datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

VeggieWorld 10 en 11 maart 2018 de grootste vegetarische beurs van Nederland
06 maart 2018 
2 min. leestijd

VeggieWorld 10 en 11 maart 2018 de grootste vegetarische beurs van Nederland

VeggieWorld, de grootste vleesvrije beurs van Nederland is al drie jaar het hoogtepunt voor iedereen die houdt van lekker vegetarisch en vegan eten. Hier proef je wat je wel kan als je kiest voor vaker plantaardig. Je kunt dit weekend bij Jaarbeurs in Utrecht kennismaken met de nieuwste vleesvrije producten, je laten inspireren door voedingsexperts, vlees- en kaasvervangers uittesten en zelfs armpje drukken met vegan bodybuilders.

Vegetarische beurs

VeggieWorld bereikte in 2017 met ruim 7600 bezoekers een recordaantal bezoekers. Het grootste deel van de bezoekers eet in het dagelijks leven niet veganistisch, maar staat wel open om te minderen met dierlijke producten. We verwachten dit jaar dat record te verbreken,” vertelt Veerle Vrindts, directeur van ProVeg Nederland en organisator van VeggieWorld Utrecht.

 

 

 

 

 

 

ProVeg Nederland organiseert, samen met De Nationale Week Zonder Vlees op zondag 11 maart een feestelijk slotevent tijdens VeggieWorld Utrecht 2018. De organisatie verwacht dit jaar ruim 10.000 bezoekers, meer dan 100 standhouders, tientallen sprekers en sporters uit binnen- en buitenland en vooral heel veel plantaardig eten.

ProVeg International streeft naar een wereld waarin in iedereen kan kiezen voor lekker en gezond eten dat goed is voor mens, dier en milieu. De non-profit organisatie pakt zo niet alleen de milieucrisis aan, maar richt zich ook op gezondheid, dierenwelzijn en eerlijke voedselverdeling. “Ook het culinaire aspect staat centraal”, lacht Vrindts, “want eten moet natuurlijk vooral lekker zijn.”

 

Wat is er te beleven tijdens VeggieWorld?

Ontmoet de Bulgaarse Atanas Shatov, de allereerste vegan ter wereld die de Himalaya beklom. Of bezoek de lezing van Dr. Nandita Shah. Zij ontving de prestigieuze Nari Shakti Award 2016, de bekendste award voor vrouwen in India, van de Indiase president voor haar pionierswerk op gebied van gezondheid en voeding. Voor deze editie pakt Veggi

eWorld heel het weekend uit met een vol programma met internationale influencers uit de sport-, bloggers- en gezondheidswereld.

Ook vegan celebrities van eigen bodem geven heel het weekend presentaties en kookdemo’s. Zo lanceert vegan boegbeeld Lisette Kreischer tijdens de beurs haar nieuwste boek Plant Pharmacy. Isabel Boerdam van De Hippe Vegetariër sluit er de Nationale Week Zonder Vlees af en Pablo Moleman van ProVeg Nederland presenteert de vegan hoogtepunten van het afgelopen jaar. En als kers op de taart komen Miro Kloosterman en vegan bodybuilder Jon Venus vertellen hoe je op een plantaardig dieet spieren opbouwt.

Op de VeggieWorld beleef jij een knallende afsluiting van de Week zonder vlees!

Win! 5 x 2 kaarten voor VeggieWorld!

VeggieWorld staat vooral bekend om het overweldigende aanbod van vegan food. De beurs is echter meer dan eten alleen. Ook exclusieve non-food producten stellen zich voor. Zo pas je er modieuze schoenen zonder leer, experimenteer je er met dierproefvrije make-up en heb je een ruime keuze aan moderne vegan kleding. Er zijn zelfs gratis yoga-sessies.

Miss Natural geeft nu 5 x twee kaarten weg voor de VeggieWorld op 10 en 11 maart 2018!

Laat in een reactie op deze pagina weten waarom jij naar VeggieWorld wil en vooral ook met wie.

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Hilde
Door

Hilde

op 06 Mar 2018

Ik zou heel graag met mijn moeder naar Veggie world willen gaan. Vanuit haar studie natuurvoeding heeft ze mij aangestoken om gezond te eten en te leven en hiervoor zou ik haar graag willen bedanken!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 07 Mar 2018

Hoi Hilde, jij bent een van de winnaars van de 2 VeggieWorld tickets. Veel plezier met je moeder! Liefs Eva

Esther
Door

Esther

op 06 Mar 2018

Hoi, ik zou het heel leuk vinden om naar Veggie World te gaan. Ik eet niet volledig vegetarisch en ben altijd in voor nieuwe produkten en recepten. Die zijn er daar volop volgens mij.

Marieke
Door

Marieke

op 06 Mar 2018

Ik wil graag kaarten voor Veggie word winnen. Intersant omdat ik geen melk mag en minder vlees eet. Ik wil geen voedingsstoffen te kort komen. En een gezond lijf en gezonde wereld

Marja
Door

Marja

op 06 Mar 2018

Met mijn dochter die nog niet zo lang vegetarisch is en ik omdat ik erover denk om het te worden, maar nog twijfel omdat ik bang ben tekorten op te bouwen

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 07 Mar 2018

Hoi Marja, jij bent een van de winnaars van de 2 VeggieWorld tickets. Veel plezier met je dochter! Liefs Eva

Angelique
Door

Angelique

op 06 Mar 2018

Graag zou ik naar deze veganbeurs gaan met mijn vriend, om nieuwe dingen te ontdekken ,jarenlang ben ik vegetarisch geweest.Ook de yoga lijkt mij interessant!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 07 Mar 2018

Hoi Angelique, jij bent een van de winnaars van de 2 VeggieWorld tickets. Veel plezier met je vriend! Liefs Eva

Maria
Door

Maria

op 06 Mar 2018

Ik ga met mijn man want hij doet deze week mee en dat moet een vervolg krijgen

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 07 Mar 2018

Hoi Maria, jij bent een van de winnaars van de 2 VeggieWorld tickets. Veel plezier met je man! Liefs Eva

Wilma Bouwmeester
Door

Wilma Bouwmeester

op 06 Mar 2018

Ik wil graag mijn zus laten zien hoe goed en lekker veganistisch leven en eten is

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 07 Mar 2018

Hoi Wilma, jij bent een van de winnaars van de 2 VeggieWorld tickets. Veel plezier met je zus! Liefs Eva

Charlotte Karsmakers
Door

Charlotte Karsmakers

op 07 Mar 2018

Ik zou graag vegi willen worden op zo'n beurs kan ik veel info en inspiratie op doen.Ik zou dan met een vegi vriendin naar de beurs willen gaan.

Charlotte karsmakers
Door

Charlotte karsmakers

op 07 Mar 2018

Oooh ja en ik volg nog een studie natuurvoedingadviseur en op zo'n beurs kan ik heeeellll veeeel inspiratie op doen voor mijn cliënten want ik schrijf ook voedingsschemas

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading