datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Is jouw lipstick 100% natuurlijk, biologisch, vegan, cruelty free en halal?
12 september 2023 
1 min. leestijd

Is jouw lipstick 100% natuurlijk, biologisch, vegan, cruelty free en halal?

Heb je enig idee wat alle ingrediënten betekenen die op al jouw dagelijkse producten staan, als je ze überhaupt al kunt uitspreken! In de meeste cosmetica en verzorgingsproducten zitten wel een dozijn chemicaliën. En wij hebben er geen idee van wat voor schade deze kunnen aanbrengen. Sommigen zijn zelfs kankerverwekkend, verstoren hersenfuncties en voortplantingsorganen.

Schadelijke stoffen in lipstick

Vandaag de dag gebruikt een gemiddelde vrouw wel zo’n 12 beautyproducten. Wat denk je van deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak en lipstick!

Ruil je oude lipstick om #lipswithNOtrash

Tijd dus voor meer bewustwording over het gebruik van toxische stoffen in cosmetica! INIKA Organic bedacht een mooie campagne waarbij je jouw oude lipstick kunt inruilen voor een nieuwe, 100% natuurlijke en vegan INIKA Organic lipcrayon.

Donatie Plastic Soup Foundation

De lipcrayon heeft de formule van een lipstick, is verrijkt met kokosolie en vitamine E, is vegan en cruelty free en verzorgt en hydrateert de lippen. De lipcrayon heeft een mooie warme, natuurlijke kleur die geschikt is voor alle huidtinten.

Bekijk hier alle INIKA Organic verkooppunten.

Je krijgt voor €2,50 een nieuwe INIKA Organic lipcrayon;

Dit symbolische bedrag wordt gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation, zodat je met jouw nieuwe lipstick een bijdrage kan leveren aan schonere oceanen.

lipswithNOtrash

Mooie lippen zonder microplastics

De campagne "lipswithNOtrash" gaat van start op 2 oktober en loopt tot 30 november 2023.

Om dit initiatief te steunen heeft INIKA Benelux 2500 lipsticks beschikbaar gesteld.

Doe ook mee aan de beweging voor bewustzijn:

Samen kunnen we de wereld mooier maken, één lipstick per keer.

Ga jij jouw lipstick omruilen? Deel dit dan met een foto en de hashtag #lipswithNOtrash om jouw vrienden ook bewust te maken

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading