datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ontvang 4 x Zomer Weekmenu + Receptenboeken
01 juli 2019 
1 min. leestijd

Ontvang 4 x Zomer Weekmenu + Receptenboeken

Speciaal voor de zomer is er het nieuwe Miss Natural Zomer Weekmenu met een uitgewerkte voedingsschema voor vier weken. Met 84 verschillende heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner plus suggesties voor drie tussendoortjes per dag. Zo kun je deze zomer heerlijk genieten en zelfs enkele kilo’s afvallen!

Zomer Weekmenu

De recepten zijn allemaal zonder geraffineerde suiker, te maken zonder pakjes & zakjes en foute e-nummers. Er worden zuivel- en vleesvervangers gebruikt en enkele gerechten zijn wel met vlees of vis, maar kunnen ook aangepast worden voor vegetariërs. De gebruikte ingrediënten zijn zoveel mogelijk vers en uit het seizoen.

De recepten kun je vinden in de Miss Natural ledenomgeving, het receptenboek Summer Food’ en ‘Gezonde Fruitijsjes & IJskoude Snacks”.

Alle recepten zijn zo samengesteld dat je een optimale hoeveelheid aan voedingsstoffen binnenkrijgt, genoeg varieert en ook nog eens heel smakelijk eet.

Je ontvangt 4 weken lang elke week een nieuw Zomer Weekmenu per e-mail met een boodschappenlijstje en aanvullende voedingsadviezen en tips.

zomer-weekmenu

Extra > 200 suikervrije recepten

Als extra bonus bij de Zomer Weekmenu’s krijg je ook nog 30 dagen toegang tot de Miss Natural ledenomgeving met ruim 200 suikervrije recepten voor ontbijt, lunch en diner. Zo kun je eenvoudig van recept wisselen, mocht deze niet jouw smaak zijn.

Na bestelling ontvang je direct het eerste Zomer Weekmenu met boodschappenlijstje per e-mail, heb je toegang tot de Miss Natural ledenomgeving en ontvang je onderstaande twee receptenboeken per post.

Zonnige Zomer Deal

Goed om te weten! De Zomer Weekmenu’s zijn deze maand gratis voor Members!

Start jouw gezonde zomer vandaag >>>

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading