datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Handig: kant-en-klare Detox Sappen bestellen + Kortingscode!
09 september 2014 
3 min. leestijd

Handig: kant-en-klare Detox Sappen bestellen + Kortingscode!

Ondertussen ken je de gezondheidsvoordelen van het dagelijks drinken van groene smoothies en slow juice sappen misschien wel en probeer je dit ook toe te passen in je drukke levensstijl. Maar net als ik zul je er niet altijd de tijd voor vinden (of maken) om een vers groente en/of fruitsapje te maken. Voor al die momenten is het heel erg handig dat bedenker en oprichter van Frecious, Roos Nauta, is opgestaan en ons in deze behoefte voorziet.

Eind 2010 raakte Roos geïnspireerd door het boek ‘In 28 dagen van Gifbelt naar Tempel’ van Detox-Coach Jacqueline van Lieshout. Het volgen van deze uitgebreide detox maandkuur gaf zóveel energie, kracht en geluk dat ze is begonnen om dit te delen. En dat is inmiddels leuk uit de hand gelopen en heeft Roos het bedrijf Frecious waarin zij dagelijks honderden flesjes vers geperst sap levert door heel het land. En niet zomaar sappen! De sapjes zijn echt heel erg lekker, bevatten een mega hoeveelheid voedingsstoffen en hebben ook nog eens geweldige verpakkingen en namen.

Zet je Turbo aan met vers Tarwegrassap

Tarwegrassap, maar dan net wat lekkerder, dit is het nieuwste sapje in de uitgebreide collectie van Frecious. Het slow juice sap bevat twee shots tarwegras, kokoswater, duindoorn en rode biet. Smaakt nog steeds naar tarwegras (drop-achtig), maar je hebt wel een mega energizer te pakken! Zo kun je met volle kracht vooruit; je bloed transporteert alle voedingsstoffen, zuurstof en voert toxische stoffen af. Het hoge gehalte aan chlorofyl in tarwegras zorgt voor extra aanmaak van rode bloedcellen. Gevolg? Meer energie en een betere afvoer van afvalstoffen! Goed om te weten: een shot Sweet Grass een echte craving-killer is! Door het complete pallet aan voedingsstoffen maakt het korte metten met zoetbehoefte. Dus voor de mensen met onstilbare trek, ik daag je uit om te ervaren wat tarwegrassap voor je doet!

Toversap slow juice voor kinderen

Drinken jouw kinderen versgeperste groente -en fruitsappen? Speciaal voor de kleintjes die niet van bietjes houden is er Toversap. Door de de frisse smaak van de blauwe bes proef je geen bietjes meer, maar krijg je ze wel binnen! Naast dat blauwe bessen bomvol weerstand-verhogende antioxidanten zitten, zijn ze ook heel goed voor de spijsvertering en kunnen ze zelfs de eetlust verhogen. Handig voor als je jouw kleine meer groente wil laten eten!

Lekker in je vel met een Blije Buik!

Deze zomer kwam Frecious met nog meer fijne nieuwe sappen zoals Daily Digest. Dit gele sapje is een mix van gele paprika, zuurkool, appel, ananas, citroen en kurkuma. Wauw, wat een mooie combinatie! Zuurkool is een gefermenteerde groentesoort, boordevol goede bacteriën (lactobacilli). Zonde om dood te koken! Ze zijn hard nodig, want we hebben er steeds minder van in onze darmen. Ook van de andere ingrediënten is bekend dat ze goed bijdragen aan een betere spijsvertering.

Dag afvalstoffen, hallo Frisse Energie!

Ook nieuw is Wonder Weeds. Deze juice bestaat uit komkommer, appel, selderij, limoen, vlierbloesem, brandnetel, zevenblad, gember, paardenbloemblad en duindoorn. Ja, je leest het goed met het onkruid zevenblad! Ik had daar mijn tuin bij mijn vorige woning vol van staan. Onkruid is hardnekkig spul, maar zit barstensvol voedingsstoffen. Zeker een superfood! Dus waarom wieden als je kunt oogsten? Er zijn verschillende soorten onkruid verwerkt in dit sapje. De ingrediënten hebben een zeer zuiverende (ontgiftende) werking.

Win Actie: Weekkuur van 21 sappen t.w.v. €89,-

Speciaal omdat ik nu bezig ben met Clean Start 21 dagen detox heb ik geregeld dat ik een van jullie blij mag maken met een complete weekkuur aan detox sappen! Deze kuur heeft een totale waarde van €89,- en je mag zelf de smaken samenstellen. Heel handig om eens een milde detox kuur te doen waarbij je gewoon blijft eten. Je drinkt dan 3 sappen per dag, een half uur vóór elke maaltijd.

Wil je kans maken op deze weekkuur aan detox sappen? Laat dan in een reactie op deze pagina achter welke gezondheidsvoordelen jij wilt gaan ervaren of van welke klachten je af wilt komen door het drinken van groente -en fruitsappen. Uit alle reacties zal ik een winnaar kiezen.

De winnaar is geworden: Marianne Geerlings! Gefeliciteerd, de Frecious detox kuur komt naar je toe!

Drink jij kant-en-klare sappen?

Handtekening-Miss-Natural

Doe ook mee met de 21 dagen Groene Smoothie Challange!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Lotte Keeris
Door

Lotte Keeris

op 09 Sep 2014

Lijkt me heerlijk!!! En zou zeker een uitkomst zijn aangezien zelf sappen maken heel veel werk is...

Evita
Door

Evita

op 09 Sep 2014

Helemaal van deze tijd om op een snelle manier toch alle goede voedingsstoffen binnen te krijgen. Met o.a. als resultaat een sterk immuunsysteem, energie en een mooi huid. Proost!✨

Lydia
Door

Lydia

op 09 Sep 2014

Heerlijke sappen , ik maak en of koop deze geregeld! Graag wil ik mijn vriendin hiermee verblijden! Ze begint net met gezond eten en leven, en zoals je weet alle begin is moeilijk :) ik merk dat het sappen echt nog een brug te ver is. Hiermee ga je scoren! Dat laatste zetje voor haar!

Heleen
Door

Heleen

op 09 Sep 2014

Lijkt mij ideaal. Naast de detox voordelen In ieder geval minder inkoop en voorbereidingsstress en meer tijd voor mijzelf :)

Renate Jalving
Door

Renate Jalving

op 09 Sep 2014

Met alle goede en gezonde stoffen in deze sappen EN de tijdsbesparing in de keuken en daardoor meer relaxtijd hoop ik dat mijn reumatische klachten minder gaan worden!

monique
Door

monique

op 09 Sep 2014

Heb mijn sappenkuur net afgerond. Wat een verschil! Ik was een stuiterballetje, zoveel energie. Zit vol goede voornemens om dit gevoel zo lang mogelijk vast te houden. Dit geweldige pakket maakt het wel heel makkelijk om nog eens dunnetjes de detox over te doen!

Maaike
Door

Maaike

op 10 Sep 2014

Zoals ik op facebook al schreef ik wil zeker meedoen! Dus bij deze. Heerlijk om op een gemakkelijke zoveel verschillende smaken te proberen en ik heb zo maar eens het idee dat ik hiermee mijn man zover kan gaan krijgen om ook mee te doen. Dat zou pas winst zijn!!

hanneke
Door

hanneke

op 10 Sep 2014

Dit zou echt een uitkomst zijn. Meer tijd om te relaxen en voor nr het werk minder stress om alles klaar te krijgen. Het lijkt me super om uit te mogen proberen, ik heb nu 2 jaar een candida en volg ruim 1 jaar een dieet ik hoop dat deze detox een extra boost geeft om sneller te herstellen en de ingrediënten die in de sapjes zitten zullen dat zeker doen!!

Jolien
Door

Jolien

op 10 Sep 2014

In zou graag het voordeel voor mijn buik ervaren omdat ik vaak krampen in mijn darmen heb en kamp met diarree. Denk dat ik wel een boost daar kan gebruiken!

seo plugin
Door

seo plugin

op 09 Mar 2017

Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. http://www.SEORankingLinks.xyz" rel="nofollow">Seo Plugin

amy
Door

amy

op 10 Sep 2014

Hoewel het woord kant-en-klaar ook weer niet zo aantrekkelijk klinkt, het in een plastic (?) fles zit... zou ik het wel willen proberen om de energie boost na die week te ervaren!

Jiske
Door

Jiske

op 10 Sep 2014

Wow! Dat zou geweldig zijn als ik zo'n kant-en-klaar pakket zou winnen. Ben nu bezig met de '21 dagen detox'. En hoe leuk ik het vind om in de keuken te staan, het vraagt wel heel veel tijd. Vooral als je ernaast werkt en kinderen hebt. Dus kant-en-klaren sappen zou betekenen lekker ook tijd voor mezelf en voetjes omhoog

Marijke Bogaerts
Door

Marijke Bogaerts

op 10 Sep 2014

Ik heb al enkele keren de flesjes van Frecious besteld. Ze zijn heerlijk, maar nogal prijzig, dus ik probeer ze met mijn sapcentrifuge na te maken. Maar ik krijg ze niet zo lekker als hun dat kunnen. Daarom wil ik wel een kansje maken om ze te winnen. Ik voel me met het drinken ervan wel lekker fit. Maar inderdaad, het is best wel een werk.

Cindy
Door

Cindy

op 10 Sep 2014

Wauw wat lijkt me dat heerlijk ik heb nog nooit zoiets geprobeerd maar maak het vaak zelf! Zou super zijn op deze manier kennis ermee te maken:)

Iris
Door

Iris

op 10 Sep 2014

Wat een uitvinding! Ik moet 's ochtends altijd om half vijf op voor mijn werk en ik heb dan geen tijd om de sappen voor die dag vers te maken. Dus dit zou wel een oplossing zijn en smaken klinken ook heel erg goed!

Ester
Door

Ester

op 10 Sep 2014

Klinkt heerlijk! En wat een uitkomst op de drukke dagen! Lijkt me fantastisch om deze sappen te mogen proberen tijdens de detox. Hopelijk krijg ik na de 21 dagen Clean Start meer energie en minder hoofdpijn. En daar zouden deze handige sappen wel eens aan bij kunnen gaan dragen :-)

Linda
Door

Linda

op 10 Sep 2014

Te gek! Heel graag!

Brigitte
Door

Brigitte

op 10 Sep 2014

Wat zal dat als geroepen komen. Al langer tijd erg aan t klungelen met gezondheid. Schildklier en burn-out Lijkt mij een goeie stap naar gezondheid en blij worden van een kadootje.

Susanna
Door

Susanna

op 10 Sep 2014

Hey Eva, ik ben sinds 3 maanden oververmoeid en mijn energielevel is op dit moment erg laag. Met moeite breng ik deze dagen door. Maar ik blijf sterk want ik weet dat het goed gaat komen. Ik ben hiervoor uiteraard naar de huisarts geweest en ik krijg professionele hulp. Ik zou graag willen ervaren of ik misschien van zo'n sapkuur weer meer energie krijg, want mijn energie is ver te zoeken. Verder eet ik gezond, gevarieerd, regelmatig en zo weinig mogelijk suiker. Ook beweeg ik voldoende en zorg ik voor genoeg ontspanning. Heb je misschien ook nog andere tips voor mij voor meer energie? Groetjes Susanna

Aukje
Door

Aukje

op 10 Sep 2014

Ik probeer graag een keer een week de sappen van Frecious, voor een schone start zo richting de herfst. Ik ben nogal een snoepkont, goed moment om dit weer een beetje in te dammen!

Nicolien de Graaff
Door

Nicolien de Graaff

op 10 Sep 2014

Wat super vet!! Het zou voor mij echt ideaal zijn om dit te proberen. Maak vaak 's ochtend wel een smoothie maar dit lukt niet altijd. Het zou daarom super zijn om dit pakket te winnen; gezonde sapjes en hierdoor meer energie om in mijn laatste studiejaar te knallen!

Janneke
Door

Janneke

op 10 Sep 2014

Hi! Het lijkt me echt heel fijn om een kuur cadeau te krijgen omdat ik na de vakantie wel wat stofjes uit mijn lichaam wil hebben! Ik heb nog nooit een detox gedaan, dus dit lijkt me juist een fijne opstart om het een keer te proberen! Ik ben 27 jaar en ik ben super geinsprireerd aan het raken in gezonder eten, ik lees er veel over, via miss naturel op fb al een tijdje maar ook andere sites. Goed dat het steeds bekender word gemaakt! Ga zo door! Liefs, Janneke

laura
Door

laura

op 10 Sep 2014

Ik doe ook graag mee, heel spannend

Rianne
Door

Rianne

op 10 Sep 2014

Helaas moet onze Slowjuicer weer voor reperatie opgestuurd worden binnenkort. Een keertje niet persen is best fijn maar ik ga de sapjes wel missen. Ik hoop heel erg dat ik deze saploze dagen kan vullen met deze Frecious sapjes!

Tanja van Veenendaal
Door

Tanja van Veenendaal

op 10 Sep 2014

Dit zou echt super handig zijn. Ik heb alopecia areata. Een auto immuun 'ziekte'. Artsen kunnen er niets mee, dus ik hoop met voeding mijn hormonen en immuunsysteem weer in balans te brengen en hopelijk dat de klachten verminderen of zelf weg gaan. Deze sapjes zouden een uitkomst zijn, vooral voor 's morgens en naar het werk. Ik doe al mee met de 21 daagse detox. Het zou me enorm veel tijd besparen en ik ben er wel erg nieuwsgierig naar. Ik zou deze sapjes gaan gebruiken na de 21 daagse detox, om zo door te gaan met deze leefstijl.

Jennifer
Door

Jennifer

op 10 Sep 2014

Wil ik heel graag uitproberen !!!!

Esther
Door

Esther

op 10 Sep 2014

Ik zou deze detox-kuur zo ontzettend graag willen winnen. Ik heb enorm last van mijn stoelgang en vaak hoofdpijn door het drukke leven wat ik lijd. Ik vind zo'n sapkuur te duur om zelf aan te schaffen, dus ik hoop dat ik dit eens mag proberen als ik win! Ik ga heel hard duimen ;)...

Jelle
Door

Jelle

op 10 Sep 2014

Geweldig!!! Ik zou de kant-en-klare sapkuur graag willen winnen en er mee rondgaan bij health centra. Ik ben bezig met het opzetten van mijn eigen catering bedrijfje met healthy food & drinks en ben van plan hier sportscholen mee langs te gaan om ze te voorzien van goede voeding en smoothies. De sappen van Frecious passen hier perfect bij! Zou geweldig zijn om de sappen van Frecious te kunnen vertegenwoordigen!

Menja
Door

Menja

op 12 Sep 2014

Stap voor stap ben ik bezig mijn voedingspatroon te veranderen en bewust te kiezen voor gezonde voeding. Miss Natural was voor mij de eerste stap in die goede richting. Elke stap is er een, maar het moet vooral leuk en lekker blijven. Ik hoop veel mensen in mijn omgeving net zo enthousiast te maken. Een complete weekkuur aan detoxsappen zou voor mij nog een stap zijn in de goede richting. Meer energie, kracht en geluk, daar ga ik voor!

Henny
Door

Henny

op 10 Sep 2014

Oh, ben al heel lang van plan eens te gaan detoxen. Ik gun mezelf de tijd alleen niet om deze sappen zelf met verse ingrediënten te maken en stel het dus steeds weer uit. Dit is wel een hele mooie manier om de knoop toch eens door te hakken en mezelf te verlossen van overtollige ballast, waardoor ik mezelf waarschijnlijk een stuk energieker ga voelen.

Melita
Door

Melita

op 10 Sep 2014

YES YES YES!!!

Joyce
Door

Joyce

op 10 Sep 2014

Voor een drukke mama is dit natuurlijk een goede oplossing. Ik vind het maken soms zo'n gedoe. Nu is het snel klaar en kunnen we er allemaal van genieten, leuke actie!

Mariska
Door

Mariska

op 10 Sep 2014

ik zou heel graag deze detox kuur willen winnen! op dit moment zit ik bijna 2 jaar in de medische mallen molen om zwanger te worden. hiervoor gebruik ik hormonen en kreeg ik ontzettend veel controles. het vergt enorm veel van mijn lichaam + mijn emotionele toestand en daarom heb ik nu een pauze/rust zonder hormonen en controles ingelast om bij te komen. in deze pauze zou ik graag mijn lichaam schoon willen maken door middel van een detox. deze zou dus ideaal zijn!

Miranda
Door

Miranda

op 10 Sep 2014

Jaja zijn ze net zo lekker als vers?,bijna niet te geloven.

Ilse
Door

Ilse

op 10 Sep 2014

Ik wil graag de natuurlijke kracht van pure voeding ervaren. Na lang darm en gewichtsproblemen te hebben gehad, gaat het na flink minderen van suiker en melk al veel beter. Detoxen leek me altijd mega moeilijk, maar door de miss natural recepten en artikelen ben ik heel enthousiast geworden Wil nu vooral nog van extra kilo's af en de sapkuur van Frecious lijkt me een uitstekende boost daarvoor!

Ellen Brown
Door

Ellen Brown

op 10 Sep 2014

Ik zou zo graag willen weten of ik dit vol zou kunnen houden. Zeg nl. nog wel eens tegen mezelf , dat ik meer doorzettingsvermogen moet hebben. De wilskracht is er vaak wel, maar dan...

Sandra Brasser
Door

Sandra Brasser

op 10 Sep 2014

Ohwww, dat zou toch mooi zijn, lijkt me super lekker allemaal en dan nog makkelijk en gezond detoxen ook, ik zou zeggen wat wil een mens nog meer....in ieder geval deze mooie sappen.....

Amy
Door

Amy

op 10 Sep 2014

Ik zou heel graag deze sapjes willen uitproberen ! Ik heb al drie jaar lang last van vermoeidheid, lusteloosheid en veel hoofdpijn. Ik heb mijn leefstijl gedurende deze jaren al veranderd, zo ben ik bewust gaan eten en gestart met yoga! Ik heb van een natuurarts waar ik mee aan de praat kwam het advies gekregen om eens te gaan detoxen. Ik vind het moeilijk om sapjes samen te stellen en wil graag een goed moment hiervoor vinden, dit pakket komt nu helemaal gelegen !

Jaycee
Door

Jaycee

op 10 Sep 2014

Na een lange strijd tegen de kilootjes kunnen mijn vriend en ik eindelijk binnenkort starten met een traject om een zwanger te kunnen raken. Ik heb hier hard voor moeten knokken om 20 kilo af te vallen met PCOS. Het liefst zou ik zo gezond mogelijk aan dit traject beginnen. Ik doe mijn best door zo puur mogelijk, liefst suikervrij en biologisch te eten. Maar ik merk wel dat het vaak nog een zoektocht en uitdaging is. Ik doe graag mee met de winactie!

janneke
Door

janneke

op 10 Sep 2014

Bevallen, stress, wil niet een lang verhaal doen. De sappen zien er lekker uit en met dit drukke leven wel zo makkelijk en gezond : )

Henrike
Door

Henrike

op 10 Sep 2014

Wil al heel lang een detoxkuur gaan doen! Heb mijn complete voedingspatroon omgegooid en eet nu suikervrij, lactosevrij, glutenvrij . Geen varkensvlees en met mate biologisch rund- en kippenvlees en geen nachtschades. Zou nu het plaatje compleet willen maken met een detoxkuur en bovendien krijg ik vakantie dus de perfecte tijd om te doen!

Nini
Door

Nini

op 10 Sep 2014

Ben volop in mijn opleiding tot voedingsadviseur. Ik leef nu sinds begin dit jaar volledig suikervrij. Lijkt me leuk om ook dit eens te ontdekken in "real life" ipv uit de boeken ;)

Harremijn de Haan
Door

Harremijn de Haan

op 10 Sep 2014

Daar ik mij jaren jonger voel dan ik ben ( ben 71 maar met de sappen die ik al langer gebruik) voel ik me 40. Als ik minder lang in de keuken bezig ben om de sappen te maken kan ik me nog jonger voelen. Ik ga de sappen dan ook zeker aanschaffen over 10 dagen als ik terug ben van mijn vakantie.

Karin van de Merwe
Door

Karin van de Merwe

op 11 Sep 2014

Waar ik benieuwd naar ben is of het werkt tegen de ontstekingen die ik door reuma altijd wel ergens in mijn lichaam heb.

Marianne Geerlings
Door

Marianne Geerlings

op 11 Sep 2014

Wow, wat een geweldige actie. Dan heb je geen excuus meer om ook op drukke werkdagen of onderweg je niet aan het schema te houden.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 22 Sep 2014

Gefeliciteerd Marianne, jij bent de winnaar van de Frecious Detox Kuur!

Helen
Door

Helen

op 12 Sep 2014

Frecious juices: een heerlijke kant en klare ondersteuning voor een gezonde levensstijl!

Sandra
Door

Sandra

op 12 Sep 2014

Ik wil het heel graag eens proberen!

Cindy
Door

Cindy

op 12 Sep 2014

Ja heb frecious laatst op tv gezien! Ik ben herstellende van een burn-out en na een half jaar toch weer fulltime aan de bak, valt niet mee maar met goede voeding behaal je veel winst. Hopelijk maak ik een kans om dit te winnen want ik kan wel een boost gebruiken.

Ank Stevens
Door

Ank Stevens

op 12 Sep 2014

Lijkt me super handig, kant en klaar en toch gezond. Wil graag meedoen.

Esther van Heteren
Door

Esther van Heteren

op 17 Sep 2014

Hi, wat een leuke actie!! Ik heb een behoorlijke drukke en stress baan als aankoopmakelaar (super leuk overigens) maar ik ben erg moe de laatste tijd. Ik zou graag een kuur doen om wat gezonder en zeker ook fitter te worden. Groetjes Esther

sabina
Door

sabina

op 24 May 2015

Ik zou de detox sappen graag een keer uitproberen. Ik ben op zoek naar een goede en verantwoorde manier van detoxen (is de eerste keer) en dit klinkt goed.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine