Daytox - Kyra de Vreeze

In 7 dagen gezond door yoga en lekker etenDetoxen wordt vaak geassocieerd met mensen die in een ver en zonnig resort dagenlang vasten. Maar ontgiften kan ook heel goed in je eigen huis! En met de heerlijke recepten en fijne yogaoefeningen uit dit boek gaat het ook nog eens op een heel prettige manier.

Een milde vorm van detox


Het is een ideaal boek voor mensen die willen kennismaken met detox of mensen die al eens eerder een detox hebben gedaan en deze gezonde levensstijl nu willen integreren in hun drukke bestaan. In Daytox worden zeven dagen beschreven die je achter elkaar of afzonderlijk (bijvoorbeeld iedere week een dag) kunt benutten om je leven gezonder, vrolijker en lekkerder te maken.

In 7 dagen gezond door yoga en lekker eten


Na uitgebreide uitleg over detox, reacties van het lichaam en instructieve stap-voor-stap foto's van yogaoefeningen volgt er een ideale dagindeling met de heerlijkste gezonde recepten en vol vrolijke inspiratie om bewust te leven.

Een manier van leven


Kyra de Vreeze laat zien dat detox een manier van leven is die je prima in je dagelijkse leven kunt inpassen: het is niet alleen gezond en verantwoord, maar zeker ook lekker en luchtig! Lees hier meer over Daytox >>>

Ook ‘Daytox’ lezen?


Je kunt Daytox hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?


Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!
natural-professional

Jouw vermelding hier?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? Word dan partner van Miss Natural en word zichtbaar in jouw doelgroep!