Sweet Baby Deal! Suikervrij en Detox cursus start 2-9-2015

Hopelijk geniet je van deze mooie zomer en ‘all the good things in life’! BBQ, lekkere hapjes, wijntje… in de vakantie kan ik hier volop van genieten en dat mag ook! Genieten is enorm belangrijk voor je gezondheid, vergeet dat niet.

Na de vakantie vind ik het altijd wel prettig om mijn lichaam eens goed te reinigen door middel van een detox periode. Even pas op de plaats, geen overdaad en mijn lichaam rust geven om zichzelf te reinigen en te ontdoen van toxische stoffen.

Vorig jaar september deed ik dit ook samen met mijn partner. Toen heel bewust met de reden om te kijken of ik daarna zwanger kon worden. Een baby opgebouwd uit schone cellen dat kon groeien in een schoon lichaam, nou dat heb ik geweten! Ik was nog dezelfde maand zwanger en wij zijn nu de ouders van het mooie, lieve meisje Indy.

40 dagen Suikervrij of een 21 dagen Detox

Wil je ook ervaren wat een detox met jouw lichaam kan doen? Doe dan mee! Woensdag 2 september starten we met een grote groep Miss Natural leden! Je kunt kiezen voor de online cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen’ en ontgiften door suiker uit je leven te bannen. Of je gaat voor de ‘Clean Start 21 dagen detox’ waarbij je naast suiker nog een stap verder gaat om je lichaam optimaal te reinigen en te voeden.

Een detox zorg ervoor dat de giftige stoffen in je lichaam worden afgevoerd, voedingsstoffen beter worden opgenomen en je je energiek, stralend en fit voelt. Je hebt meteen een goede start voor een gezondere natuurlijke levensstijl. Want veel informatie en tips kun je ook na je detox blijven gebruiken. Net als de heerlijke recepten natuurlijk!

En omdat ik de meest zoete baby heb die je kunt wensen, die ik uiteraard gifvrij en zonder suiker opvoed… bedacht ik voor jou de Sweet Baby Deal!

Sweet Baby Deal! Start nu voor slechts €27,-

Cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen’ van €67,- nu voor €27,- + BONUS E-BOOKS!

Cursus ‘Clean Start 21 dagen detox’ van €47,- nu voor €27,- + BONUS E-BOOK!

Deze Sweet Baby Deal is geldig t/m 31 augustus 2015

De ideale Detox cursus voor beginners!

De ‘Clean Start 21 dagen detox’ zelf is toegankelijk voor iedereen en met name geschikt voor beginners, of je nu al een natuurlijke levensstijl volgt of niet. Wie al natuurlijk eet en leeft zal toch baat hebben bij de detox door de afwisseling van sap- en eetdagen, waardoor de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam sneller gebeurt dan gebruikelijk.

Maar de detox kan ook een eerste stap zijn in de richting naar een natuurlijke levensstijl, dankzij de vele tips en adviezen die je krijgt.

Ontdek de voordelen van eten zonder Suiker!

Zou je dit ook willen? Vol energie zijn? Je algehele weerstand verhogen? En een paar kilo afvallen? Dit alles door het weglaten van slechts 1 ingrediënt… namelijk suiker! Geraffineerde suiker wordt echt overal aan toegevoegd, niet alleen aan zoetigheid, maar ook aan brood. Zoveel suiker heb je helemaal niet nodig en doet ook niets voor je gezondheid, in tegendeel! In de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen’ leer je alles over een leven zonder suiker.

Gratis online workshops

Sweet Baby Deal! Start nu voor slechts €27,-

Cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen’ van €67,- nu voor €27,- + BONUS E-BOOKS!

Cursus ‘Clean Start 21 dagen detox’ van €47,- nu voor €27,- + BONUS E-BOOK!

Deze Sweet Baby Deal is geldig t/m 31 augustus 2015

Doe ook mee en start woensdag 2 september met jouw natuurlijke levensstijl!

Zoeter dan dit kan ik het niet maken! Doe jij mee?