arrow_drop_up arrow_drop_down
1 juli 2019 

Ontvang 4 x Zomer Weekmenu + Receptenboeken

Speciaal voor de zomer is er het nieuwe Miss Natural Zomer Weekmenu met een uitgewerkte voedingsschema voor vier weken. Met 84 verschillende heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner plus suggesties voor drie tussendoortjes per dag. Zo kun je deze zomer heerlijk genieten en zelfs enkele kilo’s afvallen!

Zomer Weekmenu

De recepten zijn allemaal zonder geraffineerde suiker, te maken zonder pakjes & zakjes en foute e-nummers. Er worden zuivel- en vleesvervangers gebruikt en enkele gerechten zijn wel met vlees of vis, maar kunnen ook aangepast worden voor vegetariërs. De gebruikte ingrediënten zijn zoveel mogelijk vers en uit het seizoen.

De recepten kun je vinden in de Miss Natural ledenomgeving, het receptenboek ‘Summer Food’ en ‘Gezonde Fruitijsjes & IJskoude Snacks”.

Alle recepten zijn zo samengesteld dat je een optimale hoeveelheid aan voedingsstoffen binnenkrijgt, genoeg varieert en ook nog eens heel smakelijk eet.

Je ontvangt 4 weken lang elke week een nieuw Zomer Weekmenu per e-mail met een boodschappenlijstje en aanvullende voedingsadviezen en tips.

zomer-weekmenu

Extra > 200 suikervrije recepten

Als extra bonus bij de Zomer Weekmenu’s krijg je ook nog 30 dagen toegang tot de Miss Natural ledenomgeving met ruim 200 suikervrije recepten voor ontbijt, lunch en diner. Zo kun je eenvoudig van recept wisselen, mocht deze niet jouw smaak zijn.

Na bestelling ontvang je direct het eerste Zomer Weekmenu met boodschappenlijstje per e-mail, heb je toegang tot de Miss Natural ledenomgeving en ontvang je onderstaande twee receptenboeken per post.

Zonnige Zomer Deal

Goed om te weten! De Zomer Weekmenu’s zijn deze maand gratis voor Members!

Start jouw gezonde zomer vandaag >>>

miss-natural-eat-dance-love

Reactie plaatsen