Sterker dan suiker - Sonja Kimpen

Lees over suikervrij levenBevrijd jezelf van je suikerverslaving en krijg inzicht in wat suiker met je lichaam doet. Je hoeft je niet langer af te vragen hoe het komt waarom je niet van koeken en chocola kan blijven en waarom je vreest dat je 'geen karakter' hebt.

Suikerverslaving heeft immers niets te maken met te weinig wilskracht, maar alles met verslaafdheid. Je bent verslaafd als je lichaam en geest snakken naar suikershots. Suiker wordt door ondoordacht gebruik sterker dan je karakter!

Maar er is GOED NIEUWS: als je begrijpt hoe je lichaam reageert op suiker, kan je je verslaving perfect zelf aanpakken. De strategie in dit boek maakt je suikervrij. Als gevolg hiervan  zullen je stofwisseling en hormonen terug hun fantastisch werk kunnen doen en zal jij zienderogen fit en energiek worden.

Dit boek Sterker dan suiker verklaart hoe jij stap voor stap afhankelijk bent geworden van suiker, maar geeft je ook een duidelijk en haalbaar stappenplan om in 21 dagen deze uitputtende gewoonte te doorbreken  en dan ben jij voor altijd sterker dan suiker!

Kun je wel wat extra hulp en motivatie gebruiken?


Dan is de cursus "40 dagen zonder Suiker" de oplossing voor jou!

Lees hier alles over hoe je meer energie kunt krijgen en je kilo's lichter kunt voelen

Ook ‘Sterker dan suiker’ lezen?


Je kunt Sterker dan suiker hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?


Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!
Mieke
Door

Mieke

op 07 Mar 2012

Ik heb dit boek aangeschaft omdat ik erachter was gekomen dat ik extreem moe word na het eten van suiker. In dit boek wordt duidelijk uitgelegd wat suiker met je lichaam doet, welke vormen van suiker er zijn en hoe je suiker kunt herkennen op ingrediëntenlijsten. Verder geeft het boek niet alleen een 21-dagen plan om van je suikerverslaving af te komen, maar moedigt het een algehele gezondere levensstijl aan. Suikerverslaving klinkt misschien wat overdreven, maar dat is het voor mij zeker niet. Ik ben er nog steeds niet vanaf. Na 21 dagen is ben je lichamelijk welliswaar afgekickt, maar daarna moet je nog jaren vechten tegen de psychologische verslaving. Sonja Kimpen geeft tips om ook dit aan te pakken, maar ondanks deze tips ben ik toch weer herhaardelijk in mijn oude eetpatroon vervallen en moet ik het steeds opnieuw oppakken. In het boek worden recepten meegegeven voor de eerste week, maar die vond ik lastig te volgen omdat ik 's middags meestal niet thuis ben en dus niet de tijd heb om uitgebreid te koken. Wat wel weer handig was, was de lijst van voedingsmiddelen die je gerust kunt eten, zodat je gemakkelijk een boodschappenlijstje kunt opstellen. Over het algemeen en duidelijk en behulpzaam boek met nuttige informatie dat je opweg helpt naar een suikervrij bestaan!

Reactie plaatsen