Page content

Partnerprogramma Miss Natural

Word Partner van Miss Natural!

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om als partner van Miss Natural aan de slag te kunnen. Zo kan ook jij een bijdrage leveren aan de gezondheid van de mensen in jouw omgeving! Het enige wat je hoeft te doen is mensen naar de Miss Natural website te sturen en je ontvangt een percentage van elke verkoop.

Je hoeft hiervoor géén specifieke kennis van ondernemen op het internet te hebben en het is ook niet noodzakelijk om als bedrijf geregistreerd te staan en een KvK nummer te hebben. Je kunt mijn producten namelijk ook als privé persoon promoten.

Starten is heel eenvoudig! Je hoeft enkel even de onderstaande 3 stappen te doorlopen:

Stap 1 – Registreer bij PayPro

Registreer jezelf gratis als affiliate voor mijn programma op www.paypro.nl (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

De registratie bij PayPro.nl

  1. Ga naar PayPro.nl
  2. Klik op maak een account aan
  3. Klik op aanmelden als affiliate
  4. Vul je gegevens in
  5. Je ontvang een mail met een bevestigingslink
  6. Vul de overige gegevens aan zoals je rekeningnummer
  7. Nu kan je gaan promoten!

De affiliatelink

Om bij te houden hoe vaak er op jouw link geklikt is wordt jouw persoonlijke PayPro-ID in de link gebruikt. De laatste getallen van de link is jouw eigen ID nummer, deze komt automatisch achter de link te staan als je bent ingelogd in PayPro.

Stap 2 – Miss Natural producten

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop Affiliate Campagnes in het linkermenu. Typ vervolgens bij zoek Miss Natural of het gewenste product.

Je ziet nu alle producten van Miss Natural staan. Bij elk product staat een link, hierbij staat de tekst: Jouw affiliate link. Dit is jouw unieke affiliate link. Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen, ook als je niet direct iets koopt zal dit onthouden worden. Deze link is 100% uniek voor jou!

Gratis marketingmateriaal en promotietips

Meld je ook even aan voor toegang tot al het marketingmateriaal en promotietips. Na aanmelding krijg je direct toegang!

 

Stap 3 – Ontvang jouw commissie

Kopieer de link van het product dat je wilt promoten, wanneer iemand vervolgens via jouw link een van mijn producten aanschaft ontvang jij daarvan een percentage. Dit wordt commissie genoemd. Welk bedrag dit is kun je zien in het product overzicht.

Commissies variëren per verkoop van €7 voor een e-book tot €24 voor een e-cursus.

Je kunt nu beginnen met promoten. PayPro betaalt jouw commissie elke twee weken uit.

Voor het bijhouden en uitbetalen van de affiliate commissie gebruiken wij het affiliate systeem van PayPro. Met dit systeem wordt automatisch bijgehouden hoeveel er op jouw affiliate link geklikt is en bij een verkoop krijg je automatisch de commissie bijgeschreven op de PayPro rekening.

In de affiliate links gebruiken we jouw persoonlijke PayPro-ID, dit is een unieke code waaraan we kunnen zien dat jij de link geplaatst hebt en dus recht hebt op de commissie. Als je nog niet bij PayPro geregistreerd bent kan je dat op deze registratiepagina doen.

Veel succes met jouw promotie en leuk dat we samen kunnen inspireren tot een natuurlijke, gezonde levensstijl!

Met natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland