datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De Miss Natural Awards Vakprijs: jullie favoriete merken en inspirator!
11 mei 2014 
in Events
3 min. leestijd

De Miss Natural Awards Vakprijs: jullie favoriete merken en inspirator!

Tijdens de Miss Natural Awards 2014 werden er voor het eerst meer prijzen uitgereikt dan voorgaande jaren. Niet alleen de 10 genomineerden voor ‘Miss Natural 2014’ leverden de strijd om een begeerde titel, er werden ook vakjury prijzen uitgereikt aan natuurlijke merken en bekende inspirators.

Met deze vakprijs voor de retail wil Miss Natural de verkrijgbaarheid van natuurlijke en biologische producten stimuleren. De voorwaarden waar de merken/producten aan moeten voldoen zijn; biologisch gecertificeerd, zonder geraffineerde suiker en E-nummervrij. En de winnaars zijn…

Miss Natural leden kozen hun favoriet

Voor de Miss Natural vakjury prijzen werd een lijst van 15 merken en namen per categorie samengesteld aan de hand van de antwoorden die Miss Natural leden gaven tijdens het Grote Miss Natural Boodschappenonderzoek dat eerder dit jaar werd gehouden. Op de lijst van 15 merken lieten wij jullie vervolgens stemmen en daar is een definitieve top 5 met genomineerden per categorie uitgekomen. Tot en met 18 april 2014 konden jullie je stem uitbrengen op jouw favoriet in elke categorie. Tijdens de Miss Natural Awards 2014, op zaterdag 19 april, werden de winnaars bekend gemaakt van elke categorie.

De winnaars

Uit alle categorieën werd 1 winnaar gekozen. Helaas konden niet alle merken aanwezig zijn tijdens de Miss Natural Awards 2014, om hun prijs in ontvangst te nemen: een uniek  Miss Natural kookschort. Degenen die hun prijs nog niet hebben gekregen, krijgen binnenkort bezoek van Eva van Zeeland.

Favoriete food merk

De winnaar in de categorie ‘Favoriete food merk’ is geworden: Yogi Tea.

Bij Miss Natural zijn we al jaren fan van Yogi Tea, en niet voor niets! De producten van Yogi Tea worden zeer bewust gemaakt, met vakkundig samengestelde ingrediënten. Hun filosofie stamt uit de Ayurveda, waarin zintuiglijk genot samenkomt met een uitgebalanceerde benadering van algeheel welbevinden. Yogi Tea wil de beste ingrediënten bieden en tegelijkertijd de natuurlijke hulpbronnen van de aarde beschermen.

Feijo Blesgraaf van Yogi Tea was op 19 april 2014 aanwezig bij de Miss Natural Awards en kreeg een uniek Miss Natural kookschort overhandigt van Eva van Zeeland.

De nummers 2 t/m 5 zijn:

2. Bio+
3. Ekoland
4. TerraSana
5. Lima

Favoriete shop

De winnaar in de categorie ‘Favoriete shop’ is geworden: EkoPlaza.

Biologische voeding is geen optelsom van voedingswaarden die de maag vult, maar is echt smaakvol eten dat ons daadwerkelijk voedt. Het is bovendien prettig te weten dat de biologische producten van EkoPlaza vaker van regionale afkomst zijn en dus minder voedselkilometers hebben afgelegd. Ze proberen dit steeds transparanter voor je in beeld te brengen, zodat je weet wat je eet en waar het vandaan komt. En dat alles voor de juiste prijs!

De nummers 2 t/m 5 zijn:

2. De Tuinen
3. Albert Heijn
4. Marqt
5. Jumbo

Favoriete kids merk

De winnaar in de categorie ‘Favoriete kids merk’ is geworden: Organix Goodies.

Organix Goodies zijn lekkere en verantwoorde tussendoortjes gericht op baby’s en peuters. Hun ‘No Junk Promise‘ staat garant voor lekkere én goede voeding gemaakt met de beste kwaliteit biologische ingrediënten zonder onnodige toevoegingen, zoals kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen.

De nummers 2 t/m 5 zijn:

2. TerraSana
3. Billy’s Farm
4. HiPP
5. Allos

Favoriete beauty merk

De winnaar in de categorie ‘Favoriete beauty merk’ is geworden: Weleda.

Weleda is een onderneming waar medewerkers geïnspireerd werken aan een betere wereld. Begonnen in 1921 als farmaceutisch laboratorium met een eigen geneeskruidentuin en tegenwoordig wereldwijd als producent van antroposofische (zelfzorg)geneesmiddelen en puur natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. Wie kent Weleda niet?

De nummers 2 t/m 5 zijn:

2. Cattier-Paris
3. Dr. Hauschka
4. Amanprana
5. Dr. Organic

Favoriete clean merk

De winnaar in de categorie ‘Favoriete clean merk’ is geworden: Ecover.

Bij Ecover vinden ze je huis en thuis erg belangrijk! Ze dragen gezond schoonmaken dan ook hoog in het vaandel. De doeltreffende Ecover producten worden met zorg samengesteld. Mét plantaardige grondstoffen en wat slimme wetenschap, maar zonder onnodige schadelijke stoffen. Zo kan jij met een gerust hart de was of de vaat doen.

Vorige week is Eva van Zeeland bij Ecover langs gegaan om hun prijs te overhandigen.

De nummers 2 t/m 5 zijn:

2. Lilly’s Eco Clean
3. AH Puur & Eerlijk
4. Klok Eco
5. Froggy Ecological

Favoriete inspirator

De winnaar in de categorie ‘Favoriete inspirator’ is geworden: Rens Kroes.

Geboren en getogen in Friesland te midden van een prachtig landschap, heeft Rens Kroes haar passie voor gezonde voeding opgebouwd. Dit kwam mede dankzij haar ouders die biologische en eerlijke voeding voorschotelden. De opa van Rens was de eerste biologische boer van Friesland en haar oma was een kruidenvrouw; dankzij deze kennis is haar moeder inmiddels ook voedingsdeskundige en is het Rens dus met de paplepel ingegoten. Tijdens haar puberteit groeide de interesse in voeding, en is zij zich daarin gaan verdiepen. Ze verliet Friesland voor New York, beleefde een paar inspirerende jaren en is daar nog met regelmaat te vinden. Ze heeft een tijd in een obesitaskliniek gewerkt en woont en studeert tegenwoordig voor voedingsdeskundige en hormoontrainer in Amsterdam, waar zij als voedingscoach mensen adviseer in het aanpassen van hun voedingspatroon en lifestyle.

De nummers 2 t/m 5 zijn:

2. Amber Albarda
3. Alex van der Werf
4. Jesse van der Velde
5. Juglen Zwaan

Op wie heb jij gestemd voor de Miss Natural Awards vakprijzen?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading