Amber Albarda beantwoordt al jouw vragen
Motivatie en inspiratie
Eva van Zeeland
Motivatie en inspiratie
05/04/2012
2 min
48

Amber Albarda beantwoordt al jouw vragen

05/04/2012
2 min
48

Amber Albarda beantwoordtDeze maand is al weer het derde boek van de hand van Amber Albarda verschenen. In dit boek genaamd Amber Albarda beantwoordt zal ze ingaan op de vele vragen die haar lezers haar stellen.

Amber Albarda is de succesvolle voedingscoach en auteur van Eet jezelf mooi slank & gelukkig en het Eet jezelf mooi slank & gelukkig kookboek. Beide boeken maakten veel los bij pers, publiek, de zorg en het bedrijfsleven. Tijdens de Miss Natural Awards van 28 april gaf ik 10 van haar boeken cadeau aan de aanwezigen deelnemers. Heb je haar eerste boek nog niet gelezen, dan is dit zeker een aanrader voor iedereen die wil starten met het leven van de natuurlijke levensstijl.

Je hoeft niet honger te lijden om af te vallen

Dankzij Amber Albarda zien steeds meer mensen in dat gezond eten en afvallen niets te maken heeft met het hongerlijden, calorieën tellen en het volgen van een (mode)dieet. Steeds meer mensen leggen de link tussen de kwaliteit van voedsel en hun gezondheid. Amber presenteert een bewezen successysteem dat je slimmer leert eten, waardoor je niet alleen slanker en energieker wordt, maar ook je eetlust voorgoed onder controle houdt. Je komt van je suikerverslaving af, vergroot je geluksgevoel en vertraagt het verouderingsproces zonder ooit nog één calorie te hoeven tellen.

Amber AlbardaAmber Albarda beantwoordt

Amber ontvangt dagelijks vragen van vele enthousiaste fans over gezondheid, afvallen en voeding. Ambers derde boek bevat een selectie van deze vragen. Amber beantwoordt ze op de voor haar kenmerkende manier: gedegen, bomvol eyeopeners en eerlijke informatie. Daarnaast is het een praktisch boek met direct toepasbare tips, en met veel humor geschreven. Het boek wordt gelardeerd met kaderteksten en heel veel achtergrondinformatie over gezondheid. Amber beantwoordt is te gebruiken als verdieping van je food-IQ of juist als kennismaking met Amber Albarda en haar methode.

Win het nieuwe boek van Amber!

Speciaal voor Miss Natural leden mag ik 5 van Ambers nieuwe boeken cadeau geven. Wat moet je hiervoor doen? Vertel mij de volgens jou grootste misvatting die vrouwen hebben over afvallen en laat deze reactie achter hier op de pagina. Wie weet ontvang jij dan Amber Albarda beantwoordt. Let op! Alleen leden maken kans, je kunt je hier gratis aanmelden.

Wat is volgens jou de grootste misvatting over afvallen?

Bekijk deze video en ontdek wie de winnaars zijn van het boek

Ben je een van de winnaars? Stuur dan je adresgegevens via het contactformulier op deze pagina.

Reacties
Categorieën