datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Cadeau 8: Een pakket met suikervrij eten van De Weegschaal
14 december 2013 
2 min. leestijd

Cadeau 8: Een pakket met suikervrij eten van De Weegschaal

In samenwerking met Miss Natural Lifestyle heeft gezondheidswinkel De Weegschaal twee verschillende suikervrije pakketten samengesteld. Deze pakketten passen uitstekend in een suikervrij leven, bijvoorbeeld wanneer je de Miss Natural cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ volgt.

En je kunt dit pakket natuurlijk ook gebruiken om eens kennis te maken met veel natuurlijke en suikervrije producten! Ken jij iemand die graag kennis wil maken? Zorg er dan voor dat hij of zij dit mooie cadeau wint!

Suikervrij eten is lekker!

Veel mensen die voor het eerst horen over eten zonder suiker, schrikken. Want “dat is toch saai en helemaal niet lekker?” Niet is minder waar! Want er zijn genoeg lekkere producten die zonder geraffineerde suikers ook gewoon lekker zijn en misschien zelfs wel lekkerder! Bovendien kun je met de juiste suikervervangers ook heerlijke taarten, koekjes en andere lekkernijen bakken. En ook lekker drinken zonder suiker is mogelijk!

‘Natuurlijk! Suikervrij’ pakketten

In samenwerking met Miss Natural heeft gezondheidswinkel De Weegschaal twee verschillende suikervrije pakketten samengesteld, die heel goed passen binnen de nieuwe Miss Natural cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ (die deze week ook te winnen valt!).
Deze pakketten maken het je nog gemakkelijker om suikervrij te leven en geven je bovendien een mooie kennismaking met eten zonder suiker. Er is een groot suikervrij pakket en een klein pakket beschikbaar, beide vol met heerlijke, natuurlijke suikervrije producten.

Win een Suikervrij Pakket van De Weegschaal

Miss Natural mag 5 suikervrije pakketten t.w.v. €24,95 weggeven tijdens de Kerst Cadeau Week!

Ken jij iemand die heel graag kennis zou willen maken met suikervrij eten? Of iemand die binnenkort gaat beginnen aan de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ en een goeie start kan gebruiken? Laat het in een reactie onder dit artikel weten en wie weet win jij dit pakket dan voor hem of haar!

Het pakket heeft een waarde van ruim 32 euro en bevat:

  • De Halm havermout 500 gram
  • Royal Green kokosolie 500 ml
  • Ekoland dadels 250 gram
  • Mattisson arenga palmsuiker 450 gram
  • Lovechock pure nibs reep
  • Horizon amandelmeel 100 gram
  • NatureCrops quinoa zaden 340 gram
  • Taste of Nature goji summit reep
  • Provamel amandeldrink naturel 1 liter
  • Billy’s Farm fruitkoek

Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij dit suikervrije pakket cadeau wilt doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Fleur
Door

Fleur

op 14 Dec 2013

Dit zou ideaal zijn voor mijn beste vriend. Hij heeft geen werk en is het huis uit gezet door zijn ouders. Hij heeft geen geld en dus ook weinig eten. Met natuurlijk eten zou hij niet alleen kunnen genieten maar ook nog eens een topconditie houden.

Bianca
Door

Bianca

op 14 Dec 2013

Deze zou ik graag willen geven aan mijn moeder omdat die altijd zo kookt dat ik gezellig maandag avond kan meeteten.

Miranda
Door

Miranda

op 14 Dec 2013

Mijn broer is op de goede weg,maar mis de puntjes op de i.Met dit pakket heeft hij een goede basis.Zal hij zeker blij mee zijn.

Tahlia
Door

Tahlia

op 14 Dec 2013

Ik zou dit pakket cadeau willen geven aan mijn moeder! Ze is erg sportief en combineert dat met een gezonde voedingspatroon. Ze zou superblij zijn met deze gezonde producten, want ze is dol op voedingsrepen en havermout! :)

Marielle
Door

Marielle

op 14 Dec 2013

Ik wil dit graag aan een goede vriendin geven. Die start 2 januari met 40 dagen zonder suiker. Leuke stimulans!

Tessa
Door

Tessa

op 14 Dec 2013

Ik wil dit pakket winnen voor Danny, omdat hetzelfde wordt reageert als in jullie verhaal van 'dat is toch niet lekker'. Met dit pakket wil ik laten zien dat het wel lekker is. Hopelijk ligt er binnenkort een verrassing op de deurmat.

Vief
Door

Vief

op 14 Dec 2013

Voor m'n vader. Die heeft overgewicht en diabetes en gaat toch steeds meer snoepen en zoetigheid eten. Dit lijkt me een heel mooi pakket voor hem om toch lekker te eten en een eind te maken aan zijn zoet = suiker behoeft

marijke
Door

marijke

op 14 Dec 2013

O wauw, dit zou een geweldig cadeau voor mijn moeder zijn! Ik probeer haar oprecht te informeren over goede en slechte suikers, maar ze ziet door de bomen het bos niet meer...Dit zou een uitkomst zijn, zo leert ze het vanzelf begrijpen!

Sieneke van Biessum
Door

Sieneke van Biessum

op 14 Dec 2013

Dit cadeau zou ik heel graag aan mijn dochter cadeau doen. Acne beheerst haar leven. Heb haar al meerdere malen gezegd dat ze op haar suikerinname moet gaan letten! Laat dit geweldige pakket stap 1 zijn!

Wendy
Door

Wendy

op 14 Dec 2013

Ik zou t heel graag aan mijn partner geven om hem over te halen, samen met mij en onze kleintjes, suikervrij van start te gaan!

Vanessa
Door

Vanessa

op 14 Dec 2013

Mijn vriendin Marloes is altijd bezig met verantwoorde voeding maar helaas is ze recentelijk haar baan verloren dus zit ze financieel gezien niet zo ruim bij kas. Ik gun haar dit heerlijke pakket heel erg.

nicole
Door

nicole

op 16 Dec 2013

Voor mijn lieve man , die al op de goede weg is en de cola heeft afgezworen en steeds met liefde mijn "missnatural" kooksels proeft en eet. Wellicht met dit pakket hij helemaal overtuigd is :-)

Janty
Door

Janty

op 16 Dec 2013

Dit is net wat voor mij! Ben al veel afgevallen, maar door een verandering in mijn medicatie onlaangs ineens weer aangekomen. Echt balen.

Hanne
Door

Hanne

op 16 Dec 2013

O wat een lekkere dingen!Ik zou mijn vriend er heel graag toe aanzetten om suikervrij(er) te gaan eten. Hij heeft namelijk slechte genen en zou daar heel veel baat bij hebben. Maar dat is niet gemakkelijk, hoor! Ik zie mijn ventje ontzettend graag en wil hem zo lang mogelijk bij me houden ^^ !

Soumaya
Door

Soumaya

op 16 Dec 2013

Deze pakket is erg wenselijk voor het beginnen van het nieuwe jaar, met suikervrije gewoontes. Dit zal ik gaan doen, met o.a. een vriendin die al langer bezig is met het implementeren van gezondere gewoontes. Dus, ik zou dit graag als cadeau aan haar willen geven.

Wanda Koopmans
Door

Wanda Koopmans

op 16 Dec 2013

Ik zou dit pakket graag aan mijn zusje willen geven. Zij heeft al geruime tijd allemaal lichamelijke klachten die medisch niet te verklaren zijn en die haar flink beperken in haar doen en laten. Ik heb mij verdiept in wat suiker ons aandoet en ben er van overtuigd dat suikervrij eten haar gaat helpen om zich wat beter te voelen. Ik ben zelf ook suikers gaan vervangen voor mij en mijn gezin, gewoon omdat het beter voor ons is. Ik hoop mijn zusje ook te kunnen motiveren door haar op weg te helpen met dit pakket.

Rowan Huijser
Door

Rowan Huijser

op 16 Dec 2013

Beste Miss Natural,Ik ben zelf ook een echte miss natural. Sinds jong af aan loop ik al bij een homeopathisch arts, ivm mijn eczeem. Hij heeft mij toen aangeraden om mijn suikerinname drastisch te verlagen... En wat bleek? Het hielp! Ik ben die manier van leven (grotendeels) vol blijven houden! Met dit pakket wordt het nog makkelijker om lekker en gezond te blijven eten.Verder wil ik zeggen: Keep up the good work!Groetjes!

Caden
Door

Caden

op 09 May 2017

¡Qué sugerente y qué carácter, me encanta! ¿Habéis comprobado cómo se ve a tamaño tarjeta? Porque tiene bastante teDâto€¦xesde luego, increíble hallazgo de Gorka, la acción de la Panificadora. |

Marjorie
Door

Marjorie

op 16 Dec 2013

Dit pakket wil ik graag aan mijn man en dochter cadeau doen omdat zij allebei zoekende zijn naar een manier van suikervrij eten. Beiden hebben inmiddels de nadelen ondervonden van eten met suiker en willen nu gezonder leven. Zelf ben ik er al een tijd mee bezig en het bevalt me goed. Ik wil hen ook graag overtuigen dat suikervrij gewoon lekker is.

Annet
Door

Annet

op 16 Dec 2013

Dit pakket is ideaal voor mij! Al een tijd probeer ik zoveel mogelijk zonder suiker te eten, wat aardig lukt. Met deze producten kan ik nog meer op ontdekking in de wereld van het suikervrij eten. Mijn dank zou dus groot zijn!:)

Amanda
Door

Amanda

op 16 Dec 2013

Ik zou dit pakket graag voor mijn man willen winnen. Ik kan hem er helaas nog niet van overtuigen dat suikervrij ook héél lekker kan zijn en tijdens het boodschappen doen neemt hij toch steeds weer zoete verleidingen mee. Met dit pakket zou ik heerlijke dingen voor hem kunnen maken om hem te overtuigen!

sanne
Door

sanne

op 16 Dec 2013

Aan mijn zusje als motivatie om haar gezonde levenstijl vast te houden

eva van asperen
Door

eva van asperen

op 16 Dec 2013

jaaaa die geef ik zeker aan mijn moeder, die mag wel wat meer suiekrvrij eten (heb ik niet gezegd heh haha). leuk pakket!groetjes eva

Mari
Door

Mari

op 16 Dec 2013

Ik zou dit pakket graag aan mijn man willen geven, als extra stimulans. Om samen met mij en onze 2 dochters het nieuwe jaar 2014 gezond en natuurlijk van start te kunnen gaan.

Ruby
Door

Ruby

op 16 Dec 2013

Voor mijn zus. Omdat ze zo druk bezig is met afvallen en gezond suikervrij eten. Ben heel trots op haar..

Katrien
Door

Katrien

op 16 Dec 2013

Ik zou dit kado graag willen winnen voor en willen geven aan mijn lieve buurvrouw. Ik heb haar inmiddels kunnen inspireren een gezonder leven voor haar en haar jonge gezin te leven, maar ze is nog erg zoekend. Hoewel ze erg haar best doet en ook echt gemotiveerd is kan ze af en toe nog wel een steuntje in de rug gebruiken. Dit pakket is een mooie impuls voor haar om door te zetten. Het lijkt mij super om dit aan haar te kunnen geven.

Rolf
Door

Rolf

op 16 Dec 2013

Ik zou dit pakket cadeau willen aan mijn beste vriend, hij is erg sportief. Hij kan het goed gebruiken, tevens zit hij ook in de bijstand. Twee jaar geleden is hij zijn baan kwijt geraakt door de crisis.

Sanne
Door

Sanne

op 16 Dec 2013

Ik zou dit pakket heeeeel erg graag aan mijn ouders geven. Mijn vader heeft onlangs een hartaanval gehad. Ik zou ze graag leren hoe ze gezonder kunnen eten (zoals ik zelf), en dus leven. Een gezondere levensstijl aanmeten is geen onwil van mijn ouders, maar helaas is het vaak erg duur om dergelijke producten te kopen. Hier is thuis geen geld voor. Soms neem ik wel de 'goede spulletjes' mee, wanneer mijn eigen studentenbudget het toelaat. Maar met dit pakket kan ik ze toch meer verwennen met gezonde en lekkere producten. En wordt een volgende hartaanval hopelijk vermeden!!! Ik kan mijn vader namelijk echt nog niet missen. En mijn jongste zusje mag trouwens ook wel een keer gaan afkicken van de suikers die ze naar binnen werkt :P

Brigitte
Door

Brigitte

op 16 Dec 2013

Dit suikervrije pakket wil ik graag aan mijn zoon geven. Hij begint te experimenteren met suikervrij eten, maar hij vindt het zo duur. Misschien leert hij dan hoe hij dit moet aanpakken. Zijn gezondheid is heel belangrijk voor mij.

joke
Door

joke

op 16 Dec 2013

Zou graag aan mijn zoon geven, want hij brengt mij ook wel eens een produkt dat ie dan weer heeft gevonden en er dol enthousiast mee aan komt. Kijk ma dit is voor jou.Dat proberen we dan samen.

Rianne de laat
Door

Rianne de laat

op 16 Dec 2013

Ik zou zelf graag dit pakket willen ontvangen, ten eerste omdat ik as zondag jarig ben en ten tweede omdat de meeste producten niet te verkrijgen zijn bij onze jumbo.

jelskek
Door

jelskek

op 16 Dec 2013

Gewoon lekker voor mezelf. Omdat ik blij en trots op mezelf ben dat ik het suikervrije en gezonde en natuurlijk deze site heb ontdekt en me hier helemaal goed bij voel. Zou heerlijk zijn om deze lekkere producten te winnen en lekker mee te experimenteren.

liza
Door

liza

op 16 Dec 2013

Deze zou ik heel graag zelf willen ontvangen. In het nieuwe jaar, een nieuwe start maken. Wie wil dat nou niet.Groetjes

Amy
Door

Amy

op 16 Dec 2013

Ik heb, ja ja zelfs mijn oma van 78 zo ver weten te krijgen om in januari 2014 de nieuwe suikervrije cursus van miss natural te bestellen. Ze heeft er helemaal zin in en ziet haar kleindochter als echte ondersteuning. (geeft me een goed gevoel!!!) Het lijkt me ontzettend leuk om haar als start dit suikervrije pakket cadeau te geven!

Renate Leek
Door

Renate Leek

op 16 Dec 2013

Ik zou dit pakket graag voor mijn vriendin willen winnen. Ze kan helaas niet meer werken omdat ze diverse chronische ziektes heeft zoals ME en Reuma. Daarnaast is er vorige jaar diabetes geconstateerd en een paar maanden geleden is naar voren gekomen dat ze een auto immuun ziekte heeft. Doordat ze niet kan werken moet ze samen met haar man van weinig inkomen rondkomen en kan ze het zich niet veroorloven om suikervrije producten te kopen.

Maaike
Door

Maaike

op 17 Dec 2013

Ik zou graag dit pakket voor mijn vriend willen winnen, omdat hij dan beloofd heeft mee te gaan doen met mij. Nu frusteert hij mij vaak door "ongezonde" tussendoortjes te kopen en dan te zeggen dat mag heus wel, valt wel mee hoe slecht dat is. Dit zou een mooie start zijn van een nieuw jaar.

michelle aalbregt
Door

michelle aalbregt

op 17 Dec 2013

Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mijn moeder die al een paar jaar probeert te leven zonder suiker ivm migraine klachten. Maar ze heeft nog steeds niet helemaal haar draai gevonden in niet-suiker land. Wat alternatieven zouden haar wel kunnen helpen. Ik zou haar graag daar kennis mee laten maken op een manier die voor haar weinig kost.

Hilde
Door

Hilde

op 18 Dec 2013

Hallo!Onlangs heb ik de cursus gevolgd van suikervrij eten, maar vind het soms nog wat moeilijk om te bepalen wat echt suikervrij is en wat niet. Welke suikers je dan toch nog mag eten en welke je beter laat. Met deze paketten weet je dan ineens dat je goed zit, dat is genieten!Groetjes,Hilde

Rita
Door

Rita

op 19 Dec 2013

Ohh wauwww!! Die zou ik graag willen winnen voor mijn dochter. Ze eet geen suikers en lactose en laat ze nou net een kerstpakket hebben gekregen met alleen maar 'zooi' erin. Dit zou een perfect vervangend 'kerstpakket' voor haar zijn!

Alina
Door

Alina

op 21 Dec 2013

Beste MissNatural redactie,Al een tijd geleden is het dat ik hier heb gepost, maar heb wel nog elke dag de website bezocht en nog steeds met grote interesse de posts gelezen! Een jaar geleden heb ik hier namelijk ook geschreven en misschien kunnen jullie het nog herinneren dat ik had verteld dat ik op dat moment heel erg hard aan het vechten was tegen mijn eetstoornis en heel graag mijn school wilde afmaken en terug wilde 'leven'. Nou, 1 jaar verder, en ik kan met een hele grote lach zeggen dat heel veel is uitgekomen! Ik heb eindelijk dan mijn school kunnen afmaken en ben nu een hele trotse student! Ik heb mezelf zo veel beter leren kennen en ben nu ook meer liefde voor mezelf gaan voelen en veel meer gaan waarderen (Wat ik vroeger helaas niet kon). Ik eet nog steeds gezond en natuurlijk, maar dat heeft mij juist geholpen om in gewicht aan te komen (in vergelijking met 2 jaar geleden zijn dat al 10 kilo erbij!) en nog steeds goed te voelen over mezelf. Ik weet nog heel goed dat mijn eerste 'lekkere tussendoortje' van jullie was die ik had gewonnen, de GoGreenBar!!(1,5 jaar geleden) Ik zat toen met trillende handen die reep open te maken, maar wilde het zo graag, en had het ook gewoon gegeten met een goed gevoel! (de 1e wel voor de helft, maar dat vond ik al een grote stap haha). En wat was hij lekker ;) Ik heb de verpakking nog steeds bewaard, omdat ik het echt een heel speciaal moment vond. Dus dank jullie wel nogmaals hiervoor. Nu ben ik veel verder en heb al zo veel ontdekt in deze wereld van gezonde voeding. Wat is het toch rijk! Het is nu voor mij ook een bewuste keuze geworden en een stijl van leven, niet een dieet. Ik zou het iedereen aanraden, want je gaat je er echt zo veel beter door voelen en vooral ook de geest die letterlijk herleeft. Ik zou dit pakket daarom heel graag aan mijn zus willen schenken, omdat zij nu best in een dip moment zit en zich heel slecht voelt over zichzelf. Ze wil graag gezond gaan leven, maar het lukt haar niet en ze weet ook helemaal niet waar ze moet gaan beginnen. In mijn strijd heeft zij mij heel erg geholpen en gesteund (en samen meegehuild), dus zou ik heel graag haar dit pakketje willen schenken als een mooie beginstart voor haar. Ik zou dit namelijk zelf helaas niet kunnen kopen, omdat ik van een klein studentenbudget nu moet leven haha, dus het zou echt ideaal zijn als ik dit voor haar kon winnen hier! Nou, dit was mijn motivatie eigenlijk! veel liefs, Alina

Alina
Door

Alina

op 21 Dec 2013

Beste MissNatural redactie,Al een tijd geleden is het dat ik hier heb gepost, maar heb wel nog elke dag de website bezocht en nog steeds met grote interesse de posts gelezen! Een jaar geleden heb ik hier namelijk ook geschreven en misschien kunnen jullie het nog herinneren dat ik had verteld dat ik op dat moment heel erg hard aan het vechten was tegen mijn eetstoornis en heel graag mijn school wilde afmaken en terug wilde 'leven'. Nou, 1 jaar verder, en ik kan met een hele grote lach zeggen dat heel veel is uitgekomen! Ik heb eindelijk dan mijn school kunnen afmaken en ben nu een hele trotse student! Ik heb mezelf zo veel beter leren kennen en ben nu ook meer liefde voor mezelf gaan voelen en veel meer gaan waarderen (Wat ik vroeger helaas niet kon). Ik eet nog steeds gezond en natuurlijk, maar dat heeft mij juist geholpen om in gewicht aan te komen (in vergelijking met 2 jaar geleden zijn dat al 10 kilo erbij!) en nog steeds goed te voelen over mezelf. Ik weet nog heel goed dat mijn eerste 'lekkere tussendoortje' van jullie was die ik had gewonnen, de GoGreenBar!!(1,5 jaar geleden) Ik zat toen met trillende handen die reep open te maken, maar wilde het zo graag, en had het ook gewoon gegeten met een goed gevoel! (de 1e wel voor de helft, maar dat vond ik al een grote stap haha). En wat was hij lekker ;) Ik heb de verpakking nog steeds bewaard, omdat ik het echt een heel speciaal moment vond. Dus dank jullie wel nogmaals hiervoor. Nu ben ik veel verder en heb al zo veel ontdekt in deze wereld van gezonde voeding. Wat is het toch rijk! Het is nu voor mij ook een bewuste keuze geworden en een stijl van leven, niet een dieet. Ik zou het iedereen aanraden, want je gaat je er echt zo veel beter door voelen en vooral ook de geest die letterlijk herleeft. Ik zou dit pakket daarom heel graag aan mijn zus willen schenken, omdat zij nu best in een dip moment zit en zich heel slecht voelt over zichzelf. Ze wil graag gezond gaan leven, maar het lukt haar niet en ze weet ook helemaal niet waar ze moet gaan beginnen. In mijn strijd heeft zij mij heel erg geholpen en gesteund (en samen meegehuild), dus zou ik heel graag haar dit pakketje willen schenken als een mooie beginstart voor haar. Ik zou dit namelijk zelf helaas niet kunnen kopen, omdat ik van een klein studentenbudget nu moet leven haha, dus het zou echt ideaal zijn als ik dit voor haar kon winnen hier! Nou, dit was mijn motivatie eigenlijk! veel liefs, Alina

linda
Door

linda

op 21 Dec 2013

Voor mijn moeder die zo goed bezig is met gezond eten en lijnen, om haar weer een extra steuntje in de rug te geven zodat weer vanalles lekkers kan maken, zonder zich er schuldig over te voelen!!

Ans
Door

Ans

op 22 Dec 2013

Voor mijn liefste ouders! Omdat ze het zo goed kunnen gebruiken, vooral nu! Mijn vader is ernstig ziek en mijn moeder heeft beginnende diabetes. Ik zou ze er graag blij mee maken en ze hiermee een steuntje in de rug willen geven! Kan nog lang niet zonder ze! Nooit te oud en nooit te láát om te stoppen met suiker!

Vanhoorne An
Door

Vanhoorne An

op 17 Dec 2014

Graag zou ik dit pakket cadeau geven aan m'n oma. Ze is moeilijk te been en ze moet suikervrij eten. Ze zou het enorm leuk vinden om eens een aantal nieuwe producten te leren kennen.Alvast hartelijk bedankt An

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading