10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

De Miss Natural hoogtepunten van 2013
30 december 2013 
4 min. leestijd

De Miss Natural hoogtepunten van 2013

Het einde van het jaar is in zicht. Tijd voor een terugblik naar de meest interessante, inspirerende, leuke en belangrijke momenten van Miss Natural in 2013! Het afgelopen jaar hebben we weer veel nieuwe dingen op de agenda gehad, zoals cursussen, webinars en natuurlijk veel nieuwe artikelen. En niet te vergeten een enorme stijging in het aantal leden en bezoekers. Hier zijn we dan ook behoorlijk trots op. Lees hier de Miss Natural hoogtepunten van 2013!

Jaar van erkenning

2013 was voor Miss Natural een jaar van erkenning. De site en de cursussen werden veelvuldig genoemd in kranten en tijdschriften en het aantal bezoekers steeg tot wel 200.000 per maand. En het aantal blijft groeien!

De erkenning van Miss Natural bleek niet in de laatste plaats uit de nominaties voor een tweetal veelbetekenende awards: de telegraaf VROUW Awards en de VIVA 400. Bij beide awards bleef het lang spannend. De telegraaf VROUW Award ging uiteindelijk naar Care for Women. In de VIVA 400 eindigde Miss Natural maar liefst in de top 5 van onze categorie. Wat waren we trots!

Het Natuurlijk Spreekuur

In maart 2013 kwam Miss Natural met het ‘Natuurlijk Spreekuur’. Vanaf toen werd er bijna wekelijks een live spreekuur via de webcam georganiseerd. De eerste paar keren voornamelijk samen met orthomoleculair arts Geiske de Ruig die gespecialiseerd is in de werking van de darmen, ontgifting en voedselintoleranties. Later kwamen er meer thema’s aan bod, zoals leven zonder suiker, emotie-eten en natuurlijke huidverjonging. En wat waren deze webinars (en zijn ze nog steeds) populair. We hopen je ook in het nieuwe jaar weer verder te helpen met onze Natuurlijke Spreekuren!

De Miss Natural Awards 2013

Op zaterdag 20 april werd voor de tweede keer de Miss Natural Awards georganiseerd. Nog uitgebreider, leuker en inspirerender dan de eerste! De dag, die plaatsvond op een prachtige locatie in het midden van het land, werd gevuld met geweldige lezingen van Albert Sonnevelt, Geiske de Ruig, Yvonne van Stigt en Richard de Leth. De winnares van de Miss Natural Awards werd Mayke Teurlings, die nog altijd zeer actief is als Miss Natural en volgens ons nog steeds aan het nagenieten is.

Nieuwe cursussen

In 2013 heeft Miss Natural weer een aantal leuke en interessante nieuwe cursussen gelanceerd. Wat dacht je van het Natural Detox Plan, waarmee je op een toegankelijke manier je lichaam en geest leert schoon te maken? Ook de cursus ‘Koken zonder E-nummers‘ bleek een zeer welkome toevoeging aan het aanbod van Miss Natural. Heel wat leden hebben deze cursussen al met succes afgerond.

Met de cursus ‘Optimaal gezond met suikers‘ werd een heel nieuwe kant van suiker belicht. Naast de geraffineerde suikers, die we bij Miss Natural het liefst proberen te vermijden, werd gesproken over essentiële suikers die wij tekort komen in onze voeding en nodig blijken te zijn om je gezondheid significant te verbeteren. Voor veel mensen was deze cursus een openbaring.

In november werd de laatste cursus van Miss Natural, ‘Natuurlijke huidverjonging in 28 dagen‘, gelanceerd en ook daar zijn al vele enthousiaste reacties op gekomen. Natuurlijk gaan we ervoor om het cursusaanbod van Miss Natural in 2014 nog veel verder uit te breiden. Te beginnen met de vernieuwde cursus over suiker, ‘Natuurlijk! Suikervrij‘.

Natuurlijk leven op Ibiza

In oktober organiseerde Miss Natural voor het eerst een Inspiratie en Relaxweek op Ibiza. Verblijven op een prachtige eiland, midden in de natuur, even helemaal tot rust komen, leuke mensen ontmoeten en genieten van de ondergaande zon. Maar ook: meer leren over Paleo voeding en koken, deelnemen aan een wijnproeverij, een total body scan ondergaan en persoonlijk voedingsadvies. Dat alles was mogelijk tijdens deze week, wat voor veel mensen een prachtige ervaring bleek te zijn. Lees hier het verslag van Eva.

Miss Natural On Tour

Vanaf november 2013 komt Miss Natural, onder de noemer ‘Miss Natural On Tour’, naar alle hoeken van Nederland om workshops te geven over natuurlijk eten en leven. Elke keer op een andere locatie en met een andere spreker geven we je de meeste actuele en interessante informatie over alles wat met de natuurlijke levensstijl te maken heeft. Helemaal gratis!

De eerste On Tour workshop was op 9 november 2013 in Zaandam op het hoofdkantoor van Vitals, waarbij alles werd besproken over voedingssupplementen. De tweede gratis workshop op 7 december ging over natuurlijke schoonheid van binnenuit. En ook in januari zullen we je weer gaan verrassen met een interessante lezing!

Wat was jouw Miss Natural hoogtepunt van 2013?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.