USPA

USPA ontwikkelt in haar laboratorium in Australië natuurlijke cosmetica gebaseerd op de combinatie van uitgelezen plantaardige ingrediënten met de nieuwste technologie. Op deze wijze worden door USPA kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten gecreëerd, die voldoen aan de hoge eisen van en voor de moderne vrouw en man.

Vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen

USPA gelooft in gezonde voeding voor de huid; het is bekend, dat veel van hetgeen wat op de huid aangebracht wordt, ook daadwerkelijk wordt opgenomen door het lichaam. Belangrijk uitgangspunt in de USPA-filosofie is dat er in de USPA-producten geen plaats is voor chemicaliën. USPA-producten zijn daarom vrij van agressieve kleurstoffen en conserveringsmiddelen én vrij van synthetische parfumstoffen. Er wordt gebruik gemaakt van etherische oliën, die de producten niet alleen een heerlijk aroma geven, maar ook een specifieke functie uitoefenen.

Voor alle USPA-producten geldt, dat ze niet worden getest op dieren, maar op menselijke vrijwilligers: de werking van de gebruikte ingrediënten is al eeuwenlang bekend en om de effectiviteit te testen is de menselijke huid het belangrijkste testmiddel.


Een complete verzoringslijn

USPA bestaat uit een basislijn voor dagelijks gebruik: diverse cleansers, lotions en dag- en nachtcrème. Daarnaast een specifieke serie producten voor huidproblemen, zoals acné, couperose en vochtarme huid. De bodyproducten onderscheiden zich tevens door de heerlijke geuren van etherische oliën zoals Tangerine, Bulgaarse Roos, Lavendel en Wilde Tijm.

Ook in de haarproducten zijn alleen natuurlijk ingrediënten toegepast, die telkens bij de haarverzorging een aangenaam gevoel en geur geven. De haarlijn bevat vele unieke en plantaardige werkstoffen om eventuele hoofdhuidproblemen te behandelen.

Je kunt de producten van USPA vinden in de Miss Natural Shop en
in de webshop van Shizo.nl

Handtekening-Miss-Natural
Reactie plaatsen