datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ik heb meegedaan met de cursus Schumann Resonantie!
28 april 2022 
3 min. leestijd

Ik heb meegedaan met de cursus Schumann Resonantie!

Afgelopen weekend heb ik mee mogen doen met de Schumann Resonantie cursus van Anton Teuben.  De cursus is online live te volgen maar ook live op locatie. Ik heb ervoor gekozen om de cursus online te doen. Ik vond het wel zo makkelijk op die manier in een druk leven met jonge kinderen. En Anton vertelde mij ook dat de online cursus ontzettende goede resultaten heeft voor de deelnemers omdat mensen dan in hun eigen energie kunnen blijven. Dus zat ik afgelopen weekend achter mijn pc!

Wat is de Schumann Resonantie?

Waarschijnlijk heb je er al eens wat eerder over gelezen of gehoord. En Eva heeft er al meerdere malen aandacht aan besteed in haar talkshow.  Het is namelijk voor iedereen toegankelijk en iedereen zou dit kunnen toepassen om zijn zelfhelend vermogen te activeren. Iets wat we vroeger wisten toe te passen maar ons is ontnomen. We mochten het niet meer weten. 

De Schumann resonantie is simpelweg de frequentie van onze aarde, die vanuit de kern van de aarde trilt tot 60 km in de atmosfeer.  Met een frequentie van 7.83 Hz in de ionensfeer. En als mens kunnen we daarmee verbinding maken en zo ons zelfhelende vermogen activeren. Wanneer je in verbinding staat met de aarde, maak je gebruik van de Ki of de Kundalini energie. Met die energie kunnen wij ons lichaam versterken en onze energie ervandaan halen. En zo kunnen we ons positief, verbonden, energiek en rustig voelen.  In de cursus leren we met een oefening hoe we die verbinding weer kunnen herstellen en ook dagelijks kunnen aanroepen. 

Onze aarde is ook een levend wezen!

Onze aarde leeft, ze heeft een energieveld, een aura en via haar leylijnen op de aarde kunnen wij ons allen met elkaar verbinden door gebruik te maken van de Schumann Resonantie. Vaak staan er kerken in de buurt van Leylijnen. Die werden gebouwd op goede energetische plekken. Maar ook al woon je niet op een van de leylijnen kan jij er middels de oefening er toch mee verbinden. Met de oefening maak je namelijk contact met het binnenste van de aarde, de bron van al het leven hier op aarde. En leer je om je te verbinden met die energie via je onderste chakra. En deze energie te laten stromen door al je chakra's heen. We leerden alles in het licht te zetten en onze aura krachtig te maken. Met ons eigen lichtpuntje en de verbinding met het grid, kunnen we in contact komen met elkaar. Bijzonder toch? De oefening kan je op ieder moment doen.  En deze oefening hebben we dus ook volop geoefend tijdens de cursus!  
Ik ben heerlijk ontspannen en voel me ontzettend verbonden!

Anton heeft ons in dit mooie weekend nog veel meer boeiende kennis gegeven over onze aarde en het universum. We hebben het gehad over de inner aarde en ufo's bijvoorbeeld. Hij heeft zijn bijzondere ervaringen met ons gedeeld, middels beelden en interessante filmpjes. En we hebben beide dagen de Schumann oefening met elkaar mogen oefenen.  We hebben ook een bijzondere reis gemaakt via onze energie naar de binnen aarde, en we hebben ook een reis gemaakt omhoog naar het universum. Het was heel bijzonder om dit mee te mogen maken. Ik voelde me naderhand vooral rustig en heel ontspannen. Het leek wel of op dat moment de wereld even stil stond.  Ik liep in de pauze de tuin in, het zonnetje scheen en ik ben met mijn blote voeten het gras in gelopen.  Ik voel ook dat ik wederom weer in een hogere frequentie ben gekomen door die oefeningen.  En meer dan ooit heb ik het gevoel gekregen dat de oude wereld zich aan het afbrokkelen is. En ben ik meer dan ooit gedreven om te bouwen aan de nieuwe wereld met elkaar. Want we zullen het met elkaar moeten doen.  We gaan met elkaar de grootste sprong in evolutie maken. En zoals Anton ook zegt: We gaan uiteindelijk naar een eerlijke, respectvolle, gezonde, vreedzame, empathische en liefdevolle nieuwe aarde, gewoon omdat de allergrootste meerderheid van de wereldbevolking dat wil en deze energie niet meer te stoppen is.

Wil jij ook de Schumann resonantie cursus volgen?

Deze cursus word meerdere keren per maand gegeven. Je kunt dus kiezen om deze op locatie te doen of thuis achter de computer te doen. Je kunt kiezen voor de eendaagse of tweedaagse cursus. Ik heb zelf de twee daagse cursus gedaan want er is zoveel te leren en te oefenen. Het is een waar cadeautje aan jezelf! Bekijk voor meer informatie de website schumanninstituut.nl

Als je in je leven te maken hebt, of hebt gehad, met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann Resonantie de oplossing. Word de regisseur van je eigen leven met de Schumann Resonantie!

Wat ga ik met deze opgedane kennis doen? Ik ga de oefening iedere dag toepassen. Ik ben sinds de cursus begonnen met iedere ochtend uit bed, en voor het slapen de oefening te doen. Het kost maar een paar minuutjes de tijd maar het is zo de moeite waard!

Ga jij deze cursus volgen?

Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl. Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken. www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 28 Apr 2022

Mooi omschreven Catherina! Deze cursus is echt voor iedereen die zelf verantwoordelijkheid wil nemen over zijn leven 🤗

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading