datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ik doe een EMB bloedtest, om te kijken welke tekorten en onbalansen ik heb.
01 juni 2022 
2 min. leestijd

Ik doe een EMB bloedtest, om te kijken welke tekorten en onbalansen ik heb.

Aangezien ik een intense periode achter de rug met veel stress en ook in korte tijd twee keer goed ziek ben geweest, laat ik mijn bloed onderzoeken op tekorten, onbalansen en verstoringen. Dat doe ik met de EMB bloedtest die Catherina aanbied in haar natuurgeneeskundige praktijk. Met je auto ga je ook ieder jaar naar de keuring. Je onderhoudt je auto, tankt er goede brandstof in en zorgt dat ie schoon blijft.  Zo zou je ook met je eigen lichaam om moeten gaan.  Niet alleen met goede natuurlijke voeding. Soms heeft je lichaam ook een steuntje in de rug nodig met supplementen.

Wat is de EMB bloedtest?

Deze bloedtest verschilt met het reguliere bloedonderzoek die je bij de huisarts kunt laten doen, die je overigens ook niet altijd zomaar krijgt. Je bloed word ook onder een microscoop bekeken met het blote oog en holistisch via een bioresonantie apparaat. De EMB bloedtest maakt het mogelijk om met een paar druppels bloed uit de vinger, uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam.  Voedingsstoffen tekorten, tekorten in vitaminen en mineralen maar ook voedingsintoleraties worden inzichtelijk (voor gluten, zuivel, soja, suiker, varkensvlees, zoetstof, e621). Je krijgt inzicht in hormonale verstoringen, lichamelijke belastingen zoals leverbelasting, darmen, insuline en nog veel meer.

Na de uitslag aan de slag met een persoonlijk behandelplan!

Met de uitslag van de uitgebreide bloedtest kan Catherina nog gerichter aan de slag met jou klachten! En kan ze voor jou een uniek behandelplan samenstellen. Ieder mens is namelijk uniek en reageert weer anders. Door middel van de EMB bloedtest kan je eenvoudig een totaalbeeld krijgen van je lichamelijke conditie. Zo sporen we eenvoudig blokkades op in de energiestroom van het lichaam en krijg je inzicht in intoleranties, mineralen, vitamines tekorten en kan er een diagnose worden gesteld naar de oorzaak van de klachten.

Ik laat mijn bloed ook testen op tekorten in deze video

In deze video kun je zien hoe ik samen de EMB test afneem met Catherina op afstand via Zoom. De EMB test is namelijk eenvoudig zelf af te nemen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de EMB test bij Catherina bestellen, gezamenlijk het formulier invullen en dan via een Zoom call de EMB onder toeziend oog bij jezelf afnemen.  Of als je in de buurt woont, bij haar langskomt in de praktijk. De testset dien je vervolgens dezelfde dag nog in te sturen naar het laboratorium in het bijgeleverde doosje.  En dan is het afwachten op de uitslag!

Uitslag van mijn EMB bloedtest

 Na twee weken kreeg ik de uitslag en nam ik op 2 mei deze video op waarin Catherina mij verteld welke vitaminen en mineralen ik mag aanvullen. Ik blijk ook nog een aantal ongenodigde gasten te hebben.

Dit zijn alle supplementen die ik nu gebruik:

- Elke Dag multi van Vitals
- Vitamine C1000 mg van Vitals
- Vrouwenformule PRO van Vitals
- Magnesium 100 mg van Vitals
- Berberine 500 MG van Vitals (voor de parasieten)
- B12 Combi 6000 met folaat en P-5-P van Vitakruid
- Alkalische Thee van Alka
- Greens van Alka
- Visolie van Eqology


Ontvang met code: missnatural direct 20% korting op alle supplementen bij Vitals. Wil je ook met een EMB bloedtest snel inzicht hebben in jouw lichamelijke verstoringen en onbalans en een op maat gemaakt advies ontvangen? Kijk dan op de website van orthomoleculair therapeut Catherina Carvalho


Heb jij al weleens een EMB bloedtest gedaan? Of ben je het van plan?Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading