datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De wereld zien met je ogen dicht... Ja, dit kan!
10 april 2024 
2 min. leestijd

De wereld zien met je ogen dicht... Ja, dit kan!

Wist je dat we de wereld om ons heen kunnen ZIEN terwijl we een lichtdicht masker dragen? Ik sprak met Iris Huizing over de mogelijk om te kunnen zien met je ogen dicht. We bezitten allemaal deze gave en kunnen dit activeren. 

Iris is moeder van vier prachtige kinderen en binnen de leergemeenschap Metaal Kathedraal begeleid zij kinderen bij het her-ont-dekken en ervaren van hun heldere zicht en doe ik samen met Patrick Botte en Dan Winter EEG onderzoek naar ons ware potentieel.

Zien met je ogen dicht


In balans brengen van je brein

Het terug vinden van onze natuurlijke heldere vermogens herstelt de balans in ons brein en versterkt de connectie met ons hart en intuïtie wat maakt dat we onze volle potentie weer kunnen gaan ervaren en Heel-Heid op alle lagen van ons Zijn terugbrengen. Fysiek, mentaal en spiritueel. In onszelf en in de wereld om ons heen. We komen letterlijk terug bij Zinnen!

Kinderen kunnen hun heldere zicht vrij gemakkelijk ervaren omdat hun brein nog aardig werkt zoals het de bedoeling is: in balans. Voor ons volwassenen is het een uitnodiging tot heling en ont-spanning van alle belemmerende overtuigingen die we in ons leven opdeden en het laten ont-spannen van onze overmatig actief geworden linker hersenhelft (ratio) zodat onze rechter hersenhelft haar bedoelde plaats weer kan innemen. Wij mogen ons de kunst van het ‘onbevangen ervaren’ en speels onderzoek weer herinneren. De kinderen zijn daarin onze leraren!

Muse app en hoofdband

Een handig hulpmiddel voor het in balans brengen van je brein is de Muse App en hoofdband. In ons gesprek heeft Iris het hier ook over. Bij het dragen van de Muse hoofdband geeft de Muse app je real-time audiofeedback op basis van je hersenactiviteit, waardoor je leert hoe je je geest kunt beheersen en meer controle en focus kunt krijgen.


Workshop in Metaal Kathedraal

Zelf ontdekken? Tijdens een workshop deelt Iris haar inzichten over wat in haar ogen belangrijk is bij de begeleiding van kinderen van alle leeftijden. Ze biedt praktische handvaten gebaseerd op de informatie en inzichten die zij heeft opgedaan via verschillende leerscholen en methodieken. Ook ga je directe ervaring opdoen en spelenderwijs oefenen met de maskers en onze intuïtie.

Kennis maken met je eigen licht

Aan het eind van de dag heb je kennis gemaakt met je eigen Licht, begrijp je de principes van heelheid en ben je toegerust om jezelf en ook anderen in hun ont-dekkingsreis te begeleiden en samen verder op avontuur te gaan. 

Voor wie!

Voor ouders, leerkrachten, therapeuten, coaches en onderzoekers. Voor iedereen met een jong, open en nieuwsgierig hart die wil bijdragen aan het herstel van ons eigen en collectieve Bewust Zijn op aarde.

Praktisch

De workshop vindt plaats van 10.00 – 17.00 uur in een fijne binnenruimte en op het mooie landgoed van Metaal Kathedraal.

Metaal Kathedraal
Rijksstraatweg 20
3545 NA Utrecht

Telefoon 030-2374060

Data workshop

  • Vrijdag 26 april 2024
  • Vrijdag 3 mei 2024 (ik ben er bij!)
  • Vrijdag 17 mei 2024

De kostenbijdrage voor de ervaringsdag is 150 euro per persoon. Hierin is een verduisterend masker en het ondersteunende cursusmateriaal, lunch, koffie, thee en vitaal water inbegrepen èn je ondersteunt de groei van de leergemeenschap!

Wil je deelnemen? 

Een dag vol spel, ervaring, kennis, inzicht en wetenschap waarin je begeleid wordt bij het ervaren van je eigen heldere vermogens en een praktische handreiking krijgt om jezelf en eventueel ook anderen te begeleiden.

Aanmelden kan hier >>

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading