Ben je voedingsdeskundige? Heb je een eigen praktijk of winkel? Of ben je fan van de natuurlijke levensstijl en wil je dit graag promoten?

Voor de cursus 'Natuurlijk! Suikervrij' van Miss Natural is het ook mogelijk om drukwerk te bestellen zodat je promotie kunt maken in je eigen omgeving. De flyers zullen door ons worden voorzien van je eigen website waarop je met jouw eigen affliate link verwijst naar het product. Tevens kunnen wij  jouw eigen logo en contactgegevens op de flyer plaatsen!

Vervolgens kun je de flyers verspreiden onder je leden, klanten, vrienden en familie. Er zijn ook A2 formaat posters om op te hangen.

Voorkant flyerAchterkant flyer


Op de flyer komt rechts onderin je eigen logo en contactgegevens!
Na bestelling ontvang je nog een PDF proef van de flyer ter goedkeuring.In het 'Natuurlijk! Suikervrij' promotiepakket t.w.v. €205,- zitten;  • 500 flyers op A5 formaat
  • 5 posters op A2 formaat


 Deze aanbieding is inclusief verzendkosten!Met dit persoonlijke en professionele drukwerk promoot je eenvoudig en doelgericht de natuurlijke levensstijl. Je dient slechts 2 x de cursus te verkopen (€24,- commissie per verkoop) en het drukwerk is al terugverdient!

Je kunt je hier aanmelden voor het Partner Programma van Miss Natural.

Bedankt dat je mij helpt om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de natuurlijke levensstijl!

Met natuurlijk een groet,