datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Doen jullie het ook samen? Dit is jullie nieuwe uitdaging!
26 augustus 2013 
4 min. leestijd

Doen jullie het ook samen? Dit is jullie nieuwe uitdaging!

Deze hele week bieden wij je bij Miss Natural de mogelijkheid om samen te starten met een nieuwe uitdaging… Een natuurlijke levensstijl! Want samen starten is toch veel leuker? Bovendien kun je elkaar motiveren, samen boodschappen doen en lekker samen koken. Hoe leuk is dat!

Naast het feit dat samen starten leuker is, is het nu ook nog eens voordeliger. Van maandag 26 t/m zaterdag 31 augustus kun je namelijk voor de prijs van 1 cursus starten met 2! Met wie doe jij het samen?

Kies jullie nieuwe uitdaging

Deze geweldige tijdelijke aanbieding geldt maar liefst voor alle cursussen van Miss Natural. Samen met je vriendin, partner, moeder, zus, of collega kun je kiezen uit de volgende uitdagingen:

 • 40 dagen zonder Suiker
  De welbekende cursus van Miss Natural, waarbij je in 40 dagen leert hoe je gezond, fit en energiek door het leven kunt gaan, door slechts 1 ingrediënt weg te laten… namelijk suiker!
 • 40 dagen zonder Brood
  Steeds meer mensen kiezen ervoor om geen of minder brood te eten, omdat ze zich er beter bij voelen. In deze cursus leer je hoe je deze overgang kunt maken in 40 dagen en welke heerlijke broodvervangers er allemaal zijn.
 • Miss Natural Mama
  Als je zwanger bent of pas bevallen dan heb je vaak heel veel vragen. Je wilt immers alles goed doen en de beste mama zijn voor je baby. Als je van plan bent om je baby zo natuurlijk mogelijk op te voeden dan is deze cursus over biologische en gifvrij opvoeden bedoeld voor jou!
 • Het Natural Detox Plan
  Met het Natural Detox Plan van Miss Natural kun je zelf de vele voordelen van ontgiften ontdekken en ervaren. Binnen 6 weken voel je je energieker en zul je merken dat je veel minder last hebt van de klachten en kwaaltjes die je voorheen had.
 • Optimaal Gezond mét Suikers!
  Je zou bijna vergeten dat er ook goede suikers zijn! En juist die zogenaamde essentiële suikers, die komen wij tekort in onze voeding. Met deze cursus ga je de wetenschap van gezonde suikers ontdekken en kun je jouw gezondheid vrij eenvoudig zelf significant verbeteren!
 • Your Sugerless Holiday
  Ideaal voor als je nog op vakantie gaat! Met deze cursus laat Miss Natural je zien dat je ook tijdens de vakantie verantwoorde keuzes kunt maken en zeker niet in gewicht hoeft aan te komen.


Met wie kun je het samen doen?

Samen starten aan een nieuwe uitdaging is altijd leuker dan alleen. Je kunt elkaar steunen, inspireren en motiveren en er gezellig met elkaar voor zitten om jullie ontwikkelingen te bespreken. Dat kan natuurlijk met iedereen die je maar wilt (mits hij of zij natuurlijk ook toe is aan een nieuwe uitdaging)!

Hoelang heb jij het nou al met je zus over suikervrij eten? Zijn jij en je collega de broodlunch allebei zat? Verwachten je partner en jij een kindje en wil je leren hoe je biologisch en gifvrij kunt opvoeden? Of willen jij en je vriendin samen een nieuwe, energieke start maken na de zomervakantie met een Detox? Het kan allemaal!

Vraag het via Facebook!

Zit jij op Facebook en degene met wie jij een nieuwe start wil maken ook? Gebruik dan een van onderstaande afbeeldingen om hem of haar uit te nodigen om samen met jou een van de online cursussen van Miss Natural te gaan doen! Of laat al jullie Facebookvrienden weten dat jullie samen een nieuwe uitdaging aangaan!

Hoe doe je dat? Simpel:

 • Klik op de afbeelding naar keuze. Deze opent nu in een nieuw venster, in het juiste formaat.
 • Sla de afbeelding naar keuze op. Dit doe je door er met je muis op te staan en op je rechter muisknop te klikken en te kiezen voor ‘Opslaan als…’. Sla het op in een mapje waar je het makkelijk terug kunt vinden.
 • Ga naar je facebookpagina en klik in je timeline op ‘foto’. Klik op ‘foto’s/ video opladen’ en kies de afbeelding die je zojuist hebt opgeslagen.
 • Zet boven de foto een leuke tekst als: “Wil jij het samen met mij doen?“, of “Ga je samen met mij een nieuwe uitdaging aan?” en plak er de link van dit artikel bij. Of schrijf bijvoorbeeld “Wij gaan samen deze nieuwe uitdaging aan!” met daarbij de link van jullie online cursus naar keuze.
 • Daarna ‘tag’ je de persoon waarmee je de cursus wilt gaan doen met het icoontje linksonder de foto (profiel met een +).

   

Spelregels “Wij doen het samen”

Je kunt nu samen starten met een van de Miss Natural online cursussen naar keuze en daarvoor betaal je slechts voor 1 persoon! Een mooie deal toch?! Dit zijn de eenvoudige spelregels:

 1. Jullie doen samen dezelfde cursus, zie hier het aanbod >>>
 2. Bij aankoop geef je bij stap 5 “bestelling afronden” in het opmerkingenveld de volledige naam en het e-mail adres van jouw vriend(in) in (zie de afbeelding hieronder).
 3. Eén persoon doet de betaling, jullie verrekenen onderling het voordeel.
 4. De cursus start direct na aankoop, later starten is dus niet mogelijk.

Bekijk in de Miss Natural E-learning shop welke uitdaging jij samen aangaat en start het nieuwe seizoen met jouw natuurlijke levensstijl!

Met wie ga jij het samen doen?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
linda
Door

linda

op 26 Aug 2013

Wie wil er met mij samen doen?

Kim
Door

Kim

op 28 Aug 2013

Linda, welke wil je doen? Ik ben wel erg geïnteresseerd in het Natural Detox Plan. Wil je met mij samen doen? Zo niet, wie Detoxt er met mij mee?

Linda
Door

Linda

op 28 Aug 2013

40 dagen zonder suiker!groetjes, linda

Angela
Door

Angela

op 29 Aug 2013

Linda, ja!! Ik twijfel nog maar wil t wel heel graag!! Ik twijfel of t wel haalbaar voor me is in t gezin... Ik zou ook pas vanaf 8 sept kunnen starten.. Gr. Angela

Linda
Door

Linda

op 29 Aug 2013

Hoi Angela,Ik wil graag dat mijn moeder dit doet ipv mij (ik eet al zonder suiker etc!) Maar volgens mij twijfelt ze ook nog. volgens mij kan de cursus niet later beginnen, zie spelregels. Ik weet ook niet waarom het niet later kan, de mails kun je altijd bewaren toch?

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading