Cadeau 2: Een Miss Natural Cadeauvoucher t.w.v. €25,-

Op zoek naar een leuk, origineel en toepasselijk cadeau? Verras eens iemand met een Cadeau Voucher van Miss Natural! Geef jouw vriend(in) de mogelijkheid om vanuit huis nieuwe kennis op te doen en stap voor stap starten met een natuurlijke levensstijl.

De Cadeau Voucher is verkrijgbaar in de waarde van 15 euro, 25 euro en 50 euro en vrij te besteden in de Miss Natural E-learning shop. Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week 2014 maak je kans op 5 x een cadeauvoucher t.w.v. €25,- voor jouw vriend(in), collega, familielid of partner!

De Miss Natural Cadeau Voucher: praktisch en persoonlijk

Ken jij iemand die graag gezond en natuurlijk leeft en wil je haar of hem verras met een mooi toepasselijk cadeau? Met een Miss Natural Cadeau Voucher laat je die persoon zien dat je hebt nagedacht over het cadeau, maar geef je wel deze keuze om zelf iets uit te zoeken. De vouchers zijn te besteden in de E-learning shop van Miss Natural en dus in te wisselen voor alle soorten e-books (zowel receptenboeken, als lifestyle boeken) en e-cursussen.

Kortom, met een cadeau voucher van Miss Natural geef je jouw vriend of vriendin de mogelijkheid om vanuit huis nieuwe kennis op te doen en stap voor stap te starten met een natuurlijke levensstijl!

Win een Miss Natural Cadeauvoucher t.w.v. €25,-

Tijdens de Kerst Cadeau Week 2014 geeft Miss Natural 5 cadeauvouchers weg ter waarde van 25 euro. En jij mag zeggen aan wie! Heeft jouw vriendin, moeder, zus of collega absoluut zo’n voucher verdiend? Laat onder dit artikel weten waarom en wie weet is die persoon straks een van de winnaars!

Laat op deze pagina jouw reactie achter en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?