Cadeau 5: L'Occitane Giftset met eerlijke en natuurlijke producten

Ken jij L’Occitane al? Dit merk is begonnen in 1976 als een bedrijf dat enkel essentiële oliën produceerde. Inmiddels is L’Occitane ook expert geworden op het gebied van huidverzorging, parfums, bad -en body producten, make-up, herenproducten, haarverzorging, zeep, en een opmerkelijk uitgebreide huisparfum collectie.

De producten van L’Occitane zijn gebaseerd op fytotherapie en aromatherapie, en gemaakt met respect voor de mens en de planeet. En allemaal puur natuur!

Natuurlijke en eerlijke producten

L’Occitane creëert producten door eerst naar de natuur te kijken, het verkennen van de beginselen van de fytotherapie en aromatherapie toe te passen. Alle producten en boutiques van L’Occitane weerspiegelen kernwaarden van authenticiteit, zintuiglijk plezier en respect voor mensen en de planeet. Integraal onderdeel van de filosofie zijn de ware verhalen van Olivier Baussan achter de producten van L’Occitane. Verrijkt met eeuwenoude Provençaalse traditie vertegenwoordigt L’Occitane het erfgoed van deze eenvoudige, maar levendige regio en behoudt de cultuur van de mensen die er wonen.

Maak kans op een giftset van L’Occitane!

Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week geven we 5 giftsets van L’Occitane weg t.w.v. €25,-. De set bevat 5 essentiële producten van L’Occitane, samengesteld uit de meest zuivere en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten.
Een prachtig cadeau om een ander plezier mee te doen! Weet jij al aan wie?

De L’Occitane giftset t.w.v. €25,- bevat:

  • Een Jasmin & Bergamote Eau de Toilette 7,5ml
  • Een Almond Shower Oil 35ml
  • Een Jasmin & Bergamote Body Lotion 50ml
  • Een Shea Butter Hand Cream 10ml
  • Een Lavender Foaming Bath 100ml

Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij deze L’Occitane Giftset cadeau wilt doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?