datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

FREE, WILD & SEXY
16 februari 2024 
3 min. leestijd

FREE, WILD & SEXY

Deze woorden kwamen in 2015 bij mij naar boven. Ik was net bevallen van mijn dochter Indy en kreeg het gevoel van vrijheid, losbreken, ongeremd zijn. Nu denk ik dat het een voorbode was voor wat wij in de wereld gingen meemaken in 2020. Ik kreeg in ieder geval een enorme drang mezelf nog meer te bevrijden.

Ik ben teveel

Ik heb vaak gehoord dat ik te veel ben, te aanwezig. Ik zou te veel zeggen, te dominant zijn, te zelfingenomen. Ik stelde volgens anderen te weinig vragen aan mijn collega’s. Ik was niet geïnteresseerd in hoe hun weekend was, ik kwam om te werken!

Opvallen is gevaarlijk

Opvallen word je niet altijd in dank afgenomen. Waarom is opvallen zo gevaarlijk? Waar leer je dat? Het zit er blijkbaar al van jongs af aan in. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Wat een verschrikkelijke uitdrukking vind ik dat!

De rebel in mij

Er zit een enorme rebel in mij. Vooral als ik iets niet mag, ga ik rebelleren. In de coronatijd met de mondmaskerplicht, de lockdowns en de avondklok! Ik deed er niet aan mee, wat een onzin vond ik dat. Waarom gehoorzaamden zoveel mensen wel en gingen ze mee in deze regels?

Uitspreken

Je kop niet boven het maaiveld uitsteken, veranderende ik toen in: Ik steek mijn kop boven het Malieveld uit! Iemand moest een stem zijn voor iedereen die zich niet durfde uit te spreken. Ik voelde de noodzaak mensen te waarschuwen voor wat komen ging. Ik reed rond met stickers op mijn auto: vaccinaties foute boel en Agenda 2030.

lockdown 2020

Schaam je maar

Ooit heb ik besloten mij niet meer druk te maken over wat anderen mensen van mij vinden. Het boeit mij niet dat jij je druk maakt of zelfs schaamt voor wat ik zeg. Ik ben een opschudder, de luis in de pels, een ik werp heilige huisjes omver en zeg het zoals het is! Zonder schaamte en bloemrandjes eromheen. Ik ben recht voor zijn raap!

Ja, ik heb mensen weleens gekwetst met mijn directheid. Daardoor heb ik geleerd hoe ik zaken subtieler kan brengen. Toch is duidelijkheid wel het fijnste. Geen poespas! No nonsens.

Waar staan de woorden FREE, WILD en SEXY voor mij voor?  

FREE

FREE staat voor vrijheid. Wij zijn als vrije mensen geboren en hebben mensenrechten. Toch zijn we slaven van een systeem geworden dat voor niemand goed is. Ik voel heel sterk dat wij onze soevereiniteit weer mogen terug claimen.

WILD

WILD staat voor ongeremd. Jezelf niet inhouden. Niet conformeren, maar echt voluit! Dansen en zingen alsof niemand kijkt en dit ook doen als iedereen naar je kijkt. Zonder schaamte, zonder spijt, genieten in het moment.

SEXY

SEXY is het laten stromen van je levensenergie: tantra. Je comfortabel voelen in je lichaam. Houden van je zelf en al je eigenaardigheden. Genieten van seksualiteit, controle loslaten en helemaal in de overgave gaan!

In 2016 opende ik een Instagram kanaal met deze naam Free Wild Sexy, maar heb deze nooit actief gedeeld of gepromoot. Misschien is het NU wel de tijd?

Voel jij je Free, Wild & Sexy? 

Eva van Zeeland

Volg de geboorte van mijn boek

2024 is het jaar van mijn boek! Al langer ben ik zwanger van het idee, maar dit jaar gaat het er echt van komen. Ik volg de methode van Blog tot Boek van Irene van Gent om het verhaal van mijn leven te schrijven. Mijn doel is om dit in drie maanden te doen. Dit betekent dat mijn boek al in mei 2024 af kan zijn. Wil je mijn proces van blogs tot boek volgen, dan nodig ik je uit om mijn blogs te lezen. Drie maanden lang deel ik elke vrijdag om 20:00 uur een nieuw blog. Je vindt ze op deze pagina. Ik kunt mijn blogs ook wekelijks ontvangen per e-mail. Zo mis je geen enkel verhaal en breng ik je ook als eerste op de hoogte van de verschijning van mijn boek!

Boek Eva van Zeeland

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine