Cadeau 4: Natuurlijke make-up van UNE

UNE staat voor schoonheid. Natuurlijke schoonheid, met respect voor de vrouw, de huid en de planeet. Dit make-up merk, wat je misschien al kent van de Miss Natural Awards 2013, biedt essentiële producten die gemakkelijk zijn aan te brengen. Bovendien zijn ze licht op de huid en gemakkelijk mee te nemen.

De formules van UNE zijn voor 98% tot 100% van natuurlijke oorsprong en bezitten cosmetische kwaliteiten die niet onderdoen voor conventionele formules. Zonder genetisch gemodificeerde bestanddelen of parabenen, zonder synthetische parfums of kunstmatige kleurstoffen. Echte producten voor een Miss Natural, dus!

Respect voor de vrouw, de huid en de planeet

De prioriteit van UNE gaat uit naar natuurlijke formules met bestanddelen van biologische oorsprong, voor gezonde en milieuvriendelijke producten. De meeste producten van UNE hebben een ecologisch en/of biologisch Ecocertlabel. De verpakkingen zijn ecologisch, om de impact op het milieu te minimaliseren. Met 98% tot 100% natuurlijke bestanddelen en zonder genetisch gemodificeerde bestanddelen of parabenen, zonder synthetische parfums of kunstmatige kleurstoffen, is UNE niet alleen goed voor de planeet, maar natuurlijk ook voor de huid.

Klassieke make-up kan maskeren, transformeren, maar UNE make-up zet iedere vouw in de spotlights om zichzelf te laten zien. De make-up van UNE wil de oorspronkelijke schoonheid van elke vrouw tot uiting brengen door haar eigen stijl en persoonlijkheid te behouden. Van nature mooi…

Nieuw: UNE nagellak

De nieuwe nagellak van UNE, die sinds dit jaar verkrijgbaar is, is 72 tot 85% van natuurlijke oorsprong. Dit is lager dan bij andere UNE producten, omdat zij geen vermindering van kwaliteit en doeltreffendheid wensen. Voor een nagellak is het dan ook best bijzonder om zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken!

UNE gebruikt onder meer katoen voor de extreme en langhoudende glans, en aardappelen voor het plastificerende effect. Voor de kleur worden minerale pigmenten gebruikt en ook worden er natuurlijke solvents gebruikt.

Maak kans op natuurlijke make-up van UNE

Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week kun je een setje met drie mooie producten van UNE winnen voor iemand anders. Voor je vriendin, je zus of je moeder bijvoorbeeld!

Het pakketje bestaat uit:

  • UNE Nagellak
  • UNE Mineral matt powder
  • Een kabukikwast

De totale waarde van dit pakketje is €38,97 en Miss Natural mag er maar liefst 10 van weggeven!

Laat op deze pagina weten aan wie jij deze natuurlijke make-up set cadeau wilt doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?