Natuurlijke Kappers
Schoonheidsspecialisten
Biologische Tandarts
Therapeuten
Gilded Reverie Lenormand

Gilded Reverie Lenormand

De Gilded Reverie Lenormand is een specifieke set van Lenormandkaarten ontworpen door Ciro Marchetti. Ciro Marchetti staat bekend om zijn prachtige illustraties en heeft met de Gilded Reverie Lenormand een moderne draai gegeven aan de traditionele Lenormandkaarten.

De Gilded Reverie Lenormand bestaat uit 36 kaarten met rijke, gedetailleerde afbeeldingen die een mix zijn van traditionele Lenormand-symbolen en moderne kunst. Elk van de kaarten heeft unieke illustraties die de traditionele Lenormand-symboliek behouden, maar met een eigentijdse flair.

Overzicht alle kaarten

Bekijk hier een overzicht van alle Gilded Reverie Lenormand kaarten.

tarot-kaarten

tarot-kaartenToekomst voorspellen

Net als bij andere Lenormanddecks worden de kaarten van de Gilded Reverie Lenormand gebruikt voor waarzeggerij en het verkrijgen van inzicht in verschillende aspecten van het leven. De kaarten kunnen worden gecombineerd in legpatronen om antwoorden te bieden op specifieke vragen of om algemene richtlijnen te geven voor situaties.

Als je vragen hebt over specifieke kaarten uit de Gilded Reverie Lenormand of als je hulp nodig hebt bij het interpreteren van bepaalde kaartcombinaties, laat het me dan weten!

reading

Ben jij een Lifestyle Changer!