datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Amber Albarda beantwoordt al jouw vragen
04 mei 2012 
2 min. leestijd

Amber Albarda beantwoordt al jouw vragen

Amber Albarda beantwoordtDeze maand is al weer het derde boek van de hand van Amber Albarda verschenen. In dit boek genaamd Amber Albarda beantwoordt zal ze ingaan op de vele vragen die haar lezers haar stellen.

Amber Albarda is de succesvolle voedingscoach en auteur van Eet jezelf mooi slank & gelukkig en het Eet jezelf mooi slank & gelukkig kookboek. Beide boeken maakten veel los bij pers, publiek, de zorg en het bedrijfsleven. Tijdens de Miss Natural Awards van 28 april gaf ik 10 van haar boeken cadeau aan de aanwezigen deelnemers. Heb je haar eerste boek nog niet gelezen, dan is dit zeker een aanrader voor iedereen die wil starten met het leven van de natuurlijke levensstijl.

Je hoeft niet honger te lijden om af te vallen

Dankzij Amber Albarda zien steeds meer mensen in dat gezond eten en afvallen niets te maken heeft met het hongerlijden, calorieën tellen en het volgen van een (mode)dieet. Steeds meer mensen leggen de link tussen de kwaliteit van voedsel en hun gezondheid. Amber presenteert een bewezen successysteem dat je slimmer leert eten, waardoor je niet alleen slanker en energieker wordt, maar ook je eetlust voorgoed onder controle houdt. Je komt van je suikerverslaving af, vergroot je geluksgevoel en vertraagt het verouderingsproces zonder ooit nog één calorie te hoeven tellen.

Amber AlbardaAmber Albarda beantwoordt

Amber ontvangt dagelijks vragen van vele enthousiaste fans over gezondheid, afvallen en voeding. Ambers derde boek bevat een selectie van deze vragen. Amber beantwoordt ze op de voor haar kenmerkende manier: gedegen, bomvol eyeopeners en eerlijke informatie. Daarnaast is het een praktisch boek met direct toepasbare tips, en met veel humor geschreven. Het boek wordt gelardeerd met kaderteksten en heel veel achtergrondinformatie over gezondheid. Amber beantwoordt is te gebruiken als verdieping van je food-IQ of juist als kennismaking met Amber Albarda en haar methode.

Win het nieuwe boek van Amber!

Speciaal voor Miss Natural leden mag ik 5 van Ambers nieuwe boeken cadeau geven. Wat moet je hiervoor doen? Vertel mij de volgens jou grootste misvatting die vrouwen hebben over afvallen en laat deze reactie achter hier op de pagina. Wie weet ontvang jij dan Amber Albarda beantwoordt. Let op! Alleen leden maken kans, je kunt je hier gratis aanmelden.

Wat is volgens jou de grootste misvatting over afvallen?

Bekijk deze video en ontdek wie de winnaars zijn van het boek

Ben je een van de winnaars? Stuur dan je adresgegevens via het contactformulier op deze pagina.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Miranda Lahuis
Door

Miranda Lahuis

op 04 May 2012

Volgens mij is de grootste misvatting over afvallen dat je geen vetten meer mag eten.. wat dacht je van al die nep producten die je bijvoorbeeld op je brood smeert (margarine/halvarine) dat is vele malen schadelijker voor je gezondheid.

Angelique Baars
Door

Angelique Baars

op 04 May 2012

De grootste misvatting is dat lightproducten goed voor je zijn en dat je er van afvalt. Zowel de dieetmargarines, als de chips en de cola's. Zo was ik ook een tijdje geleden, nu weet ik gelukkig beter ;-)

sanne
Door

sanne

op 04 May 2012

de grootste misvatting is als je de boeken van amber nog steeds niet hebt!!!! heb ze alle drie en ik heb deze ook weer in één keer uitgelezen en ben weer een stuk wijzer. Ik kan niet wachten tot ze weer een kookboek gaat maken heerlijk al die lekkkere recepten! Ga zo door Amber je bent een goede inspiratiebron! (en ik kan nie wachten op het volgende boek :))

Lydia
Door

Lydia

op 04 May 2012

De grootste misvatting is weinig tot niet eten als je wilt afvallen. Je zult zien dat je vaak veel meer mag eten dan je denkt! Als het maar de goede dingen zijn.

Anoesj
Door

Anoesj

op 04 May 2012

De grootste misvatting over afvallen is dat de meeste vrouwen die alle dieten al geprobeerd hebben, gelijk in de nieuwste trend geloven. En zo alleen maar aan het jojo-en zijn. Ik ken er genoeg! Het lichaam is iets waarvoor je moet zorgen en niet kapot moet maken door alle dieten die er bestaan uit te proberen en euro's lichter te zijn en geen kilo's!

Hester van Houten
Door

Hester van Houten

op 04 May 2012

Wat zijn haar boeken geweldig! Heb het eerste boek en haar kookboek, echt super! De grootste misvatting is afvallen met shakes of pillen. Verander gewoon je manier van eten en val geleidelijk af maar dan ook voor altijd. Zie zoveel mensen die aan de shakes gaan en een paar maanden later zitten de kilo's er weer aan en zijn ze vele euro's lichter. Dat geld kun je beter aan boeken van Amber besteden ;-). Dan krijg je echt waar voor je geld.

Petra Koppejan
Door

Petra Koppejan

op 04 May 2012

De grootste misvatting is minder eten en die producten die je dan wel eet zijn dan allemaal bewerkt, nep of in de fabriek ontstaan, zoals halfvolle of margere producten, light producten, ontbijtkoek.... Wie het boek van Amber leest, komt er heel snel achter dat dit allemaal flauwekul is en dat de natuur van zich zelf alles te bieden heeft wat wij nodig hebben om gezond , slank en gelukkig te zijn en te blijven. Waar zijn wij toch ooit de weg kwijt geraakt denk je nu!

Layla Pansier
Door

Layla Pansier

op 04 May 2012

Ik ben groot fan vam Amber Albeda. Heb haar eerste twee boeken en ga ook het derde zeker aanschaffen. Voor wie haar nog niet kent: ik kan haar boeken zeker aanraden!

Nathalie De Cock
Door

Nathalie De Cock

op 04 May 2012

De grootste misvatting is het woord dieet.. Men denkt dat dit iets tijdelijks is, en dat men nadat het streefgewicht bereikt is, weer kan eten zoals voorheen. Een dieet zou eigenlijk een levenswijze moeten zijn, geen tijdelijk iets. De woordenboek (van dael) zegt: "leefregel wat eten en drinken betreft". De korte tijdelijke dieten zouden moeten verdwijnen uit de gedachtengang van mensen... In plaats daarvan zouden ze er inderdaad beter een leefregel van maken.

Liesbeth van Ast
Door

Liesbeth van Ast

op 04 May 2012

Een dieet (Sonja Bakker bv.) volgen of dmv shakes/repen/oid denken op een gezonde/goede manier af te vallen. Een tijd terug kreeg ik een "enquete" in de bus betreffende een onderzoek in onze wijk naar eetgewoontes. Eén van de vragen was o.a. of je etiketten leest. Ik heb dit enthousiast ingevuld en werd de volgende dag al gebeld of ik interesse had in een (gratis) voedingsadvies. Nou, hartstikke leuk, ik ben al onderweg.......... En wat denk je dat het was? Herbalife........ Wat een desillusie! Ik had wat meegekregen om te proberen. Hier heb ik de etiketten eens van gelezen, maar het is allemaal chemisch. Heb haar de zakjes ongebruikt terug gegeven en haar uitgelegd dat voor mij voeding met echt eten (groente, fruit, etc.) te maken heeft en niet met pakjes, zakjes, shakes en repen. Laat mij maar lekker zelf fröbelen in de keuken zonder al die "tijdsbesparende" onzin. Ik val van mijn stoel als ik hoor dat mensen nooit koken. Ze halen zo'n magnetronmaaltijd. Veel gemakkelijker. Echt waar, die mensen bestaan (nog). En nu ga ik terug naar mijn zuurdesemdeegje dat staat te rijzen als een tierelier. Groetjes, Liesbeth

Marianne van Riet
Door

Marianne van Riet

op 04 May 2012

Mijn huisgenote is aan de shakes. Ze doet het al weken, valt niets af en de shakes smaken ook nog eens smerig en chemisch. En ik zit elke ochtend aan mijn zelfgemaakte vruchtenshake! Heerlijk.

Anita Boode
Door

Anita Boode

op 04 May 2012

En nog erger is dat ons voedingscentrum ons verkeerde informatie geeft!! Je zou denken dat deze informatie juist is.. Dus de meeste mensen denken (wat ook logisch is) dat ze gezond leven. Ik vraag me dan ook af wat hun belang is om dit niet te doen?!

Liesbeth van Ast
Door

Liesbeth van Ast

op 04 May 2012

het gaat altijd om de centen......

catherina carvalho
Door

catherina carvalho

op 04 May 2012

de grootste misvatting en grootste leugen op de wereld zijn de light producten, al die zogenaamde gezonde producten waar je slanker van word, terwijl aspartaam juist een hele slechte invloed heeft op je stofwisseling. het ergste is dat iedereen zo in de maling word genomen door de grote adverteerders, 0% suiker 0% vet, maar ondertussen.... en we (ik gelukkig niet) trappen er allemaal in. wat een leuk boek, amber is mijn grote inspiratie geweest, door haar heb ik besloten me om te scholen tot natuurvoedingsdeskundige!

Marianne
Door

Marianne

op 04 May 2012

Grote misvatting: dat een shake dieet een goede en gezpnde manier van afvallen is.

Dorien Middelkoop
Door

Dorien Middelkoop

op 05 May 2012

De grootste misvatting over afvallen is volgens mij dat 'light'produkten goed zijn. En dat wordt niet alleen door de consument gedacht, maar ook door de specialisten.... Een vriendin van mij haar dochter doet mee aan een programma voor overgewicht en heeft van de diëtist een lijst met produkten meegekregen verdeeld over de kleuren groen, oranje en rood. Schokkend is dat het wel goed is om je kind lightprodukten te geven die vol zitten met kwalijke zoetstoffen, maar een banaan wordt ontraden.... Een eye-opener van Amber vond ik dat je je voedzame maaltijd niet moet 'wegspoelen'; Hierdoor verdwijnt de kostbare voeddingstoffen uit je maaltijd ongebruikt weer richting toilet... 20 minuten vóór de maaltijd stoppen met drinken van grote hoeveelheden en ná 1 ½ uur van de maaltijd weer beginnen! Thanx Amber !

Susanne Oetter
Door

Susanne Oetter

op 05 May 2012

Dat je onbeperkt fruit kunt eten als je wilt afvallen.

Natasja S
Door

Natasja S

op 05 May 2012

De meeste mensen roepen het al. De grootste misvatting van dieten is dat je jezelf vooral vol moet proppen met lightproducten en de roomboter, noten en > 2x fruit moet laten staan. En dat cola light hartstikke goed is en dat je best een gevulde koek mag, maar ja, dan moet je verder op een krop sla leven, want je zit al aan je 'puntentax'. Ik word argwanend aan gekeken als ik mijn zakje rauwe noten tussen door zit op te snoepen of met een hand rozijntjes zit ipv dat ik in de snoeppot grabbel. Of als je roomboter op je brood smeert... haha. Ben heel blij met wat ik allemaal heb geleerd hoe het wel kan en dat dit zó geen dieet is maar een levenswijze

Mayke
Door

Mayke

op 05 May 2012

De grootste misvatting die ik zelf heb ervaren is dat je van lijnen afvalt! Tijdelijk val je af,dat klopt maar naar verloop van tijd, als je weer je gewone dieet volgt, kom je dubbel zo hard aan (jojo) en je hele systeem is uit balans.

Cecile Kamphuis
Door

Cecile Kamphuis

op 05 May 2012

De grootste misvatting is de beladenheid van het woord dieet. Als je gelooft in de boeken van Amber weet je dat je door common sense (terug naar de basis) af kunt vallen door gezond en puur te eten. Het heeft dus niets met een dieet te maken maar met een levensstijl. Hoe kan iets gezond zijn als het bomvol conserveringsmiddelen zit, om over E-nummers nog maar te zwijgen.

Meibloempje
Door

Meibloempje

op 05 May 2012

De grootste misvatting? Dat water drinken niet nodig is, als je maar genoeg cup-a-soup, koffie, thee en light-frisdrank binnenkrijgt. WATER=LEVEN!!!!

Anita
Door

Anita

op 05 May 2012

Volgens mij is de grootste misvatting dat afvallen is een vrouwending

Els de Boer
Door

Els de Boer

op 05 May 2012

Dat je veel cola light of 'energy' light drankjes met moet drinken als je wilt afvallen. Omdat het 1 geen kcal bevat en twee de spijsvertering een boost geeft... SLECHT!!!!!!!

