datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De Besmettingsmythe - Bestaan virussen eigenlijk wel?
25 maart 2023 
1 min. leestijd

De Besmettingsmythe - Bestaan virussen eigenlijk wel?

Kan een virus, waar virologen het over eens zijn dat het een onzichtbare, niet-levende microbe is, zoveel schade aanrichten? Misschien is er iets anders dat een rol speelt, iets dat de natuurlijke balans heeft verstoord en ons vatbaar heeft gemaakt voor ziekte.

Ziek worden van een virus

Dr. Thomas Cowan en Sally Fallon Morell voeren argumenten aan dat de oorzaak van ziekte gezocht moet worden in gifstoffen (inclusief stralingsbelasting) en een tekort aan voedingsstoffen.

Pandemie

De officiële verklaring voor de afgelopen pandemie (maart 2020) is een ‘gevaarlijk, infectueus virus’. Dit wordt gebruikt als excuus om alle mensen op de wereld op te sluiten in hun huizen, want dan zou het virus zich minder snel verspreiden.

Overdracht

Mondkapjes, afstand houden, antivirale middelen en vaccins worden ingezet omdat men ervan uitgaat dat piepkleine, niet-zichtbare virussen ernstige ziekte teweeg kunnen brengen en dat die overgedragen kunnen worden van mens op mens.

Besmetting

Het was Louis Pasteur die midden 1800 de medische gemeenschap ervan overtuigde dat besmettelijke microben ziekten veroorzaken. Later gaf hij toe dat de inspanningen om besmetting te bewijzen op niets waren uitgelopen. Dat is ook gebleken uit zijn inmiddels gepubliceerde dagboeken.

Verdienmodel

De toen opkomende farmaceutische industrie hield vast aan de eerdere theorie: virussen kunnen ziekten veroorzaken en zijn besmettelijk. Er was een nieuw verdienmodel gevonden.

Covid-19

Maar bestaan ‘virussen’ eigenlijk wel? Of is ziekte, zoals COVID-19, te wijten aan andere oorzaken, met name toxische leefomstandigheden?

De Besmettingsmythe

Bestsellerauteurs dr. Thomas Cowan en Sally Fallon Morell leggen het in dit boek De besmettingsmythe uit.

Peter Nieuwenhoven
Een absolute aanrader, nu ook in het Nederlands. Ik heb de Engelstalige versie ookOver de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading