L'Occitane en Provence

Natuurlijke verzorging en parfums uit de Provence, sinds 1976.

L'Occitane is begonnen als een bedrijf dat slechts essentiële oliën produceerde is nu ook expert geworden op het gebied van huidverzorging, parfums, bad -en body producten, make-up, herenproducten, haarverzorging, zeep, en een opmerkelijk uitgebreide huisparfum collectie.

L'Occitane creëert producten door eerst naar de natuur te kijken, het verkennen van de beginselen van de fytotherapie (behandeling door middel van planten) en aromatherapie(behandeling door middel van geuren) toe te passen.

Mooie, natuurlijke en eerlijke producten

Alle producten en boutiques van L'Occitane weerspiegelen kernwaarden van authenticiteit, zintuiglijk plezier en respect voor mensen en de planeet. Integraal onderdeel van de filosofie zijn de ware verhalen van Olivier Baussan achter de producten van L'Occitane. Verrijkt met eeuwenoude Provençaalse traditie vertegenwoordigt L'Occitane het erfgoed van deze eenvoudige, maar levendige regio en behoudt de cultuur van de mensen die er wonen.

Bekijk alle heerlijke producten >>>Sociaal verantwoordelijk

L'Occitane's inzet voor een sociale bijdrage komt tot uiting in de foundation. De L'Occitane stichting is opgericht in 2006 met drie hoofddoelen:

• Ondersteuning aan mensen met een visuele beperking.
• Het behoud van de natuur.
• Financiële onafhankelijkheid van vrouwen in ontwikkelingslanden.

Natuurlijke anti Ageing

In 2011 ontvangt De Immortelle Divine Crème de prijs voor "Beste Mirakelcrème" na een reeks testen uitgevoerd door de Anti-veroudering Schoonheidsbijbel (Anti Ageing Beauty Bible).

L'Occitane telt momenteel 2.000 winkels over de hele wereld en een ook een mooie webshop!

Gebruik jij producten van L'Occitane?

Handtekening-Miss-Natural

Reactie plaatsen