Marianne
Door

Marianne

op 05 May 2012

De grootste misvatting is om af te vallen via "chemie" van poeders, pillen en andere rotzooi. Dit het liefst nog gecombineerd met alle mogelijke lightproducten. Zo jammer want een gezond gewicht gaat zo goed samen met lekker en gezond eten waarbij een hongergevoel afwezig is. Dit is de snelste manier om op jouw ideale gewicht te komen.

Tamara van der Hoek
Door

Tamara van der Hoek

op 05 May 2012

Grootste misvatting? Calorieën tellen! Het gaat niet om hoeveel je eet, maar wat je eet.

Ayah Van Beuningen
Door

Ayah Van Beuningen

op 05 May 2012

De grootste misvatting van afvallen is dat vrouwen denken dat ze moéten afvallen! Zolang je gelukkig bent en gezond natuurlijk eet gaat het afvallen vanzelf. En er is niks mis met geen maatje 34 hebben, ieder lichaam is anders. Verzorg dat lichaam dan ook met goed voedsel. Dus geen Lightrommel, crashen, niks eten, vetarm, shakes en de rest van alle verzinsels! Deze onzin heeft ons niets geholpen maar alleen verder van huis gebracht! Hoe verder we van natuurlijke voeding en levensstijl verwijderd raken, hoe moeilijker "diëten" wordt.

B. Pijnappels
Door

B. Pijnappels

op 05 May 2012

volgens mij is de grootste misvatting, dat afvallen alleen voor vrouwen is,dat ze dan denken dat je helemaal geen lekkere dingen meer mag eten, geen vette producten meer moet nemen.

Leny
Door

Leny

op 05 May 2012

Ik denk dat de grooste misvatting ove afvallen is,dat de meeste mensen denken dat je dan niet lekker meer kan eten,en dat het niet vol te houden is,Ik weet inmiddels beter,Dat gezonde voeding heerlijk is! Leny van herck.

Wilhelmina Arjaans
Door

Wilhelmina Arjaans

op 05 May 2012

Veel vrouwen doen aan een dieet met alleen crackers, light producten of nog erger afslankpillen of andere dwaze kuren. Weliswaar verlies je hier snel wat kilo's mee maar dit is niet vol te houden. Zodra men stopt vliegen de kilo's er weer aan met als bonus en paar kilo extra en tekort aan bepaalde vitamines. Hierdoor krijg je juist vreetbuien om vervolgens weer de volgende afslankhype te gaan proberen. Zo ben je dus belandt in een vicieuze circel van hongeren en vervolgens je eigen volvreten. Niet bepaald gezond voor ons lijf en humeur.

Naziha
Door

Naziha

op 05 May 2012

De grootste misvatting: dat afvallen snel moet gebeuren, terwijl het aanleren van een nieuwe levens/ eetstijl tijd en aandacht kost.

Bettina Vlot
Door

Bettina Vlot

op 05 May 2012

'Shit..dat wordt honger lijden..!': DE grootste misvatting van (onwetende) vrouwen over afvallen. Gelukkig weet ik inmiddels beter... ;-)

Esther
Door

Esther

op 05 May 2012

Grootste misvatting? Dat je van een dieet slanker zou worden..... geen enkel dieet werkt! Enkel het aanpassen van je leefpatroon en werkelijke kennis van voeding (weet wat je eet) dragen bij aan een gezond lichaam. Ik geloof zelf in clean eating, what you see is what you get. Gebruik je gezonde verstand, iedereen weet best dat light chips niet gezond zijn en vermageren zonder extra beweging maar met een pilletje naar het land der fabelen kan worden verwezen. Anders zouden er echt geen dikke mensen meer zijn. Weet wat je eet en hoe voeding voor maar ook tegen je kan werken!

margreet duynisveld
Door

margreet duynisveld

op 05 May 2012

Dat je van sporten afvalt is ook een grote misvatting. Van alleen sporten kan je zelfs aankomen,spierweefsel weegt zwaarder als vetweefsel. Ook je leefgewoonte moet je aanpassen. Daarnaast de light producten,drink dan maar gewoon dat is gezonder dan de light producten. Geen vet eten als je op dieet bent ook zo'n fabel. Er zijn vele gezonde vetten die we juist nodig hebben om ons lichaam goed te kunnen laten functioneren. Smeer voor je kind rustig de boterham met boter.

Anette Elsenaar
Door

Anette Elsenaar

op 05 May 2012

Grootste misvatting over afvallen zijn een aantal dingen. Ten 1e denkt men vaak als je een dieet volgt, dat je daarvan afvalt. Dit is tijdelijk en men komt daarna toch weer aan. Ten 2e denkt men dat lightproducten goed zijn, zelfs denkt men dit bij diabetici. De hoeveelheid aspartaam laat men zeker buiten beschouwing! Ten 3e is men vaak niet op de hoogte van de inhoud van producten. Men leest te weinig wat er in een product zit. Een goede levenswijze zit tevens in de mindset! Hoe denk je over jezelf...hoe tevreden ben je met jezelf...heb je voldoende waardering voor jezelf? Al met al ben je goed op weg met gezonde biologische voeding, 1,5 liter water op een dag en een dagelijks half uur beweging. Hopelijk kunnen we veel anderen motiveren hier aan mee te doen.

Christa Edens
Door

Christa Edens

op 06 May 2012

Ik denk dat de grootste misvatting is, wat een diëtist mij aanraadde:Het low-carb-dieet. Zo min mogelijk koolhydraten, waarvan ik juist in de boeken van Amber lees, dat ze heel belangrijk zijn, o.a. voor je serotinine-level. Je moet alleen de juiste koolhydraten eten! Sowieso begin ik al te steigeren als iemand verteld dat ze naar de diëtist gaat, dan krijgt ze een lijstje met light-en low-fat artikelen die ze "mogen" eten. Ach, ach, ach.

Marcella
Door

Marcella

op 06 May 2012

Repen, shakes en andere crashdieten. Het gaat 'lekker snel', maar je ongezonde eetgewoontes ben jw niet afgeleverd. Dus binnen no time eet je de kilo's er weer aan. Een aanslag ook je lichaam rijker. Gezond leren eten, daar heb je je leven lang effect van!

Nienke Elzinga
Door

Nienke Elzinga

op 06 May 2012

De grootste misvattingen zijn volgens mij dat als je maar meer verbrandt dan je eet, je af zult vallen. Veel mensen gaan vervolgens aan de produkten die geen voedingswaarde hebben zoals mc donalds, " want het past binnen mijn caloriebudget". Een andere misvatting, waar ik door ambers eerste boeken achter kwam, is dat je heel veel groenten kan gebruiken, maar als je een kliekje hebt, moet je toch echt rauwe groenten toevoegen. Dus je kan denken dat je door gezond eten en bewegen afvalt, maar ondertussen kom je ook dan voedingsstoffen te kort!!!

Karin
Door

Karin

op 06 May 2012

Afvallen gaat niet over shakes en koolhydraten en vet. maar over het beeld dat je van jezelf hebt. Als ik mezelf het waard vind om gezond en slank te zijn dan zal het me lukken om af te vallen. Dan ga ik mezelf voeden met gezonde voedzame producten. Geen light product of shake kan me helpen aan een positief zelfbeeld. De grootste misvatting is dat je gelukkig bent als je slank bent. Als je nu gelukkig bent en van jezelf houd dan komt het afvallen vanzelf.

Hannah Drewel
Door

Hannah Drewel

op 06 May 2012

Ik vind de grootste misvatting dat mensen die op dieet zijn nog altijd denken dat ze zo min mogelijk vet moeten eten. Maar als je bedenkt dat je celwanden voor het grootste deel uit vetten bestaan, dan ben je eigenlijk bezig met het verwaarlozen van je lichaam terwijl ze juist denken dat ze goed bezig zijn.

Roos
Door

Roos

op 06 May 2012

De grootste misvatting is volgens mij dat bepaalde verzadigde vetten die je nodig hebt, bijv. biologische roomboter, ongezond zouden zijn en in de ban gedaan worden en dat er vervolgens hier voor in de plaats chemisch bewerkte producten aangeprezen worden, die veel minder voor je doen of zelf slecht zijn!

Evelien
Door

Evelien

op 06 May 2012

Het boek van Amber laat zien, dat je je lichaam gezond en vitaal kan maken door ECHTE voeding tot je te nemen. En je lichaam en geest jonger blijven door juist WEL te eten en daarbij de juiste vetten en oliën tot je te nemen. Hierdoor word je slanker en gelukkiger. De grootste misvatting is: Dat men minder gaat eten en juist minder tot geen vetten, oliën en volwaardige voeding eet. Echter alleen maar zoveel mogelijk light producten en voeding waar al het goeds al uit is, door de bereiding doe vooraf heeft plaats gevonden.

Marije
Door

Marije

op 06 May 2012

De grootste misvatting in mijn beleving is dat veel vrouwen denken veel en blijvend af te kunnen vallen door een crash dieet te ondergaan van ik weet niet hoeveel weken om vervolgens heel veel kilo's lichter weer terug te vallen op hun oude ongezonde leef/eetgewoontes. Om daarna vervolgens de dubbele kilo's weer aan te komen. Mijn overtuiging inmiddels: "je bent wat je eet".

eva de jong
Door

eva de jong

op 06 May 2012

Pfoei!! De grootste misvatting? Dat je afvalt van light producten, door jezelf dood te hongeren, maaltijden over te slaan en door dingen als special k van keloggs! Het enige wat helpt is gezond, regelmatig en goed eten en voldoende bewegen! Ik heb haar kookboek nu een paar weken ben er super blij mee, maar vindt het erg weinig recepten hebben! Ik hoop dan ook dit nieuwe boek te winnen met hopelijk en meer recepten en meer inspiratie om die zelf samen te stellen. Vind het namelijk nog steeds lastig om helemaal clean te eten omdat ik nog te vaak naar recepten met suiker etc moet kijken uit andere boeken!!

Adele Schmidt
Door

Adele Schmidt

op 06 May 2012

Vroeger was de grootste misvatting dat men dacht dat je van vet dik werd en daardoor ging iedereen 'vetvrij' eten. En kwamen de producten met minder vet in opkomst. Zoals yogonaise of halvanaise. Waar ze inderdaad vet uithaalden maar wel andere middelen in stopten om het toch romig te maken. In deze tijd is vooral het gebruik van light producten een grote misvatting. Light in de vorm van minder suiker (maar wel een zoete smaak), dan heb je het toch wel over zoetstoffen die echt niet goed zijn. Maar de grootste misvatting is denk ik dat de mensen geloven dat reclames waar zijn. Door al die commercials weet men gewoon niet meer wat gezond is. De reclame maakt mooie filmpjes die vooral op het gevoel inwerken. Den maar eens aan die reclame van Becel met dat hart wat je lang wilt laten kloppen, en de special K waarmee je je goed in je vel voelt zitten na een paar dagen. Tja ik begrijp dat het voor de algemene mens moeilijk is. Daarom mijn motto: eet wat jouw overgrootouders nog zouden herkennen, dan ben je al heel goed bezig. En eigenlijk zijn tegenwoordig de producten zonder etiket het beste (verse groenten etc).

Soumaya
Door

Soumaya

op 09 May 2012

Dat ''normale'' producten vervangen door lightproducten gebruiken helpt.. Dat voldoende water drinken geen bijdrage levert aan afvallen. Dat ''alle'' vet vermeden moet worden, terwijl er voldoende goede vetten zijn. Dat een dieet helpt, waarna vervolgens gestopt wordt met de dieet waardoor diegene aankomt.. Het gaat om een gezonde leefstijl hebben en daar stop je niet mee..

Wilhelmina Arjaans
Door

Wilhelmina Arjaans

op 28 Jun 2012

Wat leuk, ik ben 1 van de winnaars van het Boek van Amber!! Van de week viel die op de mat en ik weet nu al dat ik het een superleuk boek vind. Daarom ga ik ook zeker de andere 2 boeken van Amber aanschaffen. Bedankt!! Groetjes Wilhelmina

Bryson
Door

Bryson

op 08 May 2017

As discussed earlier, I’m not convinced universal FTTP is worthwhile either, but it’s a whole lot better than a private monopoly milking obsolete inratstrucfure and playing chicken with the government to preserve that private monopoly.

Bobby
Door

Bobby

op 09 May 2017

ébéniste, je crois bien que c’est dans sa correspondance avec sa mère, à laquelle Baudelaire était très attaché, toute sa vie. D&leiuo;aqlrsurs, n’est-ce pas ce que vous écrit Assouline ? Sauf erreur.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading