Wintergroenten Receptenboek zonder suiker en zuivel

Suikervrije en Zuivelvrije recepten met wintergroentenLekkere recepten, gemakkelijk te maken, met de lekkerste groente en fruit die de winter kent! In het boek 35 Creatieve Recepten met Wintergroenten staan per wintergroente een aantal heerlijke recepten. Variërend van soepen tot salades, bijgerechten, hoofdmaaltijden, hartige taarten en muffins.

Alle recepten zijn 100% natuurlijk, suikervrij en zuivelvrij


De recepten zijn suikervrij en zuivelvrij, met zoveel mogelijk natuurlijke producten. Gewoon omdat puur natuur het lekkerste is! Ontdekt zelf dat wintergroenten niet oubollig zijn en zeker niet saai of vies. Schrijfster Sharon Numan kijkt in de herfst al uit naar kool, knollen, wortelsoorten en bieten! Zij maakte 35 heerlijke recepten met o.a. boerenkool, knolserderij, witlof, rode bieten, pompoen en schorseneren.

Met appel-peren bonus recept!


In het boek vind je ook nog een heerlijk appel-peren bonus recept met dit heerlijke winterfruit en een seizoensoverzicht van alle wintergroenten die verkrijgbaar zijn in de maanden januari, februari en maart.

Wil je koken uit ‘35 Creatieve Recepten met Wintergroenten’?


Je bent nog maar 1 stap verwijderd naar het boek. Direct na betaling
ontvang je een e-mail met jouw exemplaar van het boek.Wat vond je van dit receptenboek?


Welke recepten uit het boek vond je het lekkerst?
Laat het ons hier weten!
natural-professional

Jouw vermelding hier?

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en werk je als professional volgens de natuurlijke levensstijl? Word dan partner van Miss Natural en word zichtbaar in jouw doelgroep!