van Andrea

Ik deed mee omdat ik de kilo’s die er tijdens mijn ziekte bij waren gekomen er niet zo makkelijk af kreeg. Het leek mij goed om via deze detox de knop weer om te draaien en zo dus weer helemaal over te stappen op gezondere voeding. Vond het dit keer zwaarder dan de Clean Start 21 dagen detox, maar dat kwam deels doordat mijn lichaam ook moest laten weten dat ik vrouw ben en in die week heb ik altijd meer honger. Heb dus de laatste dagen iets meer gegeten dan mocht, maar heb dan wel dingen gepakt die voor die dag op het voedingsschema stonden. De meeste smoothies blijf ik gebruiken, maar de aardbeisalade is echt favoriet! Ik hou niet van bonen, dus de 5 bonen salade heb ik vervangen. Ik was na de vorige detox al andere voedingsmiddelen gaan eten zoals courgettes en puntpaprika. Die at ik nooit omdat het me niks leek, maar ze blijken super lekker te zijn. Suiker laat ik uiteraard weer zoveel mogelijk staan. Ik voelde mij na de 2e dag al veel energieker en heb ook weer veel meer zin om dingen te ondernemen in plaats van bank te hangen. Zelfvertrouwen had ik al, maar ik zit inderdaad weer veel beter in mijn vel en kan het iedereen aanraden.

Andrea, 49 jaar uit Hoogezand

Ik voel mij beweeglijker, mooier en ik straal!

Detox ervaring van Jet

Na 21 dagen suikervrij, wilde ik mijn lichaam opschonen zodat ik deze nieuwe leefstijl beter vol kan houden. Ik heb de detox als mild ervaren. Alleen op dag 6 één moment gehad waarop ik ‘trek’ kreeg, verder waren de maaltijden voldoende, soms zelfs teveel. Tijdens de afbouwdagen heb ik erg smakelijk gegeten. Mijn darmen moesten er wel even aan wennen maar dat ging wel goed. De sapdagen heb ik geen honger gehad, maar was blij dat het ‘maar’ 4 dagen waren. De opbouwdagen was het lekker om weer ‘vast voedsel’ te kunnen eten. Heel lekker: Aardbeien salade met geitenkaas, Avocadosoep, Quinoaburger met salade, Courgette smoothie bowl en Rode biet sinaasappelsalade. De workouts vond ik in het begin erg zwaar. Dag drie over geslagen i.v.m. spierpijn (wel andere beweging gedaan voor het ontbijt). Verderop het programma vond ik de oefeningen beter te doen. Ik blijf de oefeningen voorlopig wel doen, totdat ze allemaal makkelijk gaan. Ik voel me SUPER! Lichamelijk merk ik verschil omdat ik 3 kilo! kwijt ben in deze 10 dagen (en al 3,5 kilo in de 21 dagen suikervrij). Ik voel me beweeglijker, mooier en ik straal. Krijg lovende reacties uit mijn omgeving. Geestelijk heb ik de meeste winst geboekt. Ik heb roerige jaren achter de rug waarin ik steeds somberder werd. Vooral door de toegevoegde suikers weg te laten is er helderheid in mijn hoofd gekomen. En nu na de detox voelt het dat het blijvend is. Dank Eva! Ik ben uit de schaduw in de zon gestapt.

Jet, 49 jaar uit Ulft

Volgehouden zonder hongergevoel

Detox ervaring van Maryam

Reden van deelname was om mijzelf van binnen schoon te maken. Ik leefde al zoveel mogelijk suikervrij. Met deze 10 daagse kuur heb ik de puntjes op de i gezet. En het is me heel goed gelukt. Ik heb de detox heel goed volgehouden zonder hongergevoel. Echt heel erg lekker gegeten. De recepten waren heerlijke met nieuwe combinaties van kruiden. Echt een verrijking! Ik maakte al dagelijks sap, eet al sinds 1979 vegetarisch. Het is heerlijk om merken dat mijn leefwijze overeen komt en door jouw aanpak heb ik weer bijgeleerd. Ik vond ze allemaal lekker. Ik vond aubergine nooit lekker. Ik had ze alleen op het menu als ze in de groentetas zaten. Door jouw recepten ga ik ze vaker eten. Er ligt er zelfs al een in de koelkast. Ik blijf de Alka druppels gebruiken. De thee ook en de Alka green ga ik om de dag gebruiken. Water drinken en sole dronk ik al dagelijks en blijf ik doen. De workouts gingen goed. Ik ben yogalerares, dus deed ze naast mijn dagelijkse oefeningen. Na de detox voel ik mij vitaler en lichamelijk en geestelijk voel ik me beter. Ik heb helemaal zin om de 4-daagse van Apeldoorn te gaan doen. Ik voel me beter voorbereid dan anders. Het wordt mijn 7e keer. Ik voel me sterk. Ik vond het heel fijn om te doen. Ik zal wekelijks gebruik maken van alle recepten en na de zomer de 10 daagse detox herhalen. Eva en jij deed het heel leuk. Het lesmateriaal zit goed in elkaar. Mijn compliment!

Maryam, 67 jaar uit Leidschendam

Bedankt voor het delen van jouw detox ervaring

Heel erg bedankt voor het delen van jullie ervaring. Dit is voor ons heel erg waardevol omdat we zo de Summer Detox kunnen verbeteren en anderen kunnen inspireren. Als dank ontvangen jullie allemaal een cadeauvoucher t.w.v. €25,- om te besteden in de Miss Natural shop!

Ik heb nog een leuke verrassing!

Frecious SlowjuiceOnder alle evaluatie inzendingen verloot ik namelijk heerlijke Slowjuice Lifestyle Boxen van Frecious t.w.v. €100,- zo kun je ook na jouw detox genieten van verse sappen! Als je slowjuice drinkt, merk je het. Het is niet alleen lekker. Je krijgt er een enorme healthboost van. De Lifestyle Box bevat 26 flesjes met bevroren versgeperst biologisch sap in 10 verschillende smaken om te bewaren in je vriezer.

Start jouw Summer Detox

Je kunt nog de hele zomer starten met de Summer Detox. Met als resultaat een frisse start van de zomer met meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen er bij!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading