arrow_drop_up arrow_drop_down
2 november 2013 

Verantwoord begeleiden naar een heldere geest en schoon lichaam: word Detox Coach!

We weten allemaal hoe belangrijk een heldere geest en een schoon lichaam zijn. Daarom proberen we zo gezond mogelijk te eten en regelmatig te bewegen. Ook een detox periode inlassen op z’n tijd kan helpen om je lichaam even te ‘resetten’ en je lijf weer terug te helpen naar de basis.

Detoxen is echter niet even gemakkelijk voor iedereen. Wat mag je wel eten en wat niet? En vooral belangrijk: voor welke gezondheidsrisico’s moet je uitkijken bij een detox? Goede begeleiding kan dan ook erg prettig zijn in zo’n periode.

Ben jij iemand die anderen wil begeleiden tijdens een detox? Of ben jij Diëtist, Gewichtsconsulent, Personal Trainers, Schoonheidsspecialist, of Natuurvoeding adviseur en denk je dat detox begeleiden een mooie aanvulling zou zijn op je werkzaamheden? Dan is de opleiding ‘Detox Coach’ van Sonnevelt Opleidingen wellicht wel wat voor jou!

Ons lichaam raakt overbelast

Overbelasting van je gezondheid is onvermijdelijk in onze huidige vervuilde en stressvolle omgeving. We worden meer dan ooit blootgesteld aan toxines. Er zitten ruim 4.000 verschillende niet natuurlijke geur,- kleur, – smaak,- en conserveringsmiddelen in ons voedsel. Onze kwetsbare huid en luchtwegen staan inmiddels in contact met meer dan 100.000 geregistreerde commerciële chemicaliën, die ons bereiken via cosmetica, huishoudelijke producten en milieuverontreiniging.

Deze toxines onderdrukken je energie, zorgen voor hormonale onbalans, overgewicht en cellulitis. Ze zijn de oorzaak van vele vormen van huidproblemen, depressies en stemmingswisselingen. Op de lange termijn vertragen toxines je vitale orgaansystemen en orgaanfuncties, wat uiteindelijk leidt tot uitputting, vroegtijdige veroudering en degeneratieve ziekten.

Detox: een innerlijke schoonmaak

Vandaar dat je lichaam zich regelmatig overbelast en moe voelt. Het smeekt om een grote innerlijke schoonmaak. Deze detox dient echter op een professionele en verantwoorde manier te gebeuren. Ieder mens heeft immers een ander stadium van vervuiling, die vraagt om een afgestemde persoonlijke begeleiding. De Opleiding Detox Coach van Sonnevelt is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke onderzoeken in combinatie met bewezen eeuwenoude natuurlijke kuurtherapieën.

De opleiding Detox Coach van Sonnevelt

De opleiding tot Detox Coach is bedoeld voor diegene die cliënten op een verantwoorde manier wil begeleiden naar een heldere geest in een schoon lichaam. Het is dus een ideale verbreding of verdieping voor Diëtisten, Gewichtsconsulenten, Trainers Hormoonfactor, Personal Trainers, Schoonheidsspecialisten en Natuurvoeding adviseurs. Daarnaast is het een waardevolle ondersteuning voor coaches die actief zijn in mentale en emotionele begeleiding, zoals: stresscounselors, mental coaches en lifecoaches.

Je kunt deze maand al beginnen met de opleiding tot Detox Coach. Deze bestaat uit 8 lesdagen, verdeeld over twee maanden. Tijdens de opleiding wordt je gevraagd  zelf een detox te ondergaan en een proefpersoon te begeleiden.

De opleiding leidt je op tot een specialist op het gebied van zuivering voor lichaam en geest. Je ziet duidelijk verbanden tussen fysieke en psychische klachten en de onderliggende (vervuilende) leefstijlpatronen.

Kijk hier voor meer informatie over de opleiding Detox Coach van Sonnevelt, of om je in te schrijven.

Zou jij een opleiding in natuurvoeding willen volgen?

Over de schrijver
Ik ben Aimee Elsendoorn, 19 jaar oud! Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van Mediamanagement MBO niveau 4 op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Voor mijn afstudeerstage reis ik de komende maanden naar Eindhoven af om Miss Natural te assisteren. Ik ben zelf al een klein jaartje erg gezond bezig omdat ik modellen werk wil gaan doen (al 10kg afgevallen door een gezondere levensstijl). Wil hierna graag ook mijn steentje bij dragen binnen de Natural Lifestyle, kijk daarom enorm uit naar de komende maanden bij Miss Natural en natuurlijk mijn nieuwe suikervrije levensstijl!
sarah
Door

sarah

op 9 November 2013

heel interessante opleiding! maar ben ik nu de enige die deze opleiding duur vind?

Reactie plaatsen

Nieuw! Miss Natural 🍀 Awake News ⏳

In 20 min. een update van wat er echt gaande is in de 🌍 wereld. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.