datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Catherina gaat schrijven als Miss Natural!
04 juni 2012 
2 min. leestijd

Catherina gaat schrijven als Miss Natural!

Catherina gaat schrijven als Miss NaturalMijn naam is Catherina en ik ben 27 jaar, ik woon in Almere en ben getrouwd met Marcel, ik heb (nog) geen kinderen maar wel hele lieve katten. Ongeveer twee jaar geleden ben ik in contact gekomen met natuurvoeding door het boek van Amber Albarda. Ik vond het allemaal zo interessant dat ik me er verder in ben gaan verdiepen. Ik heb na het boek van Amber nog zo’n 10 andere boeken verslonden. Ik ben er zo door gefascineerd geraakt.

Mijn omgeving geef ik ook continu adviezen en tips hoe ze gezonder kunnen leven, hoe ze kunnen afslanken of hoe ze nog meer energie kunnen krijgen voor het sporten. Mensen komen ook vaak naar me toe om advies te vragen en als ik dan zie dat ze geholpen zijn dan word ik daar helemaal blij van.

Orthomoleculair voedingsdeskundige

Ik krijg er zoveel energie van dat ik heb besloten om daar professioneel ook iets mee te gaan doen. Vanaf oktober ga ik studeren aan de academie SOE voor orthomoleculair voedingsdeskundige en momenteel ben ik druk aan het studeren voor de opleiding medische basiskennis. Momenteel werk ik (nog) bij een grote energiemaatschappij op de online marketing afdeling, maar mijn droom is om binnenkort een eigen praktijk te openen.  Als je van je hobby je werk kan maken hoef je nooit meer te werken toch?!

Alleen biologisch vlees en veel superfoods

Ik eet zelf heel erg bewust en zo ben ik ook opgevoed, ik wil graag weten waar mijn voedsel vandaan komt.  Ik eet wel vlees (beperkt) maar ik haal mijn vlees op een biologisch-dynamische boerderij waar ik vertrouwd mee ben. Ik stop niet zomaar meer wat in mijn mond. Ik ben zelf ook heel erg bezig met Superfoods, ik maak dagelijks smoothies en probeer superfoods zoveel mogelijk te integreren in mijn maaltijden.

Catherina houdt van hardlopen en yogaGeen suiker, geen zuivel én geen brood

Ik heb me ook verdiept in de Raw food en probeer 70% van mijn voedsel rauw tot me te nemen. Verder houd ik me ook bezig met sportvoeding omdat ik ook veel sport, en heb me verdiept in voedingsmiddelen die een positieve invloed hebben op je huid en huidconditie omdat ik al een aantal jaar last heb van mijn huid. Ik eet mede daarom geen (chemische) suikers, geen zuivel en geen brood en sinds ik zo bewust eet en leef heb ik een stralende huid, tonnen energie, het gevoel dat ik de wereld aan kan, spring iedere morgen fris uit mijn bed en ben al 12 jaar niet ziek geweest.

Hardlopen en yoga

Ik ben fanatiek hardloopster en yogi en ben sinds een tijdje ook spiritueel bezig. Ik geniet van het leven, alles wat ik doe doe ik met mijn hart, ik hou ontzettend veel van dieren en de natuur en probeer ook zo bewust mogelijk om te gaan met het milieu.  Ik wil ontzettend graag iets betekenen voor deze wereld, hoe klein mijn aandeel ook mag zijn. Mijn mantra is: “Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen“.

Ik hoop dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan Miss Natural en zo nog meer mensen enthousiast kan krijgen voor een gezonde maar ook milieuvriendelijke levensstijl.

Wil je een reactie achterlaten? Dat zou ik erg leuk vinden.

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Angelique
Door

Angelique

op 04 Jun 2012

Hoi Catherina, leuk dat je voor Miss Natural gaat schrijven. Ik ben ook na het lezen van het boek van Amber "om" en ben me goed aan het inlezen, sinds kort ook over Raw Food. Ben erg benieuwd naar de stukjes die je gaat schrijven :-)

Miss Healthy
Door

Miss Healthy

op 04 Jun 2012

Hoi Catherina, Leuk je verhaal te lezen. Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat schrijven. Ik hoop er van te leren in ieder geval. Ik heb een vraagje: wat neem jij mee naar je werk als lunch - als je geen brood eet? Ik probeer af en toe een salade mee naar mijn werk te nemen, maar wat een gedoe. Misschien heb jij nog leuke ideeën?

Catherina Carvalho
Door

Catherina Carvalho

op 05 Jun 2012

Hoi Angelique en Miss Healthy, bedankt voor jullie leuke berichtjes! Ik neem in plaats van brood salades mee naar mijn werk, ik probeer het wel wekelijks af te wisselen. De ene keer eet ik een couscoussalade (met rozijnen, pijnboompitjes etc) en de andere keer een 'gewone'salade of spitskoolsalade of iets dergelijks. Weet je je hebt me meteen een leuk idee gegeven voor een artikel over lunchrecepten voor mee naar kantoor ;-) Groetjes, Catherina

Layla
Door

Layla

op 07 Jun 2012

Leuk Catherina, welkom bij Miss Natural! Ik ben zelf ook een groot fan van de boeken van Amber Albeda, je stuk is dan ook erg herkenbaar!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading