10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

De Besmettingsmythe - Bestaan virussen eigenlijk wel?
25 maart 2023 
1 min. leestijd

De Besmettingsmythe - Bestaan virussen eigenlijk wel?

Kan een virus, waar virologen het over eens zijn dat het een onzichtbare, niet-levende microbe is, zoveel schade aanrichten? Misschien is er iets anders dat een rol speelt, iets dat de natuurlijke balans heeft verstoord en ons vatbaar heeft gemaakt voor ziekte.

Ziek worden van een virus

Dr. Thomas Cowan en Sally Fallon Morell voeren argumenten aan dat de oorzaak van ziekte gezocht moet worden in gifstoffen (inclusief stralingsbelasting) en een tekort aan voedingsstoffen.

Pandemie

De officiële verklaring voor de afgelopen pandemie (maart 2020) is een ‘gevaarlijk, infectueus virus’. Dit wordt gebruikt als excuus om alle mensen op de wereld op te sluiten in hun huizen, want dan zou het virus zich minder snel verspreiden.

Overdracht

Mondkapjes, afstand houden, antivirale middelen en vaccins worden ingezet omdat men ervan uitgaat dat piepkleine, niet-zichtbare virussen ernstige ziekte teweeg kunnen brengen en dat die overgedragen kunnen worden van mens op mens.

Besmetting

Het was Louis Pasteur die midden 1800 de medische gemeenschap ervan overtuigde dat besmettelijke microben ziekten veroorzaken. Later gaf hij toe dat de inspanningen om besmetting te bewijzen op niets waren uitgelopen. Dat is ook gebleken uit zijn inmiddels gepubliceerde dagboeken.

Verdienmodel

De toen opkomende farmaceutische industrie hield vast aan de eerdere theorie: virussen kunnen ziekten veroorzaken en zijn besmettelijk. Er was een nieuw verdienmodel gevonden.

Covid-19

Maar bestaan ‘virussen’ eigenlijk wel? Of is ziekte, zoals COVID-19, te wijten aan andere oorzaken, met name toxische leefomstandigheden?

De Besmettingsmythe

Bestsellerauteurs dr. Thomas Cowan en Sally Fallon Morell leggen het in dit boek De besmettingsmythe uit.

Peter Nieuwenhoven
Een absolute aanrader, nu ook in het Nederlands. Ik heb de Engelstalige versie ookOver de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.