datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

David Wolfe is back! 10 en 11 juni Seminar en Advanced Training in Amsterdam
24 maart 2017 
3 min. leestijd

David Wolfe is back! 10 en 11 juni Seminar en Advanced Training in Amsterdam

David Wolfe wordt beschouwd als ‘s werelds top-autoriteit op het gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods. In 2014 was hij voor het laatst in Nederland en in het weekend van 10 en 11 juni 2017 komt hij terug naar Amsterdam. Ben jij er ook bij?

Indiana Jones van de Superfoods

David “Avocado” Wolfe is de Indiana Jones van de superfoods en expert op het gebied van lang leven. Hij inspireert wereldleiders, atleten, bekende acteurs en artiesten en de echte superhelden van deze planeet; moeders! David Wolfe is een levend voorbeeld van wat het betekent om te doen wat je zegt op de weg naar steeds hogere niveaus van natuurlijke gezondheid en piek-prestaties. David Wolfe spreekt onder andere over supervoeding, optimaal leven door optimaal te eten, rauwe gezonde chocolade, natuurlijke genezing en hoe je de beste dag ooit kunt hebben (in zijn eigen woorden: “the best day EVER”). Hij is van mening dat elke ziekte omkeerbaar is en dat “je bent wat je eet.”

Baas over je eigen gezondheid

Als schrijver van de bestsellers ‘Eating for Beauty’, ‘The Sunfood Diet Success System’, David Wolfe on Raw Foods, Superfoods and Superherbs, ‘Superfoods: The Food and Medicine of the Future’ (Nederlandse editie: ‘Superfoods’) en zijn boek ‘Longevity Now’ versterkt en inspireert David Wolfe mensen om de baas te worden over hun gezondheid, zelfs tegen alle hedendaagse eisen in van milieuvervuiling en veranderde eetgewoontes.

Laat je inspireren!

David heeft ruim 22 jaar ervaring en kennis van de werking, chemie, en de core mechanica van het menselijk lichaam; hoe het lichaam wordt beïnvloed door de moderne stressoren van de snelle, overbelaste en onevenwichtige levensstijl van vandaag, wat letterlijk een ‘killer’ is voor onze schoonheid, gezondheid en een lang leven. Met zijn levenslange passie voor het inspireren van mensen om ‘De Beste Dag Van Hun Leven’ te hebben, heeft David de harten en geesten van honderdduizenden mensen over de hele wereld geraakt. Door het maken van eenvoudige, weloverwogen beslissingen, laat David ons zien dat we allemaal genieten van quality time voor onszelf en met onze familie, aangezien gezondheid ‘echte rijkdom’ is! Voor de Europa editie 2017 in Amsterdam worden er deelnemers uit 15 landen verwacht.

David Wolfe 10 en 11 juni 2017david-wolfe

Onderwerpen die aan bod komen zijn;

 • The Latest on Stem Cell Therapy
 • The Importance of Pure Water & Hydration
 • Superfood and Superherbs
 • Enhanced Performance, Energy & Stamina
 • Detoxification and Longevity Strategies
 • Eating for Beauty
 • Activating your Genius
 • Improving Memory
 • Goal Setting and the Holy Flow
 • Investigating our cosmography
 • Abundance Consciousness
 • Today is the best day ever!

Uniek en eenmalig event!

Omdat hij de komende jaren niet (i.i.g. niet vóór 2020) naar Nederland of andere Europese landen zal komen in verband met zijn verdere research, wordt dit weer een heel bijzonder event waar je echt bij wilt zijn!

Keuze uit 1 of 2 hele dagen

Om het Seminar van 10 juni en de Advanced Training op 11 juni beter te laten aansluiten op de wensen van de deelnemers, worden er deze keer 2 soorten tickets aangeboden. De Advanced Training op 11 juni zal daarom nog exclusiever zijn voor een klein groepje en gaat wat betreft de onderwerpen verder de diepte in.

Zaterdag 10 juni Seminar voor General en VIP deelnemers en zondag 11 juni exclusieve Advanced Training voor VIP deelnemers.

[tweetquote]Ga je mee naar David Wolfe 10 juni 2017?[/tweetquote]

Nu speciaal Miss Natural voordeel!

Het David Wolfe Seminar is dus 1 dag en er is een extra dag voor VIP deelnemers. Dit om zowel de diepte in te kunnen gaan voor een kleinere groep, alsmede het laagdrempelig genoeg te kunnen aanbieden voor een grotere groep. Miss Natural leden krijgen tijdelijk 50% korting op de tickets!

Reserveer hier jouw tickets >>>

Ben jij wel eens bij een event van David Wolfe geweest of heb je een van zijn boeken gelezen? Laat het ons weten in een reactie op dit bericht!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading