datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Interview met Mr. Yogi Tea
01 december 2011 
4 min. leestijd

Interview met Mr. Yogi Tea

Mister Yogi TeaGisteren had ik een telefonisch interview met een van de oprichters van Yogi Tea; Sat Hari Singh. Het werd zijn eerste interview via Skype zodat ik de mogelijkheid had om het gesprek voor jullie op te kunnen nemen.

Nu al weer 40 jaar geleden werd het eerste kopje Yogi Tea geserveerd naar een oud recept van een Yoga Trainer die zijn leerlingen na de les een kopje thee serveerden.

Alle producten van Yogi Tea worden zeer bewust gemaakt, met vakkundig samengestelde ingrediënten. Hun filosofie stamt uit de Ayurveda, waarin zintuiglijk genot samenkomt met een uitgebalanceerde benadering van algeheel welbevinden.

Alle kruiden en specerijen biologisch geteeld

Yogi Tea wil de beste ingrediënten bieden en tegelijkertijd de natuurlijke hulpbronnen van de aarde beschermen. De kruiden en specerijen die zij in hun melanges gebruiken, worden waar mogelijk in gecontroleerde biologische omgevingen geteeld. Op dit moment telen zij alle 70 kruiden en specerijen 100% biologisch. Biologische landbouw heeft diverse voordelen voor zowel de consument en de boer als het milieu. In deze vorm van landbouw wordt voor het voeden van de bodem uitgegaan van de cycli van de natuur zelf. Een rijke bodem zorgt voor sterke, ziektebestendige gewassen, zodat kunstmest en bestrijdingsmiddelen niet nodig zijn. Dit geeft de boeren een gezonde werkomgeving.

Een vriendelijke man met een missie

Ik sprak met Sat Hari Singh over zijn natuurlijke levensstijl en vroeg hem wanneer en hoe hij daarmee is begonnen. Zijn verhaal (hij is 60 jaar) begon in de jaren 70 in een biologische tuin. Aangezien op elk labeltje van de theezakjes van Yogi Tea een spreuk staat vraag ik hem ook naar zijn favoriete levensquote. Ik hoop dat je hem goed kunt verstaan, zet in ieder geval het geluid hard!

Bekijk hier 1 deel van het interview met Sat Hari Singh

[youtube width=”500″ height=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=tf7MpIYl7P0[/youtube]

Deel 2 en 3 kun je later deze maand bekijken als we nog meer Yogi Tea producten gaan weggeven tijdens de Miss Natural Kerstcadeau Week!

De winnaars van de Daytox & Yogi Tea actie

Yogi Tea Detox thee met citroenEerder deze maand kon je al meedoen met de Miss Natural Win Actie en kans maken op 1 van de 5 Daytox boeken van Kyra de Vreeze en twee pakjes Yogi Tea. Je moest hiervoor laten weten hoe je omgaat met toxische mensen die je tegenkomt in je leven. Je kent ze vast wel; de negatievelingen, de halers, de leegzuigers, de energievreters in je omgeving.

Vandaag maken we de winnaars én hun toxische verhaal bekend!

1. Lyske

Ik ben erg enthousiast geworden na het lezen van deze post! De aanpak van 3×7 dagen en toch mogen eten om te detoxen klinkt mij als muziek in de oren. Graag maak ik dan ook kans op dit mooie boek!

Pas sinds een korte tijd ben ik mij bewust hoe gevoelig ik ben voor de energie van anderen om mij heen en hoe snel ik merk wanneer dit negatieve energie is. Mij is de tip gegeven om door middel van visualisatie een als ware doorzichtige deken over mij heen te visualiseren zodat ik mijn eigen energie kan beschermen. Het blijft oefenen maar tot nu toe werkt dit al wel voor mij.

2. Sybrig

Wat een prachtig gevonden woord, toxische mensen, en ik kan helemaal beamen, ze zijn toxisch! Als je niet uitkijkt zuigen ze alle energie en positiviteit uit je lijf. Ik doe vaak nog wel een poging om dat negatieve om te draaien en ze de zonnige kant van alles te laten zien. Als dat niet lukt dan doe ik net als de vorige schrijfsters en sluit me voor alle narigheid af. Sterker nog, ik loop het liefst heel snel heel ver bij zo iemand vandaan.

3. Helga

Ik ben ook van nature gevoelig voor de energie die andere mensen uitstralen. En hoewel ik wel probeer me af te sluiten voor hun energie, als deze negatief is, geeft het mij een onbevredigd gevoel dat ik deze mensen niet kan helpen in te zien hoe mooi het leven kan zijn. En het leven is dan wellicht te ingewikkeld om iedereens problemen op te lossen en iedereens persoonlijkheid te ontrafelen. Het leven is nooit te ingewikkeld voor een beetje lichte vrolijkheid. Daarom verras ik mensen zo vaak als mogelijk door het dragen van een paar super-felle, gek gekleurde schoenen. Het realiseert wellicht geen oplossing voor alles, maar het tovert vaak wel een glimlach op de gezichten…

4. Natasja

Toxische mensen… Ik moet dan altijd aan dat nummer van Brigitte Kaandorp denken, ik heb een heel zwaar leven. Dat tovert dan al een glimlach op mijn gezicht. Soms vraag ik aan zo een energieslurper of dat nou helpt, om alles zo donker in te zien en te klagen/zeuren. Tuurlijk mag je best een dagje lekker klagen omdat het niet mee zit. Maar daar wordt het niet minder erg van. Maar de echte diehards die vermijd ik liever.

5. Wendy

Ik ga dit soort mensen liever uit de weg. Maar als ik energie genoeg heb, zal ik mijn uiterste best doen om alles wat ze zeggen positief om te buigen. “Ik ben mijn werk zo vreselijk beu” krijgt als antwoord: “Wat fijn voor je dat je erachter bent gekomen dat dit niet het werk is waar je gelukkig van wordt”. “Wat leven we toch in een walgelijke wereld vol geweld en verderf” wordt: “toch goed om te zien dat jouw leven dan heel rooskleurig is tegen al die schrijnende gevallen afgespiegeld”. Maar niet altijd ben ik hiertoe in staat.. ik voel dan de energie zo uit mijn lijf wegsijpelen. Toch kies ik tegenwoordig vaker om mijn filters schoon te houden en mijn snor te drukken als ik me in zo’n situatie bevind. Ik heb wel wat beters te doen met mijn energie en leven!! =)

Staat jouw naam hierboven? Gefeliciteerd!
Graag ontvangen wij je adres per e-mail om jouw prijs te kunnen versturen.

Veel plezier met ontgiften!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Meibloempje
Door

Meibloempje

op 01 Dec 2011

Leuk!! Ik ben zelf ook vreselijk fan van het lied van Brigitte Kaandorp...als ik mijzelf (zeldzaam, uiteraard) eens hoor klagen, dan zucht ik er meteen achteraan: Ik heb een heeeeeeeeeel zwaaaaaaaar leeeeeeevon.... en dan moet ik al weer lachen. Ik drink ook Yogi Tea, dus erg leuk zo'n interview!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading