10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Transformatie, is dit het moment voor jou?
28 oktober 2017 
3 min. leestijd

Transformatie, is dit het moment voor jou?

Misschien heb je, net als ik, meerdere succesvolle veranderingen aangebracht aan je levensstijl. Door iets nieuws te proberen, bewuste keuzes te maken en naar je lichaam te luisteren weet je wat bij jou past, toch? En natuurlijk ben ik hierin niet perfect en misschien heb jij ook weleens een terugval. Voor al deze momenten heb ik de afgelopen jaren heel veel programma’s, inspiratieweken en challenges ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen. Maar als je ondertussen wel weet hoe je suikervrij eet en welke voeding je beter kunt laten staan, dan voel jij misschien ook dat het tijd is voor de volgende stap.

Transformeer met mij!

Transformatie gaat een stap verder dan het aanbrengen van een verandering. Letterlijk betekent transformeren de vorm ontstijgen, zoals een rups zich ontpopt tot een vlinder. Als je als mens transformeert dan krijg je toegang tot jouw potentieel en word je meer jezelf. Dit betekent het loslaten van je oude overtuigingen die meestal zijn ontstaan door  je opvoeding en de culturele omgeving waarin je bent opgegroeid. Je gaat bewust gebruik maken van je vrije wil om nu zelf je gedrag te bepalen.

Volg jouw natuurlijke groei

Transformatie is een volstrekt natuurlijk proces, dat echter alleen maar kan ontkiemen in de juiste voedingsbodem. Als je eenmaal begint met transformeren dan kan je gewoon niet meer terug, dat heb ik zelf ervaren! Je kunt niet meer hetzelfde denken omdat je nu anders weet. Je kunt ook niet meer anders naar de zaken kijken, omdat je het gewoon anders hebt gezien. En je kunt je ook niet meer anders voelen, omdat je het al anders hebt gevoeld! Dus als je eenmaal begint met transformeren dan is er geen weg meer terug en is dat het pad dat je verder wilt volgen. Je kunt echt niet je oude manieren of patronen blijven volgen. Natuurlijk heb je weleens een terugval, maar als je eenmaal hebt ervaren dat het ook anders kan dan zul je daar altijd naar blijven verlangen!

transformeer-met-mij

Is dit jouw tijd om te transformeren?

Ik help je graag op weg bij jouw eigen transformatieproces, bij jouw natuurlijke groei. Want iedereen heeft zijn eigen ritme en zijn eigen tijd om te gaan transformeren. Alleen jij kunt voelen of dit voor jou de tijd is. Ik weet zeker dat het ook jou veel zal brengen! Daar ga ik je dit komende jaar bij helpen met het LIFESTYLE CLUB jaarprogramma. Kies ook voor jezelf, kies een jaar van transformatie en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Je zult begrijpen, transformeren doe je niet in een week! Of een 21 dagen challenge of 40 dagen programma. Er is ook geen concrete gemiddeld tijd voor te nemen. Sommige mensen die hun oude belasting snel kunnen loslaten hebben hier minder tijd voor nodig, anderen zijn er jaren mee bezig om hun passie weer te vinden. Daarom is voor de periode van 1 jaar gekozen.

Toen ik begon aan mijn transformatie vonden veel mensen dat dapper. Ze zeiden zelfs, dat je dat durft! Ik had achteraf bekeken inderdaad geen idee waar ik aan begon, maar had het proces nooit willen missen, ik was er zo klaar voor en kon niet meer op dezelfde manier verder! Bovendien ben ik heel blij dat ik dit samen heb mogen doen en de support heb mogen ervaren van een fijne liefdevolle groep vrouwen.

Als jij deze keuze maakt zal ik er voor jou zijn en kun je tevens in verbinding komen met andere die bezig zijn met hun transformatie.

Volg ook jouw natuurlijke groei >>

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.