10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Erg dankbaar kijk ik terug op het afgelopen half jaar stage bij Miss Natural
05 februari 2020 
2 min. leestijd

Erg dankbaar kijk ik terug op het afgelopen half jaar stage bij Miss Natural

Afgelopen half jaar (september 2019 – januari 2020) heb ik, Meike 18 jaar, stage gelopen bij Miss Natural Lifestyle. Hierbij heb ik Eva ondersteund op het gebied van Media Vormgeving. In mijn stageperiode heb ik veel voorbij zien komen. Allereerst het leven als zakenvrouw maar daarnaast ook het leven als huisvrouw en moeder van 3 kinderen, een druk leventje dus.

Mijn 1e dag

Op mijn 1e dag had ze al een heel to do lijstje voor me klaarliggen. Onderaan dat lijstje stond welkom. Eva vertelde mij dat ik dat niet mocht vergeten. Dit ben ik ook niet vergeten want welkom heb ik me zeker de gehele periode gevoeld. Eva stond overal voor open. Zo vroeg ze vaak wat ik nog wilde leren of wilde doen.

Afgelopen half jaar

Gedurende dit afgelopen half jaar heb ik veel verschillende zaken mogen doen. Denk hierbij aan het veranderen van een huisstijl, het bijwerken van de website, het bijhouden van de social media, het ontwerpen van een babyboekje en als laatste het mogen vormgeven van een magazine. Met alles wat ik heb mogen doen, ben ik erg gegroeid op vakinhoudelijk gebied zoals in de behendigheid bij het Adobe pakket of aan zaken uitwerken aan de hand van een Visual Identity.

Persoonlijke groei

Het meest ben ik gegroeid op het persoonlijke vlak. Ik heb in deze periode veel geleerd op het gebied van keuzes maken. Ik liep, zonder dat ik me daar bewust van was, met veel dingen rond die ik nog af moest ronden. Hierbij heeft Eva erg geholpen door mij meerdere tips te geven. Als eerste tip vertelde ze mij dat ik mocht gaan herinneren hoe iets is begonnen, waarom je in de eerste instantie voor iets hebt gekozen. Als je dat doet dan komt het juiste antwoord meestal al naar boven.

Luisteren naar mijn gevoel

Daarnaast gaf ze me de belangrijkste tip: Ben niet bang om naar je gevoel te luisteren, 9 van de 10 keer zit dit goed. Met deze laatste tip ben ik het door deze ervaring zeker mee eens. Zo zat ik niet op mijn plekje in mijn studie en had ik een veel te druk leventje. Ergens wist ik dit al lang, maar door Eva ben ik dit ook gaan accepteren en naar mijn gevoel gaan luisteren. Hieruit bleek dat er actie nodig was. Zo ben ik gestopt met 1 van mijn baantjes en ben ik teruggegaan naar mijn vorige opleiding. Dit was voor mij een hele opluchting!

Ondanks dat er is gebleken dat dit vak niet helemaal in mijn straatje past, heb ik een hele fijne samenwerking gehad met Eva en ben ik haar erg dankbaar voor mijn persoonlijke groei die ik dit half jaar heb gemaakt.

Veel liefs, Meike

Wil je ook stage lopen bij Miss Natural? Bekijk dan hier de mogelijkheden!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Anonymous
Door

Anonymous

op 05 Feb 2020

Lieve Meike,Dat is snel gegaan! Niet alleen de stageperiode, maar ook jij bent super snel! Je weet in zeer korte tijd enorm veel werk te verrichten. Je bent zelfs nog sneller dan ik ben, terwijl mijn stagebegeleider mij ooit een orkaan noemde!Toch kan ik je aanbevelen om meer rust te gaan nemen in je werk en leven. Het leven is geen race en je loopt het risico om jezelf letterlijk voorbij te rennen met alle gezondheidsgevolgen van dien. Rust en afstand nemen geeft meer inzicht. En weet dat een stoptrein ook aankomt op zijn bestemming, dus stap wat vaker uit de hoge snelheidstrein. Vertrouw op jezelf en luister naar je lichaam en gevoel, altijd!Je bent sociaal, snel van begrip en komt met leuke suggesties en concepten. Heel goed dat je nu je hart gaat volgen door te kiezen voor de andere studierichting en een bijbaan minder.De stageperiode heb ik als erg prettig ervaren, jouw hulp was zeer welkom!Ik wens je heel veel plezier en succes met de nieuwe opleiding.Veel liefs,Eva van Zeeland

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.