datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Winsum 1 en 2 april 2022 Dit is geen grap! De ultieme liefdevolle waarheid komt aan het licht!
18 maart 2022 
in Events
4 min. leestijd

Winsum 1 en 2 april 2022 Dit is geen grap! De ultieme liefdevolle waarheid komt aan het licht!

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 april 2022 is er een bijzonder event Winsum (Groningen) die je als lichtwerker niet mag missen. Iedereen is welkom die vanaf het jaar 2002 geprobeerd heeft onze medeburgers te waarschuwen. Over de chemtrails, GMO’s, straling, Big Pharma en vaccinaties, misleiding en mind control.  En ook de mensen die al jaren aangeven dat we niet alleen zijn in het universum. 

Wij hopen dat jullie in grote getale naar Winsum willen komen waar SOPN is ontstaan en we vanaf 2002 onze bevindingen bij het college van B&W, alle landelijke politieke partijen, de gehele media, universiteiten enz. hebben gedeponeerd. Het is nu twintig jaar later en duizenden weten nu wat zich in Groningen en Friesland heeft voltrokken. Wij bieden op 1 en 2 april a.s. onze kennis, bevindingen en het bewijs nogmaals aan op het gemeentehuis en regionale media. We lichten de Winsummers in en geven een persconferentie om de media de kans te geven om de vele getuigen te interviewen over het bijzondere universele nieuws uit Groningen en dit aan hun lezers, kijkers en luisteraars te presenteren.

Wat doet SOPN?

SOPN staat voor Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland onder leiding van Anton Teuben. We attendeerden de mensen over de oplossingen en mogelijkheden om je zelfherstellend vermogen middels het integreren van de Schumann resonantie te activeren. Inmiddels gebruiken tienduizenden deze universele kennis die wij al tientallen jaren ontvangen middels het interdimensionale contact wat zich dagelijks verder verspreid en met name in Noord-Nederland. Dit houdt zo goed als zeker verband met de geschiedenis van Groningen en Friesland waar al gemeenschappen en bewustzijn waren voordat de meeste religies ontstonden.

We zijn nooit alleen geweest!

Dat er lichtjes boven Noord-Nederland worden gespot, is waarschijnlijk al gaande sinds de eerste nederzettingen zijn gesticht wat terug te vinden is in de kronieken. In de afgelopen tientallen jaren hebben duizenden zich bij ons meldpunt voor interdimensionale contacten en objecten gemeld. Wij kunnen dan ook volledig bevestigen dat we niet alleen zijn en worden bezocht door vredelievende veelal op mensen gelijkende universele bezoekers die al onder ons zijn en begeleiden naar een nieuwe samenleving. Dit staat bekend als “De Nieuwe Wereld” waarin de mens weer ontdekt “wie ben ik” en we een nieuwe schone, vrede en liefdevolle wereld creëren. Velen ontdekken nu hoe we ons weer kunnen verbinden met onszelf, de natuur, het eco-systeem en de planeet wat ons alle middelen biedt om gezond te blijven of te worden.


Het Programma van dit bijzondere weekend!

Wij zijn Het Nieuws geworden en nodigen daarom iedereen uit om op 1 en 2 april 2022 naar Winsum te komen om gezamenlijk dit nieuws en de nieuwe realiteit te belichamen en onder de aandacht te brengen van iedereen die het horen wil. Zo kunnen we ook persoonlijk contact maken met de vele gezichten en gelijkgestemden die we via de Energy-Updates ontmoeten.

Het afwisselende programma  begint op beide dagen om 14.00 uur tot 17.00 uur en s, avonds van 20.00 uur tot 22.30 daarna muziek en ontspanning. Vrijdagmiddag starten we met een persconferentie.  Deze dagen worden gepresenteerd door Eva van Zeeland, Peter Bierhof(vrijdag). en  Anton Teuben die in gesprek gaan met vele gasten en getuigen. Meer info volgt. De presentaties en interviews zijn volledig gebaseerd op de creatie van De Nieuwe Wereld   Toegang is gratis en de zaal gaat op beide dagen open om 13.30 uur.

Datum: 1 en 2 april 2022

Tijd: 14.00 – 22.30 uur

Locatie: Party Centrum De Hoogte, Kerkpad 8, Winsum-Groningen

Toegang: gratis

Aanmelden: niet nodig

Voor meer informatie kun je de Energy-Updates volgen. Voor vragen die echt niet kunnen wachten, kun je contact opnemen via winsum-open@outlook.com. Er zijn veel B&B’s en campings in de omgeving van Winsum (hier kunnen we helaas niet bij helpen, maar ze zijn eenvoudig te vinden via internet). Het is dus mogelijk om 1 of 2 dagen te komen, en het nieuws neer te zetten wat energetisch al door ons is voorbereid, en dan wordt bekrachtigd met de wetenschap dat… universe is magic and love the key.

Kom jij ook naar Winsum Groningen het eerste weekend van April?

Je kunt de Live uitzending van dit mooie weekend hier terugkijken:

Vrijdag 1 april deel 1:

Vrijdag 1 april deel 2:

Vrijdag 1 april deel 3:


Zaterdag 2 april deel 1:

Zaterdag 2 april deel 2:

Zaterdag 2 april deel 3:


Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl. Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken. www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading