datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Leef je nog?

Ik hoor de mensen praten, ze gaan zitten, de zaal zit vol. Ze zijn gekomen om te luisteren naar mijn verhaal. Lang heb ik uitgekeken naar dit moment. Nu komt alles samen.

De gordijnen zijn nog gesloten, er staat een stoel op het podium. Die stoel is voor mij. Nog 5 minuten en dan gaan we beginnen, hoor ik een stem in de zaal zeggen. Ik voel kriebels in mijn buik, energie stromen door mijn lichaam. Ik adem rustig in en uit. Ik kan dit, dit is mijn verhaal.

Twee maanden geleden werd ik uitgenodigd om te komen spreken tijdens een groot bedrijfsevent. Het is mijn eerste betaalde opdracht als professioneel spreker. Ik heb de tijd genomen om mijzelf te verdiepen in het bedrijf en hun medewerkers, voornamelijk vrouwen. Ik heb gesproken met mensen van verschillende afdelingen en ze vragen gesteld met betrekking tot zichtbaarheid. Zo heb ik een goed beeld gekregen wat er speelt en hiermee mijn presentatie verrijkt.

De lichten gaan uit in de zaal en de mensen stoppen met praten. Ik loop het podium op en ga over de stoel hangen met mijn hoofd naar beneden richting het publiek. Het gordijn hangt nog voor me, ze kunnen me nog niet zien. Terwijl ik op mijn kop hang, hoor ik een vrouwenstem die mij aankondigt:

‘Wie van jullie vindt het moeilijk om gezien te worden, jezelf volledig uit te drukken en alle aandacht op jezelf te vestigen?

Eva van Zeeland leert je hoe je omgaat met onzekerheid, afwijzing en de angst om echt gezien te worden. Of blijf je liever klein en onzichtbaar?

Ze gaat je laten zien hoe je enthousiast en energiek je authentieke zelf kunt zijn en daardoor echt zichtbaar kunt worden!

Niets weerhoudt Eva ervan al haar dromen na te jagen, zelfs niet toen ze werd ontslagen uit het circus omdat ze anders danste dan de rest!

Eva van Zeeland is een expert in zelfpromotie en netwerken. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in marketing, branding en ondernemerschap. Ze was nationaal marketingmanager bij 's werelds grootste fitnessketen voordat ze ondernemer werd. Ze won de Email Marketing Award en Beste Spreker bij Toastmasters.

Ze werd genomineerd voor Engaging Women of the Year, VIVA400 en Telegraaf Vrouw Award. Ze heeft haar eigen talkshow, magazine en datingsite en werkt als professioneel danseres en medium.

Van een zeer verlegen en onzekere meisje dat overal bang voor was, ontwikkelde ze zich tot een zelfverzekerde, uitgesproken, krachtige vrouw die een stem is voor velen.

Met humor neemt ze je mee in haar levensverhaal, zo ontdek je de kracht van beginnen voordat je er klaar voor bent en hoe je kunt schitteren met je eigen unieke talenten.

Na afloop kun je bij Eva terecht voor haar nieuwe boek: Zoek Het Zelf Uit.

Hier is Eva van Zeeland met:  Leef je nog?  

Het doek gaat open en een spot verlicht mijn stoel. Het moet er best gek uitzien: een vrouw, hangend over een stoel met haar hoofd naar beneden. Toch laat ik het er elegant en moeiteloos uitzien.

Ik maak wel vaker uitdagende bewegingen op een stoel. Dit doe ik tijdens mijn Burlesque workshops, bij het onderdeel chair dance. Dansen met en op een stoel is enorm sexy!

‘Ik zit vast’, roep ik na enig moment stilte. ‘Ik kan er niet uit!’

‘Ik zit klem!’  

Ik zucht een keer hard.

‘Het lukt niet.’

‘Waarom lukt het niet?

‘Waarom lukt het niet om hieruit te komen?’

Ik ga recht op de stoel zitten en zeg:

‘Dit was de start van mijn leven. Ik zat vast, vast in het bekken van mijn moeder. Ik zat klem en kon er niet uit’.

‘Heb je ook weleens het gevoel vast te zitten? Dat niets stroomt of beweegt?’

‘Wat als je nu zelf in beweging komt?’ vraag ik en sta op van de stoel.

‘Pas als je iets verplaatst, komt er iets in beweging,’ ik schuif de stoel opzij.

‘Met een spoedkeizersnede ben ik uiteindelijk ter wereld gekomen. Ik had hulp nodig en snel ook! Er werd bij mijn moeder met een mes, een verticale snee gezet, ja van boven naar beneden, dat deden ze toen nog niet netjes onder de bikinilijn. Daarna werd ik er aan mijn voeten omhoog uitgetrokken!’

‘Over uit je comfort zone gesproken!’

