Dennennaalden thee is een effectieve oplossing tegen virussen, parasieten en spike proteïne besmetting
26 mei 2021 
2 min. leestijd

Dennennaalden thee is een effectieve oplossing tegen virussen, parasieten en spike proteïne besmetting

In verschillende culturen op onze wereld zijn de gezondheid bevorderende eigenschappen van dennennaalden reeds bekend. Je kunt er eenvoudig thee van trekken of siroop van maken. Vooral de voorjaarsknoppen bevatten ontzettend veel belangrijke stoffen die kunnen helpen bij luchtwegaandoeningen. Denk aan verkoudheid, griep, keelontsteking, bronchitis en bijholte ontsteking. Maar het schijnt ook een heilzaam middel te zijn tegen de spike proteïne besmetting waar wij als ongevaccineerden (tussen de gevaccineerde) mee te maken kunnen krijgen.

Dennennaalden bevatten 5 x meer vitamine C dan citroen!

Dennennaalden waren vroeger een ontzettend goed middel tegen scheurbuik. Dennennaalden bevatten namelijk 5x meer vitamine C dan citroen. En dat uit een kop thee! Je kunt dennennaalden eenvoudig zelf oogsten. Ga hiervoor bij voorkeur in het vroege voorjaar naar het bos en zoek een gezond uitziende dennenboom met naalden. Waar je uiteraard goed bij kunt komen, het moet wel leuk blijven!

De dennennaalden kun je het hele jaar verzamelen maar hoe jonger hoe beter, en de naalden aan de top van de tak zijn de lekkerste.  Als je het lastig vind om de verschillende dennenbomen uit elkaar te halen dan kun je dit handige ezelsbruggetje gebruiken: de den heeft twee naalden die aan elkaar zitten (d van duo).


Dennennaalden thee als bescherming tegen biowapens

De angstaanjagende berichten over de spike eiwit proteïne die gevaccineerde mensen uitstoten maakt veel mensen die geen prikje (lees: genetisch experiment!) willen een beetje wanhopig.  Ik las op een buitenlandse website informatie over hoe dennennaalden daarin een belangrijke rol kunnen spelen als bescherming tegen deze lichaamsvreemde biowapens. Het tegengif van de besmetting schijnt namelijk al ruim 100 jaar bekend te zijn bij de elite.  En het is een goed bewaard geheim gebleven tijdens deze 'pandemie'.  Dennennaalden thee is een effectieve oplossing tegen virussen, parasieten maar ook tegen de effecten van de Nano deeltjes die wij als niet gevaccineerd kunnen inademen.  Het is dus een goed idee om dennennaalden te gaan oogsten en daar thee van te gaan drinken, preventief. Zeker als in het najaar de koudere maanden weer hun intrede doen en er nieuwe ziekteverwekkers ontstaan.

Dennennaalden thee recept

Gebruik voor 1 kopje dennen thee twee theelepels gehakte dennennaalden. Verwijder het vliesje voor het hakken. Giet er kokend water over heen en laat de thee afgedekt 15 minuten trekken. Je kunt het desgewenst zoeten met honing of je voegt er nog een paar schijfjes dun geschilde biologische citroenschil aan toe. De smaak zal je verrassen. Als je snipverkouden bent of grieperig bent laat de dennennaalden dan zeker een half uur goed trekken voordat je het opdrinkt, hoe geconcentreerder de smaak hoe beter! En als je bij het drinken van de thee ook nog eens een goede intentie uitspreekt ben je al helemaal goed bezig. Proost!

Ga jij deze thee proberen?


BRON: PINE TEA: Possible Antidote for Spike Protein Transmission 

Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho en ik ben sinds 2020 kindervoedingscoach en orthomoleculair therapeut. In mijn praktijk Gezondmetkids vanuit Amstelhoek (vlakbij Uithoorn) begeleid ik zowel online als offline: gezinnen, kinderen en vrouwen die willen werken aan hun gezondheid.
Annick
Door

Annick

op 27 May 2021

hallo, waar zou je dennenthee kunnen kopen?

Pamela
Door

Pamela

op 27 May 2021

Bij Jacob Hooij, vandaag had ik geluk. Het is snel uitverkocht. Succes!

Catherina Carvalho
Door

Catherina Carvalho

op 27 May 2021

bij de onlinedrogist of holland & barrett. maar ik heb ook al zitten kijken en overal was het uitverkocht nu. Je zou het ook in het bos zelf kunnen oogsten :) Groetjes, Catherina namens Eva

Ingrid
Door

Ingrid

op 03 Jun 2021

Zou dennentinctuur ook kunnen?

Lianne
Door

Lianne

op 03 Jun 2021

Ik heb vorige week een zak vol dennennaalden in het bos geplukt, en maak er nu elke dag thee van. Een handje vol in de dubbelwandige theepot en gedurende de dag neem ik er een kop thee van. Zoals je schrijft is het belangrijk om ons als ongevaccineerden te wapenen tegen besmetting. Ook heb ik gelezen dat het helpt om bloedproppen tegen te gaan n.a.v. shedding. Lianne

Emmy
Door

Emmy

op 04 Jun 2021

Ik woon bij een dennenbos en heb er met deze warmte heerlijke ijsthee van gemaakt. Is ook nog eens goed tegen dorst.

Gerrie
Door

Gerrie

op 08 Jun 2021

Welke soort dennenboom kan je gebruiken? Er zijn namelijk ook giftige soorten

Yvonne
Door

Yvonne

op 13 Jun 2021

Dennennaalden die met zijn tweeën aan elkaar zitten. Ezelsbruggetje is dennennaalden:duo. En misschien is 2 kopjes per dag wel voldoende, tenzij de persoon heel vatbaar is voor elke griep die langs komt de één heeft meer weerstand dan de ander.

m.w
Door

m.w

op 09 Jun 2021

hoeveel koppen dennennaalden thee op een dag moet je dan drinken om jezelf te beschermen?

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
arrow_drop_up arrow_drop_down