In dit boek vind je 40 heerlijke gezonde recepten van havermout, boekweitpasta en broodje gezond tot pizza, ijs en chocoladefondue!
40 Supervoeding Recepten
Smaakvolle, snelle en gevarieerde recepten, voorgerechten en hapjes die veel energie geven en een optimale gezondheid ondersteunen.
Annemieke is zelf jarenlang op zoek geweest naar recepten die gezond voor je zijn, maar ook heel lekker.
Een verzameling van de lekkerste recepten
Vaak vond zij gezonde recepten te saai, te lang en te duur, en bovendien waren de gerechten niet echt om van te genieten. Toen is Annemieke begonnen met het bedenken, bij elkaar zoeken en aanpassen van recepten die ik wél lekker vond en daar heeft zij nu een verzameling van gemaakt in het boek 40 Supervoeding Recepten.
Alle recepten voegen stuk voor stuk iets toe aan je gezondheid en bevatten geen E-nummers, gluten, gist, zuivel en pure suiker.
In het boek staan:
8 ontbijtrecepten
8 lunchrecepten
8 recepten voor tussendoortjes
8 dinerrecepten
8 bonusrecepten
Alle recepten:
Zijn smaakvol en biologisch
Zitten vol met vitamines & mineralen
Zijn rijk aan eiwitten
Bevatten gezonde vetten
Geven je lange tijd een verzadigd gevoel
Zijn snel klaar te maken
Bevatten relatief weinig ingrediënten
Zijn afgestemd op 1 persoon (maar zijn ook makkelijk te bereiden voor meerdere personen)
Brengen en behouden je hormoonhuishouding in balans
Zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel (zeer geschikt voor diabetici)
Houden je lichaam basisch, waardoor de kans op het ontstaan van ziektes in het lichaam minimaal blijft
... en heel veel recepten zijn vegetarisch of kun je met 1 aanpassing vegetarisch maken!
Laat dan even een reactie achter wat je er van vond. Dat is weer handig voor anderen om te lezen!
Door
Geke Schimmel
op
11 Aug 2013
Waar koop ik het boek? Kan alleen het e-book vinden....
Reageren
Door
Eva van Zeeland
op
12 Aug 2013
Hoi Geke, er is ook alleen een e-book :)
Reageren
Door
mietje
op
19 Apr 2013
Mietje . ja ik heb het boek en heb al sommige gerechten klaargemaakt die heel lekker en gemakkelijk te bereiden zijn , maar sommige ingredienten kan ik voor sommige gerechten niet vinden .
Het boek is zeker aan te raden .
Geke Schimmel
op 11 Aug 2013Eva van Zeeland
op 12 Aug 2013mietje
op 19 Apr 2013