‘Stel je eens voor. Sluit je ogen maar even.’

(Licht dimt in de zaal)

Met een zachte stem zeg ik:

‘Je ligt heerlijk in de buik van je moeder omgeven door warm water. Alle geluiden van buitenaf zijn gedempt en het is er donker. Negen maanden lang word je zachtjes heen en weer gewiegd. Je voelt je veilig... en dan…


 ‘INEENS IS ER FEL LICHT, ZIJN ER HARDE GELUIDEN EN HEB JE HET IJSKOUD!
WELKOM OP AARDE!’


BurlesqueEven laat ik een stilte vallen om de boodschap door te laten dringen.

‘Welkom in mijn wereld!

De EVA-show! Waar het werkelijk allemaal om mij draait!

Haha! Ik heb zo vaak te horen gekregen dat het vooral niet de EVA-show moet worden.

Maar dat mag het dus wel! Daar gaat vandaag over. Over JOU, dat jij net als ik een leven mag leiden dat helemaal om jou draait.’

‘Wie van jullie vindt het moeilijk om gezien te worden, jezelf volledig uit te drukken en alle aandacht op jezelf te vestigen?’ vraag ik aan de zaal. Ik wacht niet op antwoord en ga verder.

‘Jij mag in jouw licht gaan staan en dat licht overal naartoe uitstralen.  Dat is niet egoïstisch of zelfingenomen, dat is keihard nodig in een wereld waarin hard wordt geroepen dat jij je moet conformeren.

Weet dat het veilig is om te schitteren als een prachtige edelsteen. Daarin schuilt de kracht van jouw eigenheid.

Vandaag ga je ontdekken hoe je opvalt door anders te zijn en toch volledig jezelf.   

Blijf je niet focussen op je tekortkomingen, maar op je sterke punten en vaardigheden. Het gaat erom sporen achter te laten (voor mij het liefst glitter) en relevantie te bereiken, niet te proberen alles voor iedereen te zijn, maar echt bijzonder te zijn voor degenen die jij wilt bereiken.

Ik zal je laten zien dat het veilig is om kwetsbaar te zijn, vanuit het hart te spreken, en hoe je je innerlijke kind kunt laten stralen!

Ben jij bang om je ware zelf te laten zien?

Om je veelzijdige, multidimensionale aard te onthullen?

Ik laat je zien dat je vol trots in jouw eigen authentieke cirkel kunt staan. Zodat je een bron van inspiratie bent voor degenen die de moed hebben om dichterbij te komen. Zoals jij nu doet door je open te stellen voor mijn verhaal!

Dit is een verhaal over het zelf uitzoeken. Over verantwoordelijkheid nemen over je leven. Als jij niet zelf de controle hebt over je leven, dan laat je anderen bepalen hoe jouw leven eruitziet.

Wees niet bang je ware zelf te laten zien. Door jouw licht te stralen, nodig je anderen uit dat ook te doen. Samen stralen is vele malen krachtiger dan in je eentje stil blijven.

We zijn hier op aarde om dingen te beleven en vooral voor de FUN daarvan!   

Ga al die dingen doen waar jij blij van wordt, stel het niet langer uit. Ga voor al je passies, verlangens en onvervulde wensen. Zet jezelf op de eerste plek, want het universum draait wel degelijk om jou. Dat heeft het altijd al gedaan. Het is NU de tijd dat jij je dit herinnert.

Ik beloof je dat je na mijn verhaal geïnspireerd bent om zonder schaamte in de spotlight van jouw eigen leven te gaan staan, zonder bang te zijn wat anderen daarvan vinden!

Ik weet zeker dat er ook in jou diepe verlangens zitten die vol passie en vuur naar buiten mogen komen. Geen excuses meer, nu is de tijd om in je kracht te gaan staan en te gaan leven!

Let’s  go!  


~ Dit was een fictief verhaal dat nog moet plaatsvinden. ~


Volg de geboorte van mijn boek

2024 is het jaar van mijn boek! Al langer ben ik zwanger van het idee, maar dit jaar gaat het er echt van komen. Ik volg de methode van Blog tot Boek van Irene van Gent om het verhaal van mijn leven te schrijven. Mijn doel is om dit in drie maanden te doen. Dit betekent dat mijn boek al in mei 2024 af kan zijn. Wil je mijn proces van blogs tot boek volgen, dan nodig ik je uit om mijn blogs te lezen. Drie maanden lang deel ik elke vrijdag om 20:00 uur een nieuw blog. Je vindt ze op deze pagina. Je kunt mijn blogs ook wekelijks ontvangen per e-mail. Zo mis je geen enkel verhaal en breng ik je ook als eerste op de hoogte van de verschijning van mijn boek!

Boek Eva van Zeeland


Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading