Yves Rocher Culture Bio

Yves Rocher bestaat al ruim 50 jaar en is het meest gekochte cosmeticamerk in Frankrijk.

In 2012 heeft de Culture Bio collectie van Yves Rocher de Beauty Astir Award voor een van de beste eco-verantwoorde beautyproduct gekregen. Een mooie postieve ontwikkeling! Natuurlijk en ecologisch verantwoord is meer een meer populair aan het worden in de wereld van cosmetica. En dat is niet heel vreemd, we willen immers allemaal het beste voor ons lichaam.

Yves Rocher Culture Bio collectie

Wat fijn dat ook Yves Rocher meegaat in de behoefte aan eco-cosmetica! De Yves Rocher Culture Bio collectie heeft het eco-cert keurmerk, afkomstig uit Frankrijk. Bij elk product is aangegeven hoeveel plantenextracten van biologische teelt erin zitten, en hoeveel natuurlijke stoffen erin zitten. Dat is in in de meeste gevallen tussen 95% en 99%.

De jury over Yves Rocher Culture Bio: "Meerdere redenen hebben tot een mooie tweede plek geleid. Omdat het erfgoed van oprichter Yves Rocher zo fantastisch bewaakt wordt door zijn kinderen en kleinkinderen. Omdat het bedrijf al jaren een groot voorstander is van een respectvolle omgang met de natuur en eigen teelt, zoals de uitgestrekte kamillevelden en velen kwekerijen in Frankrijk. En omdat deze Culture Bio serie heel compleet is en slimme vondsten heeft, zoals het verschil in kleur en geur van de dag- en nachtverzorging. Plus: het bewijs dat verantwoord ondernemen niet duur hoeft te zijn."

Betaalbare natuurlijke huidverzorging

De Yves Rocher Culture Bio collectie bestaat uit 11 natuurlijke producten voor verzorging van gezicht en lichaam, die fris verpakt zijn en ook nog eens heel betaalbaar!
  • Douchegel voor €3,90
  • Bodymilk voor €10,90
  • Gezichtsverzorging vanaf €12,90
  • Deodorant voor €5,90

Alle Culture Bio producten van Yves Rocher zijn te vinden in de Miss Natural Shop!

Gebruik jij producten van Yves Rocher?

Handtekening-Miss-Natural

Nathalie
Door

Nathalie

op 29 Jul 2013

Respectvolle omgang met de natuur? Er wordt helemaal voorbij gegaan aan het feit dat Yves Rocher niet meer proefdiervrij is! Yves Rocher doet tegenwoordig zaken met China, alwaar dierproeven verplicht zijn op cosmetische producten. Geld is dus kennelijk belangrijker voor Yves Rocher dan dierenwelzijn...

Reactie plaatsen