Dennennaalden thee is een effectieve oplossing tegen virussen, parasieten en spike proteïne besmetting
26 mei 2021 
2 min. leestijd

Dennennaalden thee is een effectieve oplossing tegen virussen, parasieten en spike proteïne besmetting

In verschillende culturen op onze wereld zijn de gezondheid bevorderende eigenschappen van dennennaalden reeds bekend. Je kunt er eenvoudig thee van trekken of siroop van maken. Vooral de voorjaarsknoppen bevatten ontzettend veel belangrijke stoffen die kunnen helpen bij luchtwegaandoeningen. Denk aan verkoudheid, griep, keelontsteking, bronchitis en bijholte ontsteking. Maar het schijnt ook een heilzaam middel te zijn tegen de spike proteïne besmetting waar wij als ongevaccineerden (tussen de gevaccineerde) mee te maken kunnen krijgen.

Dennennaalden bevatten 5 x meer vitamine C dan citroen!

Dennennaalden waren vroeger een ontzettend goed middel tegen scheurbuik. Dennennaalden bevatten namelijk 5x meer vitamine C dan citroen. En dat uit een kop thee! Je kunt dennennaalden eenvoudig zelf oogsten. Ga hiervoor bij voorkeur in het vroege voorjaar naar het bos en zoek een gezond uitziende dennenboom met naalden. Waar je uiteraard goed bij kunt komen, het moet wel leuk blijven!

De dennennaalden kun je het hele jaar verzamelen maar hoe jonger hoe beter, en de naalden aan de top van de tak zijn de lekkerste.  Als je het lastig vind om de verschillende dennenbomen uit elkaar te halen dan kun je dit handige ezelsbruggetje gebruiken: de den heeft twee naalden die aan elkaar zitten (d van duo).


Dennennaalden thee als bescherming tegen biowapens

De angstaanjagende berichten over de spike eiwit proteïne die gevaccineerde mensen uitstoten maakt veel mensen die geen prikje (lees: genetisch experiment!) willen een beetje wanhopig.  Ik las op een buitenlandse website informatie over hoe dennennaalden daarin een belangrijke rol kunnen spelen als bescherming tegen deze lichaamsvreemde biowapens. Het tegengif van de besmetting schijnt namelijk al ruim 100 jaar bekend te zijn bij de elite.  En het is een goed bewaard geheim gebleven tijdens deze 'pandemie'.  Dennennaalden thee is een effectieve oplossing tegen virussen, parasieten maar ook tegen de effecten van de Nano deeltjes die wij als niet gevaccineerd kunnen inademen.  Het is dus een goed idee om dennennaalden te gaan oogsten en daar thee van te gaan drinken, preventief. Zeker als in het najaar de koudere maanden weer hun intrede doen en er nieuwe ziekteverwekkers ontstaan.

Dennennaalden thee recept

Gebruik voor 1 kopje dennen thee twee theelepels gehakte dennennaalden. Verwijder het vliesje voor het hakken. Giet er kokend water over heen en laat de thee afgedekt 15 minuten trekken. Je kunt het desgewenst zoeten met honing of je voegt er nog een paar schijfjes dun geschilde biologische citroenschil aan toe. De smaak zal je verrassen. Als je snipverkouden bent of grieperig bent laat de dennennaalden dan zeker een half uur goed trekken voordat je het opdrinkt, hoe geconcentreerder de smaak hoe beter! En als je bij het drinken van de thee ook nog eens een goede intentie uitspreekt ben je al helemaal goed bezig. Proost!

Ga jij deze thee proberen?


BRON: PINE TEA: Possible Antidote for Spike Protein Transmission 

Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho en ik ben kindervoedingscoach en orthomoleculair therapeut. In mijn praktijk begeleid ik zowel online als offline: gezinnen, kinderen en volwassen die willen werken aan hun gezondheid. Die meer energie willen en een hoger gezondheidsniveau willen bereiken met behulp van natuurlijke voeding en suppletie. www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl catherina@gezondmetkids.nl
Annick
Door

Annick

op 27 May 2021

hallo, waar zou je dennenthee kunnen kopen?

Pamela
Door

Pamela

op 27 May 2021

Bij Jacob Hooij, vandaag had ik geluk. Het is snel uitverkocht. Succes!

Catherina Carvalho
Door

Catherina Carvalho

op 27 May 2021

bij de onlinedrogist of holland & barrett. maar ik heb ook al zitten kijken en overal was het uitverkocht nu. Je zou het ook in het bos zelf kunnen oogsten :) Groetjes, Catherina namens Eva

Ingrid
Door

Ingrid

op 03 Jun 2021

Zou dennentinctuur ook kunnen?

Lianne
Door

Lianne

op 03 Jun 2021

Ik heb vorige week een zak vol dennennaalden in het bos geplukt, en maak er nu elke dag thee van. Een handje vol in de dubbelwandige theepot en gedurende de dag neem ik er een kop thee van. Zoals je schrijft is het belangrijk om ons als ongevaccineerden te wapenen tegen besmetting. Ook heb ik gelezen dat het helpt om bloedproppen tegen te gaan n.a.v. shedding. Lianne

edie marinus jan verduijn
Door

edie marinus jan verduijn

op 07 Jul 2021

hoi ik ben blij voor een mogelijke oplossing tegen schedden ,maar nog blijer dat er ook mensen zijn die zich hier mee bezig houden om zich te wapenenen in deze strijd.alvast bedank.

Emmy
Door

Emmy

op 04 Jun 2021

Ik woon bij een dennenbos en heb er met deze warmte heerlijke ijsthee van gemaakt. Is ook nog eens goed tegen dorst.

Tara
Door

Tara

op 30 Jun 2021

Emmy, kan je me vertellen waar het dennenbos ligt? Alvast bedankt.

Gerrie
Door

Gerrie

op 08 Jun 2021

Welke soort dennenboom kan je gebruiken? Er zijn namelijk ook giftige soorten

Yvonne
Door

Yvonne

op 13 Jun 2021

Dennennaalden die met zijn tweeën aan elkaar zitten. Ezelsbruggetje is dennennaalden:duo. En misschien is 2 kopjes per dag wel voldoende, tenzij de persoon heel vatbaar is voor elke griep die langs komt de één heeft meer weerstand dan de ander.

m.w
Door

m.w

op 09 Jun 2021

hoeveel koppen dennennaalden thee op een dag moet je dan drinken om jezelf te beschermen?

Colette
Door

Colette

op 19 Jun 2021

De naalden van Jacob Hooy, zijn die niet Gamma bestraald dan? (de cbd zou wel bestraald zijn), waardoor de werking nagenoeg nihil is. Dank alvast voor je reactie.

Gretha
Door

Gretha

op 20 Jun 2021

Waarom moet je het vliesje verwijderen?

Es
Door

Es

op 24 Jun 2021

Wat bedoel je met vliesje?

José
Door

José

op 25 Jun 2021

Ik heb vandaag voor het eerst de thee gemaakt maar heb nu wel wat buikpijn. Is dat een normale reactie? En Kan ik het ook straks in een thermoskan meenemen naar het werk om me te beschermen tegen de spike eiwitten? En hoeveel is dan genoeg?

Catherina
Door

Catherina

op 28 Jun 2021

Probeer het nog een keer een klein kopje thee om te kijken hoe je erop reageert. het zou niet moeten namelijk. Ja natuurlijk kan je dat meenemen, iedere dag een kopje thee helpt al :)

Franka de Laat
Door

Franka de Laat

op 03 Jul 2021

Hoe lang kun je de dennennaalden bewaren of kun je ze drogen? Maar hoe?

catherina
Door

catherina

op 06 Jul 2021

ja je kan ze drogen! Dat zou ik sowieso doen. In het zonlicht of op hele lage temperatuur in de oven (onder de 40 graden). Of onderste boven hangen in een donkere ruimte werkt ook goed :)

Rene
Door

Rene

op 17 Jul 2021

Hallo, moet je de dennennaalden eerst wassen? ivm luchtvervuiling als de den langs een drukke weg staat bijvoorbeeld?

Jolanda
Door

Jolanda

op 19 Jul 2021

Je kunt ook Familie thee gebruiken daar zit ook dennennaalden in.. ik heb hem afgelopen week gekocht bij de kruidenbaron, omdat de gewone dennennaalden thee nergens meer verkrijgbaar lijkt.

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
arrow_drop_up arrow_drop_down