Teksten

De volgende teksten kun je gebruiken voor op social media of in je nieuwsbrief. Pas de tekst aan als je deze op je eigen website wilt gebruiken. Dit is belangrijk omdat Google websites met dubbele content lager rankt.

Teksten om te gebruiken

Jullie kunnen samen meer doen dan je denkt. Want juist in de fase vóórdat er een zwangerschap plaatsvindt, de PreConceptie fase, kunnen jullie je optimaal voorbereiden op een natuurlijke zwangerschap en bovendien gezonde baby. Zodra je al zwanger bent is het echt te laat! Jullie baby wordt namelijk gemaakt vanuit jullie materiaal; haar eicel en zijn zaadcel. Het is daarom van uiterst belang dat deze cellen in optimale conditie verkeren en voorzien zijn van de juiste voedingsstoffen om een zwangerschap mogelijk te maken.

De eerste 1.000 dagen van het leven; 9 maanden zwangerschap en de eerste twee levensjaren van het kind, zijn cruciaal voor een gezond leven. Met het PreConceptie programma vergroot je jullie kansen én geef je jullie baby de allerbeste start!" 

Willen jullie graag zwanger worden en je optimaal voorbereiden op een gezonde zwangerschap en baby? Of staat er juist een IUI, IVF of ICSI behandeling gepland en wil je deze natuurlijk ondersteunen? Dan is het PreConceptie programma geschikt voor jou! In dit programma zit alles om jezelf optimaal voor te kunnen bereiden zodat jullie vruchtbaarheid én de kans op een succesvolle zwangerschap vergroot zal worden.

Verbeter je vruchtbaarheid én geef je baby de beste start met het vier stappen herstel plan!


Hulpeloos afwachten hoeft niet! Ontdek wat je zelf kunt doen om jullie vruchtbaarheid een BOOST te geven.


Een goede voorbereiding is dus aan te raden. Naast het gebruikelijke advies om te stoppen met roken en alcohol drinken is er nog veel meer dat jullie zelf kunnen doen om jullie vruchtbaarheid natuurlijk te verbeteren.
  • Ontdekt hoe jullie jezelf optimaal kunnen voorbereiden op een gezonde zwangerschap
  • Welke voeding de vruchtbaarheid vergroot, de ei - en zaadcel kwaliteit verbeterd en innesteling bevorderd
  • Welke dagelijkse gebruiksproducten je beter kunt wegdoen en welke chemicaliën je absoluut moet vermijden!
  • Hoe je met je mindset en meditatie je kansen op een succesvolle zwangerschap kunt vergroten
  • Wat jullie allemaal dagelijks zelf kunnen doen om de kansen te vergroten
  • Welke voedingssupplementen positieve invloed hebben op jullie vruchtbaarheid
  • Hoe jullie de innesteling kunnen bevorderen en de kans op een miskraam kunnen verkleinen
  • Wat je dagelijks kunt eten om je lichaam optimaal te voeden gedurende jouw hele cycles

Vergroot de kans op een succesvolle én gezonde zwangerschap!

Geef je baby de allerbeste start en volg samen het PreConceptie programma met daarin het 4 Stappen Herstelplan. Je krijgt daardoor meer kennis over vruchtbaarheid, de werking van de hormonen en je spreekt hiermee het zelfherstellend vermogen van je lichaam aan. Hierdoor zul je zien dat je meer een connectie met je lichaam krijgt en leer je hoe je een positieve mindset blijft houden. Bekijk inspirerende video's, volg Succes Programma's met stap voor stap begeleiding, vergroot je kennis over voeding en de werking daarvan op je lichaam. Download weekmenu's, boodschappenlijstjes en bekijk honderden recepten.

Heb je zelf geen kinderwens, maar ken je wel iemand voor wie dit interessant zou zijn? Wijs ze dan gerust op deze pagina!

Is zwanger worden voor jullie een probleem?

Wil je weten wat je zelf kunt doen om je vruchtbaarheid te vergroten? Willen jullie graag zwanger worden maar laat een spontane zwangerschap nog op zich wachten? Willen jullie je optimaal voorbereiden vóór een zwangerschap? Geef je de voorkeur aan een natuurlijke, niet kunstmatige, manier van zwanger worden? Of staat er juist een IVF of ICSI behandeling gepland en wil je deze natuurlijk ondersteunen? Of zijn jullie uitbehandeld gezien jullie leeftijd? Lees dan zeker verder!

Is dit herkenbaar voor jullie? 

Jullie zijn beide onderzocht, maar er is géén aanwijsbare oorzaak gevonden en toch is er het advies om te starten met het medische traject. Er is jullie verteld dat er aan de zaadkwaliteit helaas niets te verbeteren is? Jullie eten en leven gezond en toch blijft een zwangerschap uit? Je bent continue je grenzen aan het verleggen en dat voelt hoogst onprettig! In het ziekenhuis voelen jullie je niet altijd begrepen of zelfs serieus genomen. Je voelt je niet prettig bij het gebruik van medicijnen. Jullie voelen je machteloos en zouden graag willen weten wat jullie zelf zouden kunnen doen.

Als ik toen had geweten wat ik NU weet, dan was ik NOOIT gestart met het medische traject. Dan was ik opzoek gegaan naar de oorzaak van het uitblijven van mijn zwangerschap!"Eva van Zeeland, orthomoleculair vruchtbaarheidscoach, ervaringsdeskundige, moeder van 3 kinderen en bekend van Miss Natural Lifestyle, helpt stellen met een onvervulde kinderwens. Met haar methode heeft zij al 6 van de 8 stellen geholpen de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen om zo zwanger te raken.

natural-professional

Jouw vermelding hier?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? Word dan partner van Miss Natural en word zichtbaar in jouw doelgroep!