10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Ontvang 4 x Zomer Weekmenu + Receptenboeken
01 juli 2019 
2 min. leestijd

Ontvang 4 x Zomer Weekmenu + Receptenboeken

Speciaal voor de zomer is er het nieuwe Miss Natural Zomer Weekmenu met een uitgewerkte voedingsschema voor vier weken. Met 84 verschillende heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner plus suggesties voor drie tussendoortjes per dag. Zo kun je deze zomer heerlijk genieten en zelfs enkele kilo’s afvallen!

Zomer Weekmenu

De recepten zijn allemaal zonder geraffineerde suiker, te maken zonder pakjes & zakjes en foute e-nummers. Er worden zuivel- en vleesvervangers gebruikt en enkele gerechten zijn wel met vlees of vis, maar kunnen ook aangepast worden voor vegetariërs. De gebruikte ingrediënten zijn zoveel mogelijk vers en uit het seizoen.

De recepten kun je vinden in de Miss Natural ledenomgeving, het receptenboek Summer Food’ en ‘Gezonde Fruitijsjes & IJskoude Snacks”.

Alle recepten zijn zo samengesteld dat je een optimale hoeveelheid aan voedingsstoffen binnenkrijgt, genoeg varieert en ook nog eens heel smakelijk eet.

Je ontvangt 4 weken lang elke week een nieuw Zomer Weekmenu per e-mail met een boodschappenlijstje en aanvullende voedingsadviezen en tips.

zomer-weekmenu

Extra > 200 suikervrije recepten

Als extra bonus bij de Zomer Weekmenu’s krijg je ook nog 30 dagen toegang tot de Miss Natural ledenomgeving met ruim 200 suikervrije recepten voor ontbijt, lunch en diner. Zo kun je eenvoudig van recept wisselen, mocht deze niet jouw smaak zijn.

Na bestelling ontvang je direct het eerste Zomer Weekmenu met boodschappenlijstje per e-mail, heb je toegang tot de Miss Natural ledenomgeving en ontvang je onderstaande twee receptenboeken per post.

Zonnige Zomer Deal

Goed om te weten! De Zomer Weekmenu’s zijn deze maand gratis voor Members!

Start jouw gezonde zomer vandaag >>>

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.