10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Cursus
18 december 2011 
2 min. leestijd

Cursus "40 dagen zonder Suiker"

Cursus 40 dagen zonder SuikerEindelijk is het zover! Na weken van voorbereiding is ons nieuwe project klaar. Dit alles naar aanleiding van de leuke reacties op het Feestdagen Receptenboek met suikervrije én zuivelvrije recepten voor Sinterklaas, Kerst en Oudejaarsavond. Schrijfster van dit heerlijke receptenboek is Sharon Numan samen met haar kwamen wij op het idee om een cursus te ontwikkelen gericht op suikervrij eten.

Na een half uur brainstormen kwamen op de naam van de cursus; 40 dagen zonder Suiker! Geweldig toch? Sharon kreeg namelijk veel vragen over wat je kan eten als je suikervrij eet, hoe je boodschappen moet doen en wat goede suikervervangers zijn. Een antwoord op al deze vragen én meer vind je in deze nieuwe cursus van Miss Natural!

“40 dagen zonder Suiker” start maandag 2 januari 2012

Een cursus waar je geen suiker gaat eten start je natuurlijk niet in de feestmaand december. Vandaar dat wij er voor hebben gekozen om met een grote groep te starten op maandag 2 januari 2012. Een goed begin van het nieuwe jaar!

Facebook communicty 40 dagen zonder SuikerZo kun jij samen met andere deelnemers ervaren wat een levensstijl zonder suiker met jou doet! Het voordeel van starten met een grote groep is dat je veel steun aan elkaar kunt hebben en elkaar kunt motiveren én eventueel adviseren.

Handig. Er is ook een speciale Facebook community pagina aangemaakt waar je contact kunt maken met andere deelnemers én ons vragen kunt stellen!

De 17 voordelen van 40 dagen zonder SuikerVoordelen van leven zonder suiker

 1. Veel meer energie
 2. Gewichtsverlies
 3. Stabiele bloedsuikerspiegel
 4. Stabieler dagelijks eetpatroon
 5. Betere huid
 6. Betere mondhygiëne
 7. Betere weerstand
 8. Mooier en gezonder haar
 9. Gezondere darmen
 10. Gezondere bloeddruk
 11. Gezondere nagels
 12. Loskomen van suikerverslaving
 13. Loskomen van eetbuien
 14. Meer ‘puur natuur’ eten
 15. Je zit lekkerder in je vel
 16. Je bent vrolijker
 17. Je voelt je merkbaar gezonder

Wist je dat geraffineerde suiker de oorzaak kan zijn van o.a.

ADHD, after dinner dips, agressiviteit, allergieën, alvleesklieraandoeningen, astma, artritis, buikpijn, cariës, chagrijnig zijn, chronische bijholteontsteking, constipatie, concentratieproblemen, darmklachten, depressie, diabetes, diarree, eczeem, futloos, gedragsstoornissen, hoofdpijn, hoog cholesterol, hypoglycemie, kanker, leveraandoeningen, maagzuur, migraine, minder immuniteit, nierziekten, opgezette buik, oververmoeidheid, osteoporose, reuma, schildklierproblemen, slapeloosheid, stemmingswisselingen,  stofwisselingsproblemen, stress, spijsverteringsproblemen, vaak griep & verkoudheid, verstoppingen, vitaminetekort, zenuwziekten.

Hoe zou je het vinden als je…

1.    Veel meer energie zou kunnen krijgen?
2.    Gedag zou kunnen zeggen tegen allerlei kwaaltjes?
3.    Een betere huid, gezondere nagels en haar zou krijgen?
4.    Je weerstand zou kunnen verbeteren?
5.    En… gewicht zou verliezen?

Aanmelden voor 40 dagen zonder Suiker

Begin het jaar 2012 goed en doe mee met “40 dagen zonder Suiker”.

Wij starten de cursus op maandag 2 januari, jij doet toch ook mee?

Handtekening Eva en Sharon

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
lydia
Door

lydia

op 19 Dec 2011

Super goed initiatief!! Misschien ga ik wel mee doen, even over nadenken. Leef al zo goed als suikervrij maar kan altijd beter, en met nieuwe goede tips! Leuk!

Kathy Temmerman
Door

Kathy Temmerman

op 19 Dec 2011

Ik heb me ingeschreven,direkt een 1e bonus ontvangen een E-boek met recepten voor kerst en nieuwjaar,maar...werkte niet. Ik klikte op de link en toen verscheen een blanco pagina. Kan de redactie dit even nakijken,want ik heb misschien iets verkeerd gedaan.

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 19 Dec 2011

Hoi Kathy, ik heb je net een e-mail gestuurd met daarin het Feestdagen Receptenboek. Veel plezier er van!

Kathy Temmerman
Door

Kathy Temmerman

op 19 Dec 2011

Bedankt Eva,ik heb het E-boek al bekeken,er staan allerlei lekkere recepten in. Dat er gekozen wordt voor een plantaardig alternatief voor melk,is dit omwille van de melksuikers?

Sharon Numan
Door

Sharon Numan

op 20 Dec 2011

Hai Kathy! Dit komt omdat ik persoonlijk naast suikervrij ook zuivelvrij eet. Je kunt de sojamelk gerust vervangen door gewone melk als je wil, en de sojaroom door ongezoete slagroom (staat volgens mij o.a. bij de houdbare melk). Succes! groetjes Sharon

MissMar
Door

MissMar

op 20 Dec 2011

Ik heb me ook aangemeld, ben al redelijk van de suiker af maar toch weer ff een opfrissertje en stimulans om vol te houden! Heb er zin in! Helaas werkt de link naar het receptenboek ook bij mij niet :(

Kathy
Door

Kathy

op 21 Dec 2011

Ik ben al eens aan het zoeken op internet en vond een site waar de bezoekers ook suikervrij "proberen" te eten. Ik ga er volledig voor gaan,maar het zal etiketten lezen worden,want zelfs in de bio/natuurvoedingswinkel zit in vele dagdagelijkse producten waar je het niet in verwacht suiker,tot nu,at ik producten met rietsuiker ipv geraffineerde suiker,maar dit is ook niet goed,dus uitkijken naar gezonde toegelaten alternatieve suikers!

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 22 Dec 2011

MissMar ik heb het Feestdagen Receptenboek naar je gestuurd per e-mail, fijne feestdagen!

Kevin
Door

Kevin

op 13 Feb 2013

Dit is echt een goeie cursus ik voelde me veel beter nadat ik het had afgerond.

Barbara
Door

Barbara

op 30 Apr 2013

Gefeliciteerd met de nieuwe koning, Wat jammer dat ik nu niet kan bestellen de cursus 40 dagen zonder suiker. Elke keer als ik vandaag met 50% korting wil bestellen loopt uw website vast. Heeft vast iets te maken met de kroning. Wilt u mij helpen om als nog met de korting de cursus te bestellen? mvg Barbara

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 01 May 2013

Barbara is het inmiddels nog gelukt? Zo niet, dan hoor ik het graag!

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.