Koken & Bakken met Stevia, de nieuwe generatie suiker!

Stevia, de nieuwe generatie suiker!Met dit revolutionaire basis kookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van stevia wel heel gemakkelijk gemaakt.

Stevia Rebaudiana Bertoni, het zoetste plantje ter wereld, komt oorspronkelijk uit Paraquay waar het al meer dan 1500 jaar wordt gebruikt als zoetstof. Stevia maakt zich momenteel ook bekend aan de rest van de wereld. Stevia heeft, zoals dit boek laat zien, vele toepassingen.

Vanaf het moment dat stevia mijn leven heeft veroverd begon ik mij te realiseren, net als vele andere mensen voor mij, dat het helemaal niet vanzelfsprekend is dat er suiker op tafel staat. Waar zijn we mee bezig! Ik was geschokt toen ik ergens las dat suiker helemaal geen voedingswaarde geeft aan ons lichaam. Het heeft me veel bezig gehouden.

We zijn allemaal groot gebracht met de suikerpot op tafel en gebruiken per jaar ongeveer 40 kg suiker per persoon. Suiker heeft als eigenschap dat het snel wordt opgenomen in het bloed. Hierdoor voel je je dan vermoeid en wil je onbewust meer suiker. Een vicieuze cirkel dus.

In het boek Koken en bakken met Stevia verteld Anna-Gretha Visser alles over deze geweldige én natuurlijke zoetmaker.

Kun je wel wat extra hulp en motivatie gebruiken?


Dan is de cursus "40 dagen zonder Suiker" de oplossing voor jou!

Lees hier alles over hoe je meer energie kunt krijgen en je kilo's lichter kunt voelen

Ook ‘Koken en Bakken met Stevia’ lezen?


Je kunt Koken en bakken met Stevia hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?


Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!

 
boom beach hack free blogspot
Door

boom beach hack free blogspot

op 07 Mar 2017

As an alternative, you should soft towel dry the idea and then place it into a Ziploc bag.

Pandora
Door

Pandora

op 04 Jul 2012

Op de website van SteviJa staat inderdaad SteviJa zoetpoeder, waar als zoetstof wel degelijk Stevia in zit. Echter, omdat Stevia zo ontzettend zoet is van zichzelf, en je er dus maar heeeeeel weinig van nodig hebt, en dat erg lastig te doseren is (de meeste keukenweegschapen meten geen microgrammen) gebruiken ze in Stevia Zoetpoeder inuline als vulstof. Zodat je tenminste wel gewoon een lepeltje kunt gebruiken om te doseren, zij het dat het dan nog steeds een heel klein lepeltje is.

svkodc
Door

svkodc

op 17 Jan 2012

Ben ook wel benieuwd naar reacties van mensen die het boek gelezen hebben. Bij een recensie op Bol.com staat nl dat het gaat om "Stevija-poeder. Een merknaam zoetpoeder welke bij navragen uit 100% inuline bestaat en geen stevia bevat." Ik gebruik al jaren Stevia druppels, maar vind het nog weg lastig om de juiste verhoudingen te kiezen. Ook heb ik het idee dat wanneer je bijv oerzoet gebruikt, dit meteen bodie geeft aan een baksel...

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 18 Jan 2012

Dat lijkt mij ook niet handig! Ik ging er van uit (moet je ook nooit doen) dat dit boek over Stevia ging. Heb het zelf nog niet gelezen namelijk, wie wel?

Reactie plaatsen