headershadow

Latest Blogposts

Boeken over Ontgiften en Vasten

Haal inspiratie en motivatie uit boeken over de natuurlijke levensstijl

Lees alles over Ontgiften en Vasten!

Hieronder een overzicht van boeken die je uitstekend kunt gebruiken om meer kennis en inspiratie op te doen van de Natural Lifestyle.

Boek al gelezen?

Als je een van de onderstaande boeken hebt gelezen, laat dan even onderaan de pagina een reactie achter wat je er van vond. Dat is weer handig voor anderen om te lezen!

Heb je zelf een boekentip?

Neem dan via 'Redactie' contact met ons op!

Eva van Zeeland is de oprichter en eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Eva heeft een passie voor alles omtrent de natuurlijke levensstijl en deed haar kennis op tijdens de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en jarenlange ervaring in de fitness branche. Haar tweeling van 5 jaar en een baby op komst is voor haar de grootste motivatiebron om natuurlijk te leven. Eva heeft in haar leven nog nooit een dieet gevolgd en calorieën tellen lijkt haar een erg saaie activiteit! “Leer weer te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en vergroot zelf je kennis over voeding”.
Meer over

Vond je dit artikel inspirerend?
Word dan GRATIS lid van Miss Natural en ontdek wat natuurlijke leven en biologisch eten voor jouw gezondheid kan betekenen.
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij
Gratis Week zonder Suiker!
Ontdek alle voordelen van eten zonder suiker. Je ontvangt een week lang elke dag kennis, tips, artikelen én lekkere suikervrije recepten!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Boeken over Ontgiften en Vasten

Plaats een reactie

*