10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Is jouw lipstick 100% natuurlijk, biologisch, vegan, cruelty free en halal?
12 september 2023 
1 min. leestijd

Is jouw lipstick 100% natuurlijk, biologisch, vegan, cruelty free en halal?

Heb je enig idee wat alle ingrediënten betekenen die op al jouw dagelijkse producten staan, als je ze überhaupt al kunt uitspreken! In de meeste cosmetica en verzorgingsproducten zitten wel een dozijn chemicaliën. En wij hebben er geen idee van wat voor schade deze kunnen aanbrengen. Sommigen zijn zelfs kankerverwekkend, verstoren hersenfuncties en voortplantingsorganen.

Schadelijke stoffen in lipstick

Vandaag de dag gebruikt een gemiddelde vrouw wel zo’n 12 beautyproducten. Wat denk je van deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak en lipstick!

Ruil je oude lipstick om #lipswithNOtrash

Tijd dus voor meer bewustwording over het gebruik van toxische stoffen in cosmetica! INIKA Organic bedacht een mooie campagne waarbij je jouw oude lipstick kunt inruilen voor een nieuwe, 100% natuurlijke en vegan INIKA Organic lipcrayon.

Donatie Plastic Soup Foundation

De lipcrayon heeft de formule van een lipstick, is verrijkt met kokosolie en vitamine E, is vegan en cruelty free en verzorgt en hydrateert de lippen. De lipcrayon heeft een mooie warme, natuurlijke kleur die geschikt is voor alle huidtinten.

Bekijk hier alle INIKA Organic verkooppunten.

Je krijgt voor €2,50 een nieuwe INIKA Organic lipcrayon;

Dit symbolische bedrag wordt gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation, zodat je met jouw nieuwe lipstick een bijdrage kan leveren aan schonere oceanen.

lipswithNOtrash

Mooie lippen zonder microplastics

De campagne "lipswithNOtrash" gaat van start op 2 oktober en loopt tot 30 november 2023.

Om dit initiatief te steunen heeft INIKA Benelux 2500 lipsticks beschikbaar gesteld.

Doe ook mee aan de beweging voor bewustzijn:

Samen kunnen we de wereld mooier maken, één lipstick per keer.

Ga jij jouw lipstick omruilen? Deel dit dan met een foto en de hashtag #lipswithNOtrash om jouw vrienden ook bewust te maken

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.