datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De 100 is in zicht!

Waar heb ik het over? Dat we allemaal de mogelijkheid hebben om in de nabije toekomst ouder te worden met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen of ‘gewoon’ door een natuurlijk levensstijl?

Nee, ik heb het over de bijna 100 blog berichten die er op deze website staan! Een mooi moment om eens even stil te staan bij alles waar Miss Natural voor staat.

Inspirerende berichten over de Natural Lifestyle

Sinds het allereerste artikel van Miss Natural op 3 april is er namelijk erg veel gebeurd. De echte start was voor mij medio augustus met de lancering van de Miss Natural App. Dat creëerde voor mij het doel om dagelijks voor nieuwe inspirerende berichten te zorgen. Wat heb je anders aan een App op je telefoon als je er niet dagelijks informatie vandaan kunt halen? Om dit doel te kunnen bereiken werd het redactieteam van Miss Natural aangevuld met geweldige schrijvers en onderzoekers die ik vandaag ook nog eens extra wil noemen.

Zij schrijven als Miss Natural en gaan voor jou op onderzoek

Graag stel ik het team van Miss Natural aan je voor! Allemaal delen ze dezelfde passie voor de Natural Lifestyle. Ik ben heel blij met dit team en bedank jullie voor alle mooie verhalen tot nu toe!

Ellen Bastiaanssen schrijft als Miss NaturalEllen Bastiaanssen

Vanuit haar wetenschappelijke achtergrond (opleiding biomedisch laboratoriumonderzoek) en kennis van orthomoleculaire voeding is een passie ontstaan voor natuurlijke leefstijl. Ze gaat dan ook graag op onderzoek uit naar informatie over natuurlijke producten om dit met jou te kunnen delen! Begin 2012 zal Ellen samen met Eva een nieuw concept lanceren genaamd Pro NaturElle.

Irene van Gent schrijft als Miss NaturalIrene van Gent

Irene van Gent is gek op gezond en lekker eten. Daarnaast woont en werk ze in het buitenland. Hierdoor ziet ze niet alleen veel van de wereld, maar proeft, eet en kookt ze uit alle windstreken. Irene heeft haar eigen kijk op eten. Ze gaat terug naar de basis van eten, kookt met alleen pure en verse producten en eet het liefst uit de regio en van het seizoen. Irene is een voorstander van Simpel, Snel en Smaakvol eten.

Christel Hoeflaken schrijft als Miss NaturalChristel Hoeflaken

Haar interesse in voeding en alles wat daarmee samenhangt begon halverwege de jaren ’90. Na een studie voedingsleer heeft zij de opleiding tot gewichtsconsulente gevolgt. Sinds 2008 heeft Christel, naast een baan als recruiter clinical trials, een praktijk als gewichtsconsulente. De laatste jaren is het voor haar belangrijk geworden om zo puur en gezond mogelijk te eten. Natuurlijk gaat ook zij wel eens “de fout in” maar dat is ook helemaal niet erg zolang de basis maar goed is. Christel houdt van lezen, mindfulness, yoga, powerwalken en nordic walken. Daarnaast heeft ze een aardige collectie van zo’n 500 boeken verzameld over onderwerpen als voeding, dieet en gezondheid.

Nanda de Ruijter schrijft als Miss NaturalNanda de Ruijter

Haar grootste passie is het inspireren van mensen om een fit leven te leiden. Nanda is eigenaar van 2 succesvolle bedrijven; Club Vit en Bootcamp Team. Ze is erg energiek, staat bekend als een enthousiaste motivator en heeft al talloze leden geïnspireerd als fitness instructeur en als Personal Trainer. Om meer te bewegen heb je een doel en discipline nodig, iets waarbij Nanda haar leden begeleid. Zij vindt het fantastisch om te zien dan de meeste mensen meer kunnen dan dat ze denken! Voor Miss Natural schrijft ze over beweging en motivatie.

Jessica Marrug schrijft als Miss NaturalJessica Marugg

Jessica heeft een passie voor gezonde voeding en beweging. Na haar studie Voedingstechnologie, werkt zij nu al 15 jaar met plezier bij levensmiddelenbedrijven. Daar heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van gezonde voeding en voedselveiligheid. Met haar eigen bedrijf, Jessica Werkt! geeft zij (stoel-)massage, voedings- en bewegingsadvies bij bedrijven, maar ook aan particulieren. Naast haar werkzaamheden voor Jessica Werkt!, is Jessica foodmanager bij een grote cateraar. Verder geeft Jessica pilates op een sportschool, loopt zij regelmatig hard en volgt yogalessen. In de zomer kan je haar ook tegen komen op skates of de mountainbike. Momenteel volgt zij de opleiding Leefstijl coach aan de Academie voor leefstijl en Gezondheid.

Anna Zanger schrijft als Miss NaturalAnna Zanger

Ooit begon Anna haar loopbaan als copywriter en journalist (na een studie Letteren). Na twaalf jaar in diverse functies in de (marketing)communicatie, begon Anna in 1998 voor zichzelf als coach en trainer. Een waardevolle verdieping van haar werk vond ze in de lichaamsgerichte benadering van de Peirsman CranioSacraal Academie. Na de eerste twee modules begon ze in haar coachingpraktijk het lichaam meer en meer bij sessies te betrekken. Inmiddels is zij natuurgeneeskundig therapeut met een eigen praktijk in Utrecht.

Sharon Numan schrijft als Miss NaturalSharon Numan

Sharon heeft zich de afgelopen jaren verdiept in de relatie tussen gezonde voeding en een goede gezondheid. Ze houdt zich met name bezig met suikervrij, zuivelvrij en biologisch eten met zo weinig mogelijk onnodige toevoegingen, puur natuur! Ze schrijft over haar ontdekkingen, ervaringen en nieuw gemaakte recepten op voedzo.nl. Sharon schrijft vanuit een praktisch uitgangspunt, met logisch nadenken, kritisch zijn en zelf ontdekken.

Ik hoop nog geruime tijd met jullie samen te mogen werken en heel veel mensen te kunnen inspireren tot een natuurlijke levensstijl.

De Fans en leden van Miss Natural

Al deze mooie verhalen schrijven we natuurlijk niet voor toevallige voorbijgangers. Miss Natural is niets zonder haar leden en fans! De eerste Miss Natural Fans melden zich aan op 19 augustus 2011 dit waren onder andere Whitney, Lisa, Ilse, Claudia, Karin, Patricia, Petra, Elly, Ruth, Astrid en Nousie, bedankt voor jullie enthousiasme vanaf het allereerste uur!

Er gebeurt veel met Miss Natural

Als je niets verplaats dan beweegt er ook niets! Mooie uitspraak is dat en oh zo waar. Daarom nog even alle facts op een rijtje.

  • 93 Blog berichten
  • 76 Reacties op berichten
  • 96 Pagina’s met artikelen
  • 304 Miss Natural leden
  • 189 Fans op Facebook
  • 1.1051 Volgers op Twitter
  • 596 Tweets
  • + 1 App

Leuk om te zien dat er in korte tijd veel beweging is en dat wij zo veel mensen mogen inspireren. En kan je nagaan, dit is nog maar het begin!

Wie wil het 100ste blog bericht als Miss Natural schrijven?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading