Cadeau 8: Een pakket met suikervrij eten van De Weegschaal

In samenwerking met Miss Natural Lifestyle heeft gezondheidswinkel De Weegschaal twee verschillende suikervrije pakketten samengesteld. Deze pakketten passen uitstekend in een suikervrij leven, bijvoorbeeld wanneer je de Miss Natural cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ volgt.

En je kunt dit pakket natuurlijk ook gebruiken om eens kennis te maken met veel natuurlijke en suikervrije producten! Ken jij iemand die graag kennis wil maken? Zorg er dan voor dat hij of zij dit mooie cadeau wint!

Suikervrij eten is lekker!

Veel mensen die voor het eerst horen over eten zonder suiker, schrikken. Want “dat is toch saai en helemaal niet lekker?” Niet is minder waar! Want er zijn genoeg lekkere producten die zonder geraffineerde suikers ook gewoon lekker zijn en misschien zelfs wel lekkerder! Bovendien kun je met de juiste suikervervangers ook heerlijke taarten, koekjes en andere lekkernijen bakken. En ook lekker drinken zonder suiker is mogelijk!

‘Natuurlijk! Suikervrij’ pakketten

In samenwerking met Miss Natural heeft gezondheidswinkel De Weegschaal twee verschillende suikervrije pakketten samengesteld, die heel goed passen binnen de nieuwe Miss Natural cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ (die deze week ook te winnen valt!).
Deze pakketten maken het je nog gemakkelijker om suikervrij te leven en geven je bovendien een mooie kennismaking met eten zonder suiker. Er is een groot suikervrij pakket en een klein pakket beschikbaar, beide vol met heerlijke, natuurlijke suikervrije producten.

Win een Suikervrij Pakket van De Weegschaal

Miss Natural mag 5 suikervrije pakketten t.w.v. €24,95 weggeven tijdens de Kerst Cadeau Week!

Ken jij iemand die heel graag kennis zou willen maken met suikervrij eten? Of iemand die binnenkort gaat beginnen aan de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ en een goeie start kan gebruiken? Laat het in een reactie onder dit artikel weten en wie weet win jij dit pakket dan voor hem of haar!

Het pakket heeft een waarde van ruim 32 euro en bevat:

  • De Halm havermout 500 gram
  • Royal Green kokosolie 500 ml
  • Ekoland dadels 250 gram
  • Mattisson arenga palmsuiker 450 gram
  • Lovechock pure nibs reep
  • Horizon amandelmeel 100 gram
  • NatureCrops quinoa zaden 340 gram
  • Taste of Nature goji summit reep
  • Provamel amandeldrink naturel 1 liter
  • Billy’s Farm fruitkoek

Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij dit suikervrije pakket cadeau wilt doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?