Dit wordt jouw zomer waarin je lekker in je bikini zit
en straalt van zelfvertrouwen op het strand.”

Afzender: Eva van Zeeland

Lekker in je bikini

Ja! De zomer komt er weer aan! Heerlijk energie (en vitamine D) opdoen in de zon, lange avonden buiten zitten, eten uit de moestuin, op vakantie gaan, wind in je haren, zand tussen je tenen, het ruisen van de golven, tijd voor ontspanning, tijd voor die bikini…!

Hoe comfortabel voel jij je op het strand in weinig omhullende kleding? Zit je lekker in je vel of ben je onzeker en kijk je al weer uit naar de meerdere laagjes look van het najaar? Je hoeft echt geen maat 38 te hebben om te genieten en jezelf zeker te voelen op het strand in een bikini, tankini of badpak. Ik zie elke zomer genoeg hele mooie vrouwen in verschillende vormen. De vrouwen die ik het mooist vind, zijn de vrouwen die vol zelfvertrouwen zijn en dit ook uitstralen. Die niet onzeker lopen te sjorren aan hun kleding, met hun hoofd naar beneden lopen of verhullende doeken dragen (alhoewel ik een mooie pareo of tuniek wel stijlvol vindt). Deze vrouwen lachen met opgeheven hoofd, genieten zichtbaar en spelen op het strand.

Graag help ik je om met ditzelfde gevoel de zomer van 2017 in te gaan. Zeg maar het ‘dit is jouw zomer’ gevoel. Want het is toch zonde om niet volop te genieten van het leven?

“Ik wil je laten zien dat je mooi bent en mag stralen!”

Hoe vaak kijken vrouwen, jaren later, terug naar foto’s uit hun jeugd en zien dat ze (toen ze ook al onzeker waren over hun lichaam) eigenlijk helemaal niet zo dik, lang, hoekig of plat waren? Dat het allemaal wel meeviel! En ook als het in jouw ogen niet meeviel, kom op! Er zijn ergere zaken in het leven om je echt druk om te maken.

Hoe zou je het vinden als je deze zomer:

bikini body

 • Vol zelfvertrouwen in je bikini op het strand zou liggen?
 • Je niet druk zou maken over wat andere mensen van jou zouden denken?
 • Uit je vertrouwde comfort zone komt en iets nieuws gaat ondernemen?
 • Dé uitstraling hebt die past bij jouw mooie leuke nieuwe bikini?
 • Je meer energie zou hebben en wat
  overtollige kilootjes minder?
 • Meer calorieën verbrand en letterlijk
  strakker in je vel komt te zitten?
 • Je lichaam reinigt, optimaal voedt en rust geeft?

NIEUW! De Miss Natural Summer Detox!

Doe mee met de Summer Detox

Speciaal voor jou ontwikkelde ik een complete zomer detox kuur die je lichaam reinigt, voedt en rust geeft. Met als resultaat een frisse start van de zomer met meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen er bij!

De Summer Detox duurt 10 dagen en bestaat uit;
3 afbouwdagen + 4 sapdagen + 3 opbouwdagen

Daarnaast ga ik je ook nog helpen om jouw dagelijkse energieverbruik te verhogen, zodat je meer calorieën verbrand en letterlijk strakker in je vel komt te zitten. Dit doe ik met een dagelijkse 10 minuten work-out die je eenvoudig vanuit huis kunt volgen. Oefeningen voor een platte buik, slanke benen en strakke billen.

Maar dat is nog niet alles! De detox kuur is namelijk helemaal compleet met het ‘Lekker in je vel’ coachingstraject. Daarmee zorg ik er voor dat je meer vertrouwen krijgt in jezelf, uit je oude bekende comfort zone komt en de uitstraling krijgt die past bij jouw mooie leuke nieuwe bikini/tankini/badpak!

Kies jouw eigen startdatum

Het is belangrijk om een goed moment te kiezen om van start te gaan met de detox. Als je nog op vakantie gaat of veel etentjes buiten de deur is dat niet handig namelijk voor een goede start. Je kunt na aanmelding zelf bepalen wanneer je wilt starten met jouw Summer Detox!

Jouw 10 dagen Summer Detox kuur ziet er als volgt uit:

1. Detox sapkuur

Gedurende 10 dagen ga je elke dag zelfgemaakte sappen drinken gemaakt van biologische groente, fruit, kruiden, specerijen en andere superfoods. Gedurende 4 dagen ga je uitsluitend sappen drinken. Tijdens de afbouw- en opbouwdagen eet je lichte maaltijden vol voedingsstoffen om je lichaam optimaal te kunnen reinigen.

Summer Detox Schema

Dag 1 t/m 3 – Afbouwdagen

Tijdens de 3 afbouwdagen ga je schoon eten en drinken zonder; koffie, frisdrank, alcohol, suiker, zoetstoffen, kant-en-klaar producten, e-nummers, eten uit blik, vlees, vis, gefrituurd voedsel, zuivelproducten, eieren, pasta, rijst en brood. Je ontvangt voor alle drie de dagen recepten voor het ontbijt, lunch, sap, snack en diner.

Dag 4 t/m 7 – Sapdagen

Deze 4 dagen ga je uitsluitend sappen, water en thee drinken. Je ontvangt hiervoor 10 verschillende detox sap recepten. Om te zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt, ontvang je tijdens de detox kuur ook advies voor het gebruik van voedingssupplementen.

Dag 8 t/m 10 – Opbouwdagen

Na de sapdagen is het van belang om je lichaam weer langzaam te laten wennen aan het elke dag eten van ‘normaal’ voedsel. Tijdens de 3 opbouwdagen eet je lichte maaltijden vol voedingsstoffen om je lichaam optimaal te kunnen reinigen.

2. Dagelijkse 10 minuten work-out

Met een dagelijkse work-out verhoog je jouw energieverbruik en verstevig je al je spieren. Middels een eenvoudige 10 minuten work-out die je gewoon vanuit huis kunt volgen. Eva laat je in duidelijke instructievideo’s de oefeningen zien en geeft daarbij uitleg over de juiste uitvoering. Alle work-out video’s zijn opgenomen op het strand zodat jij alvast helemaal in de zomerstemming komt! Je kunt de video’s vanuit de Miss Natural ledenomgeving bekijken op je eigen computer, tablet of telefoon.

Daarbij ontvang je ook een work-out schema om op te hangen en aanwijzingen hoe je variaties kunt maken op alle bewegingen. Alle oefeningen zijn geschikt voor beginners, maar ook uitdagend voor meer getrainde deelnemers. En natuurlijk gericht op het verkrijgen van een platte buik, slanke benen en strakke billen!

3. Lekker in je vel coaching

Lichamelijk ben je tijdens de detox met voeding en beweging heel bewust bezig. Maar dat alleen is niet voldoende! Ook mentaal kun je detoxen van negatieve gedachten over jezelf. Met het ‘Lekker in je vel’ coachingstraject zorg ik er voor dat je meer vertrouwen krijgt in jezelf, uit je oude bekende comfort zone komt en de uitstraling krijgt die past bij jouw mooie leuke nieuwe bikini/tankini/badpak!

Gedurende jouw detox ontvang je van mij elke dag een coachingsmail met motiverende woorden, opdrachten, praktische tips en adviezen. Zodat je met een flinke dosis zelfvertrouwen de zomer in kan gaan!

Voor wie is deze intensieve detox?

Summer Detox 10 dagen kuur is geschikt voor iedereen die al bewust bezig is met gezonde voeding. Bij voorkeur eet je al suikervrij, kook je zonder pakjes en zakjes en heb je al eens eerder een milde detox gedaan, zoals bijvoorbeeld de Clean Start 21 dagen detox van Miss Natural. Eet je nog niet volgens de Miss Natural Lifestyle, dan zou ik je adviseren eerst 40 dagen zonder suiker te gaan. De detox kuur is juist ook heel geschikt als je de Miss Natural Lifestyle weer wilt oppakken.

Goed om te weten!

Je kunt een detox vergelijken met het ontstoppen van een afvoerputje. Echter wanneer je de kraan open zet (lever ontgift) en de darm niet goed werkt (verstopping gootsteen) de afvalproducten dus ook niet uit je lichaam verwijderd kunnen worden. Hierdoor kun je ongemakken ervaren zoals bijvoorbeeld hoofdpijn.

Deze intensieve detox is NIET GESCHIKT bij zwangerschap, geven van borstvoeding, maag -darmklachten, kanker of overige ernstige lichamelijke klachten. Adviseer hiervoor eerst een (natuurgeneeskundig) arts voor advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Je kunt deze detox ook beter niet doen als je een eetstoornis hebt.

De Summer Detox 10 dagen kuur is inclusief;

 • Summer Detox Limited EditionHet Summer Detox Plan met daarin alle informatie die je nodig hebt voor jouw 10 dagen zomer detox kuur.
 • Alle detox recepten voor de afbouwdagen; 3 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x diner en 3 x snack
 • Alle detox recepten voor de sapdagen; 8 x detoxsap, 6 x detoxwater en 2 x notenmelk
 • Alle detox recepten voor de opbouwdagen; 3 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x diner en 3 x snack
 • Je ontvangt vooraf een detox boodschappenlijstje om de juiste spullen in huis te halen.
 • Je krijgt het gehele detox schema om thuis op je koelkast te hangen, zodat je alles duidelijk bij kunt houden en in een overzicht hebt.
 • Lekker in je vel coaching; voor meer zelfvertrouwen, uit je comfort zone, in die leuke bikini plan, zelf liefde en uitstraling.
 • Elke dag ontvang je een coachingsmail van Eva van Zeeland met motiverende woorden, opdrachten, praktische tips en adviezen.
 • Oefeningen: dagelijkse een 10 minuten work-out op video met daarbij uitleg over de juiste uitvoering en een work-out schema om op te hangen.
 • In de speciale besloten Facebook groep kun je contact maken met andere deelnemers, ervaringen delen én elkaar motiveren en vragen stellen.
 • Miss Natural Lucky MemberALLEEN DEZE ZOMER: 6 maanden GRATIS toegang als Lucky Member van Miss Natural! Ontdek alle voordelen voor leden zoals een grote receptenbank, weekmenu’s om je te helpen ook na je summer detox verder te gaan met je natuurlijke levensstijl en nog veel meer extra’s!

Meer energie en een rustige buik

Detox ervaring van Linda

Het volhouden ging prima. Het viel me achteraf erg mee. Ik heb geen hongergevoel gehad en geen trek in tussendoortjes. De af- en opbouw dagen waren met de heerlijke recepten gewoon genieten. Het enige waar ik last van had was hoofdpijn de eerste twee dagen. Waarschijnlijk door de koffie te laten staan. Ik merk dat ik geen dips meer heb overdag, veel energieker ben en een rustige buik (geen opgeblazen gevoel meer) heb. De workouts vond ik een super begin van de dag. Gelijk wakker fit de dag in kunnen gaan! Ik vond de workouts wel pittig. Als je normaal niet sport lijkt het me echt te hoog gegrepen. Ik vond het leuk te merken dat het elke dag makkelijker ging. Na de detox heb ik zeker meer zelfvertrouwen. Ik ben gelijk een mooie, nieuwe bikini gaan kopen!

Linda, 36 jaar uit Cothen

Ik voel mij letterlijk en figuurlijk lichter

Detox ervaring van Lisette

Al een tijdje zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik was moe en lusteloos. De detoxperiode ging prima. Ik had al eerder een sapkuur gedaan, maar dat was niet te vergelijken met deze Summer Detox. Ik voelde me goed en het programma was compleet en afwisselend. Het mooie van deze detox vind ik dat het gericht is op body & mind. Tijdens de afbouwdagen was ik positief verrast door de heerlijke recepten. De sapdagen gaven me rust omdat ik niet hoefde na te denken over koken en eten. Ik heb niet alle workouts gedaan, maar wel veel. Ik vond het heerlijk om naar enthousiaste Eva te kijken en mee te doen. Het deed me zelfs een beetje denken aan een favoriete workout die ik vroeger op video (ja, lang geleden) deed en grijsgedraaid heb. Het meest inspirerend vond ik de opdracht over passie en jezelf op nummer 1 zetten. Vaak zet ik mijn gezin toch boven mezelf, maar tijdens deze detox nam ik alle tijd voor mezelf. Ik voel me letterlijk en figuurlijk lichter. Het heeft me inzichten en energie gegeven om een nieuwe gezonde weg in te slaan. Ik neem deze zomer 3 bikini’s mee op vakantie. America, here I come!

Lisette, 43 jaar uit Den Haag

Ja, ik wil dit jaar ook vol zelfvertrouwen in bikini

Gun jezelf een frisse start van de zomer met meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen! Doe ook mee met de Summer Detox.

Is deze Summer Detox 10 dagen kuur iets voor mij?

Beantwoord de volgende 6 vragen om hier achter te komen:

Is deze Summer Detox iets voor mij?

 • Wil je deze zomer vol zelfvertrouwen in je bikini op het strand liggen?
 • Uit je vertrouwde comfort zone komen en iets nieuws gaat ondernemen?
 • Wil je meer energie hebben en wat
  overtollige kilootjes minder?
 • Je lichaam reinigen, voeden en rust geven?
 • Meer calorieën verbranden en letterlijk
  strakker in je vel komt te zitten?
 • Kun je wel wat motivatie gebruiken?

Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt én je bereidt bent om er voor te gaan, dan is deze Summer Detox 10 dagen kuur bedoeld voor jou!

Ja, ik wil dit jaar ook vol zelfvertrouwen in bikini >>>

Met 100% Tevredenheidsgarantie!

Wij bieden je een 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer deze detox kuur om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je ons een e-mail sturen en ontvang je het geld terug. Uiteraard alleen bij ongeopende verpakking en binnen 30 dagen na aankoop.

Eva van Zeeland; “Ik heb graag alleen tevreden deelnemers!”

“Dit wordt jouw zomer, waarin je lekker in je bikini zit
en straalt van zelfvertrouwen op het strand”

Nu tijdelijk met veel extra’s!

Miss Natural pakt uit met een aantal leuke extra’s die je ontvangt bij jouw Summer Detox!

Bonus! Zomer Receptenboeken

Ontvang als bonus bij de Summer Detox “Gezonde Fruitijsjes & IJskoude Snacks”! De basis van de 45 recepten die je vindt in “Gezonde Fruitijsjes & IJskoude Snacks” is fruit. Fruit is van nature zoet en zit boordevol vezels, vitaminen en mineralen, die je weer de benodigde energie geven om je sterk en vitaal te voelen. Deze gezonde ijsjes zijn dan ook een ideaal tussendoortje voor kinderen en natuurlijk jezelf op warme zomerse dagen!

Bij een perfecte zomerse dag is iedereen het liefste buiten. Lekkere zomerse drankjes, ijsjes, snacks en salades horen er helemaal bij. En natuurlijk een BBQ om de dag af te sluiten. Speciaal voor de zomer is er “Summer Food” met 50 heerlijke suikervrije recepten voor het maken van zomerse salades, heerlijke BBQ gerechten, snacks, sauzen & dips. Zo kun je deze zomer heerlijk genieten van suikervrij recepten zonder ook maar 1 kilo aan te komen!

Bonus! 6 maanden Lucky Member

Weet je niet wat je vandaag weer moet koken? Vind je natuurlijk leven lastig? Niet voor Lucky Members met het Miss Natural Plan! Ontvang elke maand een eetschema, met 15 natuurlijke recepten en een boodschappenlijstje. Je kunt kiezen uit 5 verschillende ontbijtrecepten, 5 lunchrecepten en 5 dinerrecepten waarmee je de hele maand kunt variëren. Zo leer je nieuwe recepten kennen en wordt natuurlijk leven en biologisch eten een stuk eenvoudiger!

Ontvang als bonus bij de Summer Detox 6 maanden GRATIS toegang als Lucky Member van Miss Natural! Ontdek alle voordelen voor leden zoals een grote receptenbank, weekmenu’s om je te helpen ook na je summer detox verder te gaan met je natuurlijke levensstijl, Miss Natural magazine per post thuis, en nog veel meer extra’s!

  • Doe mee met de Summer Detox

   Ontzuur je lichaam met Detox Thee

   Om het reinigingsproces in je lichaam te bevorderen ben ik op zoek gegaan naar ondersteunde kruiden. Kruiden zijn namelijk de kracht uit de natuur! Ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam. De detox thee die die ik vond heeft maar liefst een selectie van 52 soorten kruiden, en bevat het gehele spectrum aan elementen die zorgen voor het neutraliseren en afvoeren van afvalzuren die vrij komen tijdens een detox uit het lichaam. Al sinds de oudheid houdt de mens zich bezig met het reinigen ofwel het ontzuren van het lichaam door het drinken van kruidenthee. Kruiden bevatten elementen die, wanneer ze via extractie in het lichaam komen, de energie hebben om gebonden restzuren te breken en de afvoer van restzuren uit het lichaam te versnellen. Ik ben erg enthousiast over Alka® Thee en adviseer je dan ook om deze tijdens de Summer Detox (maar ook daarna) dagelijks te drinken om je lichaam te ontzuren. Ontzuur je lichaam met Alka Detox Thee

   Extra voedingsstoffen met Greens

   Naast de Detox Thee adviseer ik je ook om tijdens de detox een uitgebreid hoogwaardig voedingssupplement te nemen, dat je lichaam dagelijks voedt met een weldadige hoeveelheid essentiële voedingstoffen. Alka® Greens bevat natuurlijke extracten van een grote variëteit groentes, fruit, kiemgrassen, kruiden en bloempollen met daarnaast complexen van vezels, enzymen, vitamines B uit gekiemde quinoa en een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur.Alka Greens SticksAlka® Greens maakt extra vitamine- en mineralensupplementen overbodig en ondersteunt een gezonde zuurbalans. Begin de dag met een glas greens in water en verzeker je lichaam van al de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond te blijven. “Superfood” vol basische mineralen, zoals zink voor een optimale ontzurende werking. De combinatie van bouwstoffen, vezels, enzymencomplex en probiotica zorgen voor een goede ondersteuning van het spijsverteringsstelsel en afweersysteem. Geschikt voor vegetariërs, veganisten en diabetici. 1 portie Alka® Greens bevat een hoeveelheid antioxidanten die ruim gelijk is aan 5 porties verse groenten en fruit. Bevat geen tarwe, rogge, mais, zuivel, rijst of suiker! Slechts heel licht gezoet met Stevia. Niet te zoet, echt heel lekker, ik heb hem voor je getest!

  • Omdat je het waard bent!

   Jouw Summer Detox zit boordevol EXTRA’s!
   Kies vandaag voor het Summer Detox pakket met 50 zakjes Alka Detox Thee t.w.v. €14,95 en een verpakking met 10 sticks Alka Greens t.w.v. €14,95 en er worden géén verzendkosten berekend!
   Summer Detox Limited Edition
   Bij het speciale Lucky Member Limited Edition zit nu zelfs

   6 maanden lidmaatschap
   met volledige toegang!  • Kies de Summer Detox die bij jouw past!

   Summer Detox
   START

    • Detox Schema, 50 Recepten
     & Boodschappenlijst
    • Work-out Video’s & Schema
    • Dagelijkse Coaching
     + Bonus E-book
     “Gezonde Fruitijsjes”


   • + Bonus E-book
    ‘Summer Food’

    alleen digitaal

   €47,-

   Summer Detox
   Limited Edition

    • Detox Schema, 50 Recepten
     & Boodschappenlijst
    • Work-out Video’s & Schema
    • Dagelijkse Coaching
    • 10 x Alka Detox Greens
    • 50 x Alka Detox Thee
     + Bonus Receptenboek
     “Gezonde Fruitijsjes”
     + Bonus Receptenboek
    • “Summer Food”

   + EXTRA BONUS
   Miss Natural Lucky Member
   6 maanden lidmaatschap
   volledige toegang!

   • zonder verzendkosten

   €99,- (=VOL)

   Gesloten!

   Summer Detox
   + Thee & Greens

   • Detox Schema, 50 Recepten
    & Boodschappenlijst
   • Work-out Video’s & Schema
   • Dagelijkse Coaching
   • 10 x Alka Detox Greens
   • 50 x Alka Detox Thee
   • + Bonus E-book
    “Gezonde Fruitijsjes”
    + Bonus E-book
    ‘Summer Food’
    zonder verzendkosten!

   €69,- (=VOL)

   Gesloten!

Herstart gezonde voeding na ziekte

Detox ervaring van Andrea

Ik deed mee omdat ik de kilo’s die er tijdens mijn ziekte bij waren gekomen er niet zo makkelijk af kreeg. Het leek mij goed om via deze detox de knop weer om te draaien en zo dus weer helemaal over te stappen op gezondere voeding. Vond het dit keer zwaarder dan de Clean Start 21 dagen detox, maar dat kwam deels doordat mijn lichaam ook moest laten weten dat ik vrouw ben en in die week heb ik altijd meer honger. Heb dus de laatste dagen iets meer gegeten dan mocht, maar heb dan wel dingen gepakt die voor die dag op het voedingsschema stonden. De meeste smoothies blijf ik gebruiken, maar de aardbeisalade is echt favoriet! Ik hou niet van bonen, dus de 5 bonen salade heb ik vervangen. Ik was na de vorige detox al andere voedingsmiddelen gaan eten zoals courgettes en puntpaprika. Die at ik nooit omdat het me niks leek, maar ze blijken super lekker te zijn. Suiker laat ik uiteraard weer zoveel mogelijk staan. Ik voelde mij na de 2e dag al veel energieker en heb ook weer veel meer zin om dingen te ondernemen in plaats van bank te hangen. Zelfvertrouwen had ik al, maar ik zit inderdaad weer veel beter in mijn vel en kan het iedereen aanraden.

Andrea, 49 jaar uit Hoogezand

Ik voel mij beweeglijker, mooier en ik straal!

Detox ervaring van Jet

Na 21 dagen suikervrij, wilde ik mijn lichaam opschonen zodat ik deze nieuwe leefstijl beter vol kan houden. Ik heb de detox als mild ervaren. Alleen op dag 6 één moment gehad waarop ik ‘trek’ kreeg, verder waren de maaltijden voldoende, soms zelfs teveel. Tijdens de afbouwdagen heb ik erg smakelijk gegeten. Mijn darmen moesten er wel even aan wennen maar dat ging wel goed. De sapdagen heb ik geen honger gehad, maar was blij dat het ‘maar’ 4 dagen waren. De opbouwdagen was het lekker om weer ‘vast voedsel’ te kunnen eten. Heel lekker: Aardbeien salade met geitenkaas, Avocadosoep, Quinoaburger met salade, Courgette smoothie bowl en Rode biet sinaasappelsalade. De workouts vond ik in het begin erg zwaar. Dag drie over geslagen i.v.m. spierpijn (wel andere beweging gedaan voor het ontbijt). Verderop het programma vond ik de oefeningen beter te doen. Ik blijf de oefeningen voorlopig wel doen, totdat ze allemaal makkelijk gaan. Ik voel me SUPER! Lichamelijk merk ik verschil omdat ik 3 kilo! kwijt ben in deze 10 dagen (en al 3,5 kilo in de 21 dagen suikervrij). Ik voel me beweeglijker, mooier en ik straal. Krijg lovende reacties uit mijn omgeving. Geestelijk heb ik de meeste winst geboekt. Ik heb roerige jaren achter de rug waarin ik steeds somberder werd. Vooral door de toegevoegde suikers weg te laten is er helderheid in mijn hoofd gekomen. En nu na de detox voelt het dat het blijvend is. Dank Eva! Ik ben uit de schaduw in de zon gestapt.

Jet, 49 jaar uit Ulft

Volgehouden zonder hongergevoel

Detox ervaring van Maryam

Reden van deelname was om mijzelf van binnen schoon te maken. Ik leefde al zoveel mogelijk suikervrij. Met deze 10 daagse kuur heb ik de puntjes op de i gezet. En het is me heel goed gelukt. Ik heb de detox heel goed volgehouden zonder hongergevoel. Echt heel erg lekker gegeten. De recepten waren heerlijke met nieuwe combinaties van kruiden. Echt een verrijking! Ik maakte al dagelijks sap, eet al sinds 1979 vegetarisch. Het is heerlijk om merken dat mijn leefwijze overeen komt en door jouw aanpak heb ik weer bijgeleerd. Ik vond ze allemaal lekker. Ik vond aubergine nooit lekker. Ik had ze alleen op het menu als ze in de groentetas zaten. Door jouw recepten ga ik ze vaker eten. Er ligt er zelfs al een in de koelkast. Ik blijf de Alka druppels gebruiken. De thee ook en de Alka green ga ik om de dag gebruiken. Water drinken en sole dronk ik al dagelijks en blijf ik doen. De workouts gingen goed. Ik ben yogalerares, dus deed ze naast mijn dagelijkse oefeningen. Na de detox voel ik mij vitaler en lichamelijk en geestelijk voel ik me beter. Ik heb helemaal zin om de 4-daagse van Apeldoorn te gaan doen. Ik voel me beter voorbereid dan anders. Het wordt mijn 7e keer. Ik voel me sterk. Ik vond het heel fijn om te doen. Ik zal wekelijks gebruik maken van alle recepten en na de zomer de 10 daagse detox herhalen. Eva en jij deed het heel leuk. Het lesmateriaal zit goed in elkaar. Mijn compliment!

Maryam, 67 jaar uit Leidschendam

Ja, ik wil dit jaar ook vol zelfvertrouwen in bikini >>>

Gun jezelf een frisse start van de zomer met meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen!

Na deze 10 dagen kuur voel jij je weer gezond en energiek en kun je alles aan! Bovendien maak je met de Summer Detox meteen een goede herstart naar de Miss Natural Lifestyle. Veel informatie en tips kun je ook na je detox blijven gebruiken. Net als de heerlijke recepten natuurlijk!

Voorafgaand aan de detox ontvang je het complete Summer Detox Plan met daarin alle informatie (recepten, boodschappenlijstje, etc.) die je nodig hebt voor jouw 10 dagen detox kuur. Zo heb je nog alle tijd om boodschappen in huis te halen.

Na aankoop bepaal je zelf de startdatum van jouw Summer Detox.

Jij doet toch ook mee!

Met natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland

PS Volg het GRATIS live webinar waar ik je alles vertel over Summer Detox

Veel gestelde vragen over de detox

Vraag; Wanneer kan ik starten met de detox?
Antwoord; Na aanmelding bepaal je zelf de startdatum van de detox, je kunt dus elk gewenst moment starten deze zomer.

Vraag; Heb ik een slowjuicer nodig voor het maken van de detox sappen?
Antwoord; Je hebt absoluut geen slowjuicer nodig. Een gewone blender volstaat. Indien je wel een slowjuicer hebt, dan kun je deze zeker gebruiken, maar je dient er niet een aan te schaffen.

Vraag; Als ik mij nu aanmeld wanneer ontvang ik dan het pakketje?
Antwoord; Indien je de detox besteld met Alka producten dan ontvang je het pakket binnen 2 dagen in huis.

Vraag; Kun je de workout video’s ook na de 10 dagen nog bekijken?
Antwoord: Jazeker! De 10 verschillende workouts, opdrachten en alle recepten staan in de Miss Natural ledenomgeving. Je blijft daar na afloop van de Summer Detox gewoon toegang tot houden.

Heb je nog een andere vraag over de Summer Detox? Stuur dan een e-mail of laat een bericht achter via het chatvenster op deze pagina.

Bewaren

Bewaren


window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s=
d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set.
_.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute(“charset”,”utf-8″);
$.src=”https://v2.zopim.com/?2F4qPCIvArJ3g1d5tOvCQwFmODdaK9Y4″;z.t=+new Date;$.
type=”text/javascript”;e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,”script”);