summer-detox

Summer Detox

Dit wordt jouw zomer waarin je lekker in je bikini zit

en straalt van zelfvertrouwen op het strand.

START D

E
TOX

 

Hoe zeker voel jij jezelf in bikini?

Ontdek hoe je in 10 dagen je lichaam kunt reinigen en voeden + meer zelfvertrouwen kunt krijgen!

Ja! De zomer komt er weer aan! Heerlijk energie (en vitamine D) opdoen in de zon, lange avonden buiten zitten, eten uit de moestuin, op vakantie gaan, wind in je haren, zand tussen je tenen, het ruisen van de golven, tijd voor ontspanning, tijd voor die bikini…!

Hoe comfortabel voel jij je op het strand in weinig omhullende kleding? Zit je lekker in je vel of ben je onzeker en kijk je al weer uit naar de meerdere laagjes look van het najaar? Je hoeft echt geen maat 38 te hebben om te genieten en jezelf zeker te voelen op het strand in een bikini, tankini of badpak. Ik zie elke zomer genoeg hele mooie vrouwen in verschillende vormen. De vrouwen die ik het mooist vind, zijn de vrouwen die vol zelfvertrouwen zijn en dit ook uitstralen. Die niet onzeker lopen te sjorren aan hun kleding, met hun hoofd naar beneden lopen of verhullende doeken dragen (alhoewel ik een mooie pareo of tuniek wel stijlvol vindt). Deze vrouwen lachen met opgeheven hoofd, genieten zichtbaar en spelen op het strand.

Graag help ik je om met ditzelfde gevoel de zomer van 2024 in te gaan. Zeg maar het ‘dit is jouw zomer’ gevoel. Want het is toch zonde om niet volop te genieten van het leven?

Eva van Zeeland - Miss Natural Lifestyle

vol-zelfvertrouwen-in-bikini

Ik wil je laten zien dat je mooi bent en mag stralen!

Hoe vaak kijken vrouwen, jaren later, terug naar foto’s uit hun jeugd en zien dat ze (toen ze ook al onzeker waren over hun lichaam) eigenlijk helemaal niet zo dik, lang, hoekig of plat waren? Dat het allemaal wel meeviel! En ook als het in jouw ogen niet meeviel, kom op! Er zijn ergere zaken in het leven om je echt druk om te maken.


Hoe zou je het vinden als je deze zomer:

 • Vol zelfvertrouwen in je bikini op het strand zou liggen?
 • Je niet druk zou maken over wat andere mensen van jou zouden denken?
 • Je lichaam reinigt, optimaal voedt en rust geeft?
 • Meer calorieën verbrand en letterlijk strakker in je vel komt te zitten?
 • Je meer energie zou hebben en wat overtollige kilootjes minder?
 • Dé uitstraling hebt die past bij jouw mooie leuke nieuwe bikini?
 • Uit je vertrouwde comfort zone komt en iets nieuws gaat ondernemen?
10 Dagen Zomer Detox Kuur

summer-detox-recepten

Speciaal voor jou ontwikkelde ik een complete zomer detox kuur die je lichaam reinigt, voedt en rust geeft. Met als resultaat een frisse start van de zomer met meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen er bij! Na deze 10 dagen kuur voel jij je weer gezond en energiek en kun je alles aan! Bovendien maak je met de Summer Detox meteen een goede herstart naar de Miss Natural Lifestyle. Veel informatie en tips kun je ook na je detox blijven gebruiken. Net als de 50 heerlijke recepten!


Linda

36 jaar uit Cothen

Meer energie en
een rustige buik

Het volhouden ging prima. Het viel me achteraf erg mee. Ik heb geen hongergevoel gehad en geen trek in tussendoortjes. De af- en opbouw dagen waren met de heerlijke recepten gewoon genieten. Het enige waar ik last van had was hoofdpijn de eerste twee dagen. Waarschijnlijk door de koffie te laten staan. Ik merk dat ik geen dips meer heb overdag, veel energieker ben en een rustige buik (geen opgeblazen gevoel meer) heb. De workouts vond ik een super begin van de dag. Gelijk wakker fit de dag in kunnen gaan! Ik vond de workouts wel pittig. Als je normaal niet sport lijkt het me echt te hoog gegrepen. Ik vond het leuk te merken dat het elke dag makkelijker ging. Na de detox heb ik zeker meer zelfvertrouwen. Ik ben gelijk een mooie, nieuwe bikini gaan kopen!

Deelnemers over hun detox

Ik slaap beter en heb minder buikpijn

"Ik zag op tegen de sap/soep dagen, maar dat viel enorm mee. Ik voel mij veel fitter, heb minder buikpijn, ben minder moe en slaap beter!"

Birgit, 41 jaar uit Milsbeek

Veel lekkere recepten!

"Ik voel mij super energiek! Mijn organen doen weer wat ze horen te doen. Het was goed vol te houden, veel lekkere recepten en motiverend genoeg om mee door te gaan."

Andrea, 48 jaar uit Hoogezand

Mijn buik is strakker

Een prettige detox om vol te kunnen houden. Mijn huid voelt zachter, mijn buik is strakker, meer energie en ik zit weer lekker in mijn vel!"

Hester, 30 jaar uit Leeuwarden

Een frisse start van de zomer!

Gedurende 10 dagen ga je elke dag zelfgemaakte sappen drinken gemaakt van biologische groente, fruit, kruiden, specerijen en andere superfoods. Gedurende 4 dagen ga je uitsluitend sappen drinken. Tijdens de afbouw- en opbouwdagen eet je lichte maaltijden vol voedingsstoffen om je lichaam optimaal te kunnen reinigen. 

detox-recepten

Voorafgaand aan de detox ontvang je het complete Summer Detox Plan met daarin alle informatie; 50 detox recepten, schema en boodschappenlijstjes die je nodig hebt voor jouw 10 dagen detox kuur. Zo heb je nog alle tijd om boodschappen in huis te halen!

Jouw 10 dagen detox ziet er als volgt uit:

Detox Afbouwdagen

Dag 1 t/m 3

Tijdens de 3 afbouwdagen ga je schoon eten en drinken zonder; koffie, frisdrank, alcohol, suiker, zoetstoffen, kant-en-klaar producten, e-nummers, eten uit blik, vlees, vis, gefrituurd voedsel, zuivelproducten, eieren, pasta, rijst en brood. Je ontvangt voor alle drie de dagen recepten voor het ontbijt, lunch, sap, snack en diner.

Detox Sapdagen

Dag 4 t/m 7 

Deze 4 dagen ga je uitsluitend sappen, water en thee drinken. Je ontvangt hiervoor 10 verschillende detox sap recepten. Om te zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt, ontvang je tijdens de detox kuur ook advies voor het gebruik van voedingssupplementen.

Detox Opbouwdagen

Dag 8 t/m 10

Na de sapdagen is het van belang om je lichaam weer langzaam te laten wennen aan het elke dag eten van ‘normaal’ voedsel. Tijdens de 3 opbouwdagen eet je lichte maaltijden vol voedingsstoffen om je lichaam optimaal te kunnen reinigen.

Alle 50 recepten zijn 100% plantaardig en zonder gluten, zuivel en toegevoegde suiker

Lisette

43 jaar uit Den Haag

letterlijk en figuurlijk lichter

Al een tijdje zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik was moe en lusteloos. De detoxperiode ging prima. Ik had al eerder een sapkuur gedaan, maar dat was niet te vergelijken met deze Summer Detox. Ik voelde me goed en het programma was compleet en afwisselend. Het mooie van deze detox vind ik dat het gericht is op body & mind. Tijdens de afbouwdagen was ik positief verrast door de heerlijke recepten. De sapdagen gaven me rust omdat ik niet hoefde na te denken over koken en eten. Ik heb niet alle workouts gedaan, maar wel veel. Ik vond het heerlijk om naar enthousiaste Eva te kijken en mee te doen. Het deed me zelfs een beetje denken aan een favoriete workout die ik vroeger op video (ja, lang geleden) deed en grijsgedraaid heb. Het meest inspirerend vond ik de opdracht over passie en jezelf op nummer 1 zetten. Vaak zet ik mijn gezin toch boven mezelf, maar tijdens deze detox nam ik alle tijd voor mezelf. Ik voel me letterlijk en figuurlijk lichter. Het heeft me inzichten en energie gegeven om een nieuwe gezonde weg in te slaan. Ik neem deze zomer 3 bikini’s mee op vakantie. America, here I come!

detox-cursus

€ 85

€ 27  

Summer Detox FRESH START

Speciaal voor jou ontwikkelde ik een complete zomer detox kuur die je lichaam reinigt, voedt en rust geeft. Met als resultaat een frisse start van de zomer met meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen er bij! Na deze 10 dagen kuur voel jij je weer gezond en energiek en kun je alles aan! Bovendien maak je met de Summer Detox meteen een goede herstart naar de Miss Natural Lifestyle. Veel informatie en tips kun je ook na je detox blijven gebruiken. Net als de 50 heerlijke recepten!

 • Deelnemers over hun detox

  Ik zit weer veel beter in mijn vel en kan het iedereen aanraden.

  Ik deed mee omdat ik de kilo’s die er tijdens mijn ziekte bij waren gekomen er niet zo makkelijk af kreeg. Het leek mij goed om via deze detox de knop weer om te draaien en zo dus weer helemaal over te stappen op gezondere voeding. De meeste smoothies blijf ik gebruiken en de aardbeisalade is echt favoriet! Ik voelde mij na de 2e dag al veel energieker en heb ook weer veel meer zin om dingen te ondernemen in plaats van bank te hangen. Zelfvertrouwen had ik al, maar ik zit inderdaad weer veel beter in mijn vel en kan het iedereen aanraden.

  Andrea, 49 jaar uit Hoogezand

  Na de detox voel ik mij vitaler en lichamelijk en geestelijk beter.

  Reden van deelname was om mijzelf van binnen schoon te maken. Ik leefde al zoveel mogelijk suikervrij. Met deze 10 daagse kuur heb ik de puntjes op de i gezet. Ik heb de detox heel goed volgehouden zonder hongergevoel. Echt heel erg lekker gegeten. De workouts gingen goed. Ik ben yogalerares, dus deed ze naast mijn dagelijkse oefeningen. Na de detox voel ik mij vitaler en lichamelijk en geestelijk voel ik me beter. Ik heb helemaal zin om de 4-daagse van Apeldoorn te gaan doen. Ik voel me beter voorbereid dan anders. Ik voel me sterk. Ik vond het heel fijn om te doen. Eva en jij deed het heel leuk. Het lesmateriaal zit goed in elkaar. Mijn compliment!

  Maryam, 67 jaar uit Leidschendam

  Ik voel mij beweeglijker, mooier en ik straal!

  Ik heb de detox als mild ervaren. Tijdens de afbouwdagen heb ik erg smakelijk gegeten. De sapdagen heb ik geen honger gehad, maar was blij dat het ‘maar’ 4 dagen waren. De workouts vond ik in het begin erg zwaar. Dag drie over geslagen i.v.m. spierpijn. Verderop het programma vond ik de oefeningen beter te doen. Ik voel me SUPER! Lichamelijk merk ik verschil omdat ik 3 kilo! kwijt ben in deze 10 dagen. Ik voel me beweeglijker, mooier en ik straal. Krijg lovende reacties uit mijn omgeving. Geestelijk heb ik de meeste winst geboekt. Dank Eva! Ik ben uit de schaduw in de zon gestapt.

  Jet, 49 jaar uit Ulft

  Inclusief 10 minuten Work-Outs!

  work-out

  Met een dagelijkse work-out verhoog je jouw energieverbruik en verstevig je al je spieren. Middels een eenvoudige 10 minuten work-out die je gewoon vanuit huis kunt volgen. Eva laat je in duidelijke instructievideo’s de oefeningen zien en geeft daarbij uitleg over de juiste uitvoering. Alle work-out video’s zijn opgenomen op het strand zodat jij alvast helemaal in de zomerstemming komt! Je kunt de video’s vanuit de Miss Natural ledenomgeving bekijken op je eigen computer, tablet of telefoon.


  Daarbij ontvang je ook een work-out schema om op te hangen en aanwijzingen hoe je variaties kunt maken op alle bewegingen. Alle oefeningen zijn geschikt voor beginners, maar ook uitdagend voor meer getrainde deelnemers. En natuurlijk gericht op het verkrijgen van een platte buik, slanke benen en strakke billen!

  JA, START MIJN DETOX 

   

   

  Extra: Lekker in je vel coachingstraject

  Je bent mooi en mag stralen!

  Lichamelijk ben je tijdens de detox met voeding en beweging heel bewust bezig. Maar dat alleen is niet voldoende! Ook mentaal kun je detoxen van negatieve gedachten over jezelf. 

  Met het ‘Lekker in je vel’ coachingstraject zorg ik er voor dat je meer vertrouwen krijgt in jezelf, uit je oude bekende comfort zone komt en de uitstraling krijgt die past bij jouw mooie leuke nieuwe bikini/tankini/badpak!

  Gedurende jouw detox ontvang je van mij elke dag een coachingsmail met motiverende woorden, opdrachten, praktische tips en adviezen. Zodat je met een flinke dosis zelfvertrouwen de zomer in kan gaan!

   beach-ready

  Is deze Summer Detox 10 dagen kuur iets voor mij?

  Beantwoord de volgende vragen:

  • Wil je deze zomer vol zelfvertrouwen in je bikini op het strand liggen?
  • Uit je vertrouwde comfort zone komen en iets nieuws gaat ondernemen?
  • Wil je meer energie hebben en wat overtollige kilootjes minder?
  • Je lichaam reinigen, voeden en rust geven?
  • Meer calorieën verbranden en letterlijk strakker in je vel komt te zitten?
  • Kun je wel wat motivatie gebruiken?

  Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt én je bereidt bent om er voor te gaan, dan is deze Summer Detox 10 dagen kuur bedoeld voor jou!

  Ja, ik wil dit jaar ook vol zelfvertrouwen in bikini >>>

  Is-een-detox-iets-voor-mij

  Klaar voor jouw Summer Detox?

  DIRECT TOEGANG 

   

  € 265

  € 67 

  Summer Detox LIMITED Edition

  Gun jezelf de hele zomer meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen! Ontvang per post het complete Summer Detox Plan met daarin alle informatie (schema, recepten + boodschappenlijstje) die je nodig hebt voor jouw 10 dagen detox kuur. Nu tijdelijk als EXTRA BONUS 6 maanden toegang tot NATURAL LIFESTYLE CLUB voor nog meer motivatie, recepten en weekmenu's. Zo kun je deze zomer heerlijk genieten en zelfs enkele kilo's afvallen. Na aankoop bepaal je zelf de startdatum van jouw Summer Detox.

 • € 35,90

  GRATIS BONUS

  4 Zomer Week Menu's

  Speciaal voor de zomer is er het Miss Natural Zomer Weekmenu met een uitgewerkte voedingsschema voor vier weken. Met 84 verschillende heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner plus suggesties voor drie tussendoortjes per dag. Zo kun je deze zomer heerlijk genieten en zelfs enkele kilo's afvallen!

 • Kies de Summer Detox die bij jouw past!

  Summer Detox

  FRESH START

 • alles digitaal incl. toegang tot nieuwe app!

  €85 nu tijdelijk €27

  • Detox Schema, 50 Recepten & Boodschappenlijst
  • 10 minuten Work-out Video’s & Schema
  • Dagelijkse 'Lekker in je vel' Coachings -en Video's
  • NIEUW! Bekijk alles op de speciale telefoon app of via tablet of laptop!
  + BONUS
  • 4 Zomer Weekmenu's + Receptenboek 'Summer Food’ + "Gezonde Fruitijsjes' t.w.v. €35,90

  Summer Detox

  LIMITED EDITION

 • pakket per post gratis verzending

  265 nu €67

  • Detox Schema, 50 Recepten & Boodschappenlijst
  • 10 minuten Work-out Video’s & Schema
  • Dagelijkse 'Lekker in je vel' Coaching -en Video's
  • NIEUW! Bekijk alles op de speciale telefoon app of via tablet of laptop!

  + BONUS 

  • 4 Zomer Weekmenu's + Receptenboek 'Summer Food’ + "Gezonde Fruitijsjes' t.w.v. €35,90

  + EXTRA BONUS

  • Summer Detox Schema, 50 Recepten & Boodschappenlijst gedrukt t.w.v. €17,95
  • NATURAL LIFESTYLE CLUB 6 maanden lidmaatschap VOLLEDIG TOEGANG t.w.v. €133,-

  Met 100% Garantie

  Wij bieden je een 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer deze detox kuur om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je ons een e-mail sturen en ontvang je het geld terug. Uiteraard alleen bij ongeopende verpakking en binnen 30 dagen na aankoop.

  Eva van Zeeland; “Ik heb graag alleen tevreden deelnemers!”

  Eva, voor wie is deze intensieve detox?

  Summer Detox 10 dagen kuur is geschikt voor iedereen die al bewust bezig is met gezonde voeding. Bij voorkeur eet je al suikervrij, kook je zonder pakjes en zakjes en heb je al eens eerder een milde detox gedaan, zoals bijvoorbeeld de Clean Start 21 dagen detox van Miss Natural. Eet je nog niet volgens de Miss Natural Lifestyle, dan zou ik je adviseren eerst 40 dagen zonder suiker te gaan. De detox kuur is juist ook heel geschikt als je de Miss Natural Lifestyle weer wilt oppakken.

  Goed om te weten!

  Je kunt een detox vergelijken met het ontstoppen van een afvoerputje. Echter wanneer je de kraan open zet (lever ontgift) en de darm niet goed werkt (verstopping gootsteen) de afvalproducten dus ook niet uit je lichaam verwijderd kunnen worden. Hierdoor kun je ongemakken ervaren zoals bijvoorbeeld hoofdpijn.

  Deze intensieve detox is NIET GESCHIKT bij zwangerschap, geven van borstvoeding, maag -darmklachten, kanker of overige ernstige lichamelijke klachten. Adviseer hiervoor eerst een (natuurgeneeskundig) arts voor advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

  Je kunt deze detox ook beter niet doen als je een eetstoornis hebt.

    detox-kuur

   Ja, ik wil dit jaar ook vol zelfvertrouwen in bikini!

  € 265

  €67

  Summer Detox LIMITED Edition

  Gun jezelf de hele zomer meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen! Ontvang per post het complete Summer Detox Plan met daarin alle informatie (schema, recepten + boodschappenlijstje) die je nodig hebt voor jouw 10 dagen detox kuur. Nu tijdelijk als EXTRA BONUS 6 maanden toegang tot Miss Natural ESSENTIALS voor nog meer motivatie, recepten en weekmenu's. Daarbij ontvang je ook nog een aantal hele leuke welkom cadeau's! Zo kun je deze zomer heerlijk genieten en zelfs enkele kilo's afvallen. Na aankoop bepaal je zelf de startdatum van jouw Summer Detox.

 • Veel gestelde vragen over de Summer Detox  Wanneer kan ik starten met de detox?

  Na aanmelding bepaal je zelf de startdatum van de detox, je kunt dus elk gewenst moment starten deze zomer.

  Heb ik een slowjuicer nodig voor het maken van de detox sappen?


  Je hebt absoluut geen slowjuicer nodig. Een gewone blender volstaat. Indien je wel een slowjuicer hebt, dan kun je deze zeker gebruiken, maar je dient er niet een aan te schaffen.


  Als ik mij nu aanmeld wanneer ontvang ik dan het pakketje?

  Indien je de Summer Detox FRESH START besteld dan krijg je direct toegang tot alle informatie. Bij bestelling van de Summer Detox LIMITED EDITION krijg je ook direct toegang tot alle informatie en ontvang je daarbij ook nog per post binnen 3 dagen het pakket met bonussen in huis.  Kun je de workout video’s ook na de 10 dagen nog bekijken?

  Jazeker! De 10 verschillende workouts, opdrachten en alle recepten staan in de Miss Natural ledenomgeving. Je blijft daar na afloop van de Summer Detox gewoon toegang tot houden.


  Stop het NATURAL LIFESTYLE CLUB lidmaatschap automatisch?

  Ja, na 6 maanden gratis toegang tot de NATURAL LIFESTYLE CLUB zal het lidmaatschap automatisch stoppen. 


  Heb je nog een andere vraag over de Summer Detox? 

  Stuur dan een e-mail of laat een bericht achter via het chatvenster op deze pagina.