datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Wat smeer jij op je brood?
24 mei 2013 
1 min. leestijd

Wat smeer jij op je brood?

Het verschil tussen boter en margarineKen jij het verschil tussen boter en margarine? Wat veel mensen waarschijnlijk niet weten is dat beiden dezelfde hoeveelheid aan calorieën hebben. Omdat ik nooit boter op mijn brood smeerde heb ik mij hier in het verleden nooit echt in verdiept. Pas na de geboorte van mijn tweeling ben ik daar meer over gaan lezen omdat ze bij het consultatiebureau adviseerde om vetstoffen aan de voeding toe te dienen.

De een zijn dood, smeert de ander op z’n brood

Zo las ik dat margarine oorspronkelijk is gemaakt om kalkoenen vet te mesten. Toen bleek dat de kalkoenen eraan overleden wilden de investeerders die de research hadden betaald hun investering terug en staken de koppen bij elkaar om te bespreken hoe ze alsnog hun geld konden terugkrijgen.

Het originele product was wit van kleur en had geen enkele voedingswaarde. Dus voegden ze wat gele kleurstof toe en verkochten het aan de consument om te gebruiken in de plaats van boter! Dat is toch niet te geloven? Gewoon wat kleur- en smaakstoffen toevoegen en klaar is het nieuwe product voor de verkoop.

Gek op roomboter

Geef mij maar roomboter en dan het liefst biologische roomboter. De gangbare roomboter kan namelijk ook allerlei niet gezonde stoffen bevatten. Nooit at ik boter op mijn brood, ik vond het gewoon niet lekker. Nu ben ik gek op roomboter! Zal dan toch wel aan de smaak gelegen hebben, die verraad veel!

Lees hier meer over de schadelijke nadelen van margarine

Smakelijk eten!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Karin van Holland
Door

Karin van Holland

op 25 May 2013

Roomboter zowiezo lekkerder! En tenminste natuurlijk. Het enige nadeel dat het zo slecht smeerbaar is... (zeker met deze temperaturen in dit koude voorjaar). Olijfolie is trouwens ook lekker op brood..zeker als het brood vers en warm is. Varieer ook met vetten.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading