10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Hoe een massagestoel jouw feest compleet maakt!
09 mei 2023 
1 min. leestijd

Hoe een massagestoel jouw feest compleet maakt!

Je kent het wel. Je hebt de afgelopen weken enorm hard gewerkt en je bent eindelijk een paar dagen vrij. Je wil je vrienden graag zien, maar je bent ook hard toe aan rust en ontspanning. Waarom combineer je de twee niet? Bel je vrienden en nodig hen uit voor een feest vol gezelligheid, goede verhalen en ultieme ontspanning. In dit artikel lees je alles over waarom de toevoeging van een massagestoel jouw feest compleet maakt.

De voordelen van een massagestoel

Iedereen die ooit een professionele massagebehandeling heeft gehad, weet hoe fijn dit is. Maar waarom maar één keer per maand naar de masseur als je ook zelf een massagestoel om te ontspannen in huis hebt kunnen staan? Heerlijk! Zo’n stoel is minstens even goed als een professionele masseur. En omdat de stoel van jou is kun je hem gebruiken wanneer je maar wil. Wanneer je elke dag tien minuten in de massagestoel zit, verminderen je spierpijn- of stressklachten binnen no-time.

Waarom een massagestoel een ideale toevoeging is aan een feest

Een ander groot voordeel van zo'n heerlijke stoel is dat je beter in je vel gaat zitten en er gelukshormonen vrijkomen. Je bui wordt er dus aanzienlijk beter van. Zet de stoel in het hoekje van je partytent en laat de feestgangers even tot rust komen. Na een moment van ontspanning zijn ze zeker weten weer klaar om mee te zingen met ABBA tijdens een avondje karaoke. Met een massagestoel garandeer je dat iedereen zich op zijn best voelt en bovendien de avond van zijn leven heeft.

Een feest vol ontspanning: zo pak je het aan

Best een goed idee, vind je niet? Je kunt op je feestje een waar ontspanningshoekje creëren. Geef je gasten een koptelefoon met ontspannende zeegeluiden, leg hamam handdoeken en etherische oliën klaar en steek wat wierook aan. Het ontspannen kan beginnen! Je vrienden zullen na een korte behandeling met een dopamine- en serotonine boost op de dansvloer staan. En jij zult gegarandeerd bekendstaan als de persoon die de beste huisfeestjes geeft!

Het vermindert lichamelijke klachten

Kortom, een massagestoel is het perfecte hulpmiddel om te ontspannen. Het vermindert lichamelijke klachten zoals spierpijn, maar ook voel je je na tien minuutjes in de stoel minder gestresst en zit je beter in je vel. Een massagestoel is dus perfect om te hebben op jouw huis- of tuinfeest. Iedereen voelt zich ontspannen, blij en gelukkig: de perfecte feestganger dus. Als eigenaar van een massagestoel hoef je die natuurlijk niet enkel te gebruiken wanneer je een feestje geeft. Jij hebt er 365 dagen per jaar profijt van. Win-win dus.

Zou jij thuis een massagestoel willen hebben staan? 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.