datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Vicky Sterk gaat schrijven over natuurvoeding, koken, yoga en genieten
11 oktober 2013 
2 min. leestijd

Vicky Sterk gaat schrijven over natuurvoeding, koken, yoga en genieten

Hallo, ik ben Vicky. Grappig om een stukje over jezelf te schrijven. Ik ben 41 dus ik zou genoeg te vertellen moeten hebben na al die jaren, maar ik moet nu echt even goed nadenken wat ik jullie wil vertellen. Uiteraard over het feit dat ik helemaal gek van koken en eten ben. En dat al bijna mijn hele leven lang. Mijn oma heeft het min of meer aan me geleerd op de goede, oude vertrouwde manier van een huisvrouw in de jaren vijftig. Waarschijnlijk is dit wel een hele pure basis geweest, want zij kende nog geen pakjes en zakjes. Behalve dan het flesje maggi, dat bij ons thuis altijd op tafel stond tijdens de maaltijd. In de loop der jaren heb ik mijn eigen stijl en voorkeuren ontwikkeld. Evenals mijn kennis over voeding verbreed.

Blij om ouder te worden

Ik denk dat ik daarom ook blij ben om ouder te zijn en worden. Je voelt je zo wijs. Of je denkt dat je wijs bent! Whatever. Ik maak me niet meer druk over wat anderen van me vinden en dat is wel zo relaxt. Ik breng gerust zonder make up mijn zoontje naar school. En als ik daarna naar yoga ga, dan heb ik dat yogapakje al aan met mijn jas eroverheen. Zal er best komisch uitzien: een soort combinatie van ‘So you think you can dance’ meets ‘What not to wear‘.

Leren van het leven en je hart volgen

Tien jaar geleden is mijn moeder overleden en dit heeft een enorme impact op me gehad. Ondanks het vele verdriet is het een zeer leerrijke periode voor me geweest. Ik ben er onder andere achter gekomen wat ik echt belangrijk vind in het leven. En dat je dat ook niet moet uitstellen, want het kan morgen maar ineens anders zijn. Dus heb ik keuzes gemaakt. Voor menigeen niet de meest voor de hand liggende keuzes misschien. Ik moest wat drempels overwinnen, maar heb uiteindelijk mijn hart gevolgd en ben mijn eigen zaak begonnen. Ik doe dat waar ik enorm blij van word en wat niet als werken voelt. Ik ben de hele dag met eten bezig!

STERK Leven

En die zaak is STERK Leven geworden. Eindelijk kon ik ook mijn naam ergens voor gebruiken. En met mijn bedrijfsnaam hoop ik vooral ook anderen bewust te maken van de schoonheid van het leven in het algemeen en respect voor voeding in het bijzonder. Ik hou van natuurlijke producten, die zo min mogelijk bewerkt zijn. Bij voorkeur biologisch. Alleen specerijen komen in mijn keuken uit een potje, het overige maak ik zelf. Nou ja, behalve chocola dan.

Met STERK Leven help ik mensen in hun bewustwordingsproces van natuurlijke voeding. Ik geef een consult, een workshop of een verzorgde ‘smoothie & bite’. Ik gebruik producten die de natuur koesteren, van het seizoen en vers. Ik probeer zuivel, gluten en suiker te vermijden, en zo veel mogelijk liefde toe te voegen. Want ik ben het met de Ayurveda eens dat de energie van de kok in de maaltijd terug te vinden is.

Schrijven voor Miss Natural

Een jaar of drie geleden ben ik in aanraking gekomen met Miss Natural. Ik heb zelf de e-cursus ‘40 dagen zonder suiker‘ gedaan. De geposte artikelen op de website en facebooksite van Miss Natural spraken me zo aan, dat ik Eva en haar community ben gaan volgen. Omdat ik zelf al een tijd blog, heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Miss Natural om redactielid te worden. Ik hoop jullie nog vele leuke, informatieve blogs te kunnen presenteren. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, laat vooral een reactie achter!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 11 Oct 2013

Welkom bij de redactie van Miss Natural Vicky!

